IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

А други си ходят с рулетки и дълбокомери.
    Ти за нафта ли си тръгнал бре

Мериш .......ако имаш
    Топиш .....ако ти дадат
    Толкова е елементарен светът ....пък вие в кви конспирации се вкарвате
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      (Някои явно с шублери си ходят в джоба.)

А други си ходят с рулетки и дълбокомери.

Коментар

• Ами то Аштън го няма на снимката. Може просто да го хули по най- просташки начин.
        На какви долни неща са способни прегазените егота.
        (Някои явно с шублери си ходят в джоба.)

Коментар

Едно е 20 см глезен на ръст 160 см и съвсем друго на 170.

За мъжките сантиметри- без значение са.
          Хмм ... я, виж колежките к'во шпрехат:

Деми Мур: На Аштън му е малък!
          Актрисата показала снимки, на които се вижда не особено голямото достойнство на бившия й

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1169691119

Коментар

• Едно е 20 см глезен на ръст 160 см и съвсем друго на 170.

За мъжките сантиметри- без значение са.

Коментар

Зависи на какъв ръст.(и за двата пола)
              Не е точно така.
              За вашият пол е от значение дали ще затъвате в снега (когато търсите прехрана ), докато при нас е важно дали ще "разбием леда".

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Да ме прощаваш, но на 20 см. и вие и ние реагираме.
                Разбира се, на различни части от тялото.
                Зависи на какъв ръст.(и за двата пола)

Коментар

Боже, пак ли мерки и теглилки размятате у форума?
                  Да ме прощаваш, но на 20 см. и вие и ние реагираме.
                  Разбира се, на различни части от тялото.

Коментар

• Боже, пак ли мерки и теглилки размятате у форума?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Е, ся ако ми кажеш, че и 7 вида салати връткаш и ида да те развеждам

П.П. Без псето - нема ми лопа тъкмо кат' си легна го извеждам, я - хихи

Аз съм на пресни краставици Гергана от реколтата с малко зехтин и копър. Ъъ ... и за гарнитура малко ракойка
                      Маранди, уж съм те оставил да ги угояваш тук, а си допуснал жена да има 20 см. глезен.
                      Лошо, Марандов, лошо!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Щом след тоя пост Мечо още не е дофтасъл и изразил някакво мнение, си мисля за два варианта:

1.Или е нейде из дълбоките китайски провинции, където Интерента е само едно далечно понятие и дума от сферата на научната фантастика.

2.Или дотолкова се е усъвършенствал в Дзен, че е изоставил всякакви привързаности, емоции и дуалистично мислене, и за него едно подобно откровение дори написано от скъп и уважаван човек вече не значи нищо повече от "тревата е зелена, а небето синьо"

Което и от двете да е вярно, аз искрено желая на Тнм... това което и тя самата не би помислила да си пожелае... Защото най-истинските неща се случват отвъд мислите и желанията ни. Те не могат да се опишат с думи, и дори да се изразят с жестове. Те просто са това което всъщност са!

...
                        Остави ти Мечобиков.....
                        Аз, старото куче, когато мернах 20 см глезен, захапах кокала....

Малко ме притесняват килцата (спрямо ръста) и високият интелект, но "никоя" не е идеална.
                        Last edited by anon6706; 21.06.2013, 22:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Имам си веке трандафори В първият магазин нищо не ми привлече вниманието, но във втория ги видях още на витрината.

П.П. И салатка направих и ракийка сипах - домочадието, вкупом с дебелото псе са доволни
                          Е, ся ако ми кажеш, че и 7 вида салати връткаш и ида да те развеждам

П.П. Без псето - нема ми лопа тъкмо кат' си легна го извеждам, я - хихи

Аз съм на пресни краставици Гергана от реколтата с малко зехтин и копър. Ъъ ... и за гарнитура малко ракойка

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Щом след тоя пост Мечо още не е дофтасъл и изразил някакво мнение, си мисля за два варианта:

1.Или е нейде из дълбоките китайски провинции, където Интерента е само едно далечно понятие и дума от сферата на научната фантастика.

2.Или дотолкова се е усъвършенствал в Дзен, че е изоставил всякакви привързаности, емоции и дуалистично мислене, и за него едно подобно откровение дори написано от скъп и уважаван човек вече не значи нищо повече от "тревата е зелена, а небето синьо"

Което и от двете да е вярно, аз искрено желая на Тнм... това което и тя самата не би помислила да си пожелае... Защото най-истинските неща се случват отвъд мислите и желанията ни. Те не могат да се опишат с думи, и дори да се изразят с жестове. Те просто са това което всъщност са!

...

Обикновено Мечо се появява във форума някъде около месец, след като тръгне да взема на абордаж чуждите кораби и да напада богатите крайбрежия на Африка и Карибите с цел грабеж. След седмица очаквам да огрее виртуалното пространство
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              166 висока, килцата успях да ги редуцирам до 58

Ъъъъ, обиколка на глезена - 20 см

...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Ти патъци купи ли или шъ си 'одиш боса по асфалту томороу? Ърмм ...?

П.П. А, ракойка сипа ли, салата напрайка ли ..? Ърмм ..?
                                Имам си веке трандафори В първият магазин нищо не ми привлече вниманието, но във втория ги видях още на витрината.

П.П. И салатка направих и ракийка сипах - домочадието, вкупом с дебелото псе са доволни
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X