IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз съм под този "стандарт" пък не съм ниска.
    Килограмите също не са показателни- мускулната маса тежи повече.

Коментар

• Сега прочетох за глезените и се успокоих . Ако стандартът е 20 см . аз съм под него . Ама мисля , че val/she е права . Без значение е колко сантиметра е нещо , по-важно е пропорциите на цялото да са хармонични . За да е красиво .

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Добрутро!
        И аз ще почета своите мъртви, след това обаче ще мушна едни бързи 3 туборга, само зарад таз новина!
        http://bnt.bg/bg/news/view/103041/bl...sled_43_godini
        Много рано си включил на турбото, колега.

Коментар

• Добрутро!
          И аз ще почета своите мъртви, след това обаче ще мушна едни бързи 3 туборга, само зарад таз новина!
          http://bnt.bg/bg/news/view/103041/bl...sled_43_godini

Коментар

• Добро утро

Коментар

• Ха, добро утро!

Аз па трябва почвам да правя подавки, че днес е Задушница и комшийката ще ми се изсипе да ми подава и трябва да връщам.

Да'е .... няма хлебчета за соленото и май ще изгрухам само един кекс и толкоз. Ма, гледам 1-на ябълка само има, бананите свършкили и те да'е ... освен с кафе ще го къпя и толкоз.

П.П. Ся да пафна 1-2 цигарки да се самомотивирам само - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Айде на поредният много топъл ден. Чудя се дали да не ида за два три дни до морето... В София си е ад в тия горещини.
                Аз пък трябва да се нося до Пловдив. А в телевизора казаха, че ще е 35

Коментар

• Айде на поредният много топъл ден. Чудя се дали да не ида за два три дни до морето... В София си е ад в тия горещини.

Коментар

• аз, малко за Мусаката да се обадя )))
                    т.н. "Гръцка мусака", всъщност е турска

в един момент ми беше интересно и доста четох и разпитвах за някои гозби, вкл. и супи, та изводът е този

През 4 вековното турско....присъствие )) по гръцките земи - са се обменили и готварските рецепти
                    Турската мусака, която също е с патладжан е ...станала - гръцка

Почти като гръцкото (турско) кафе

Топлият климат и по двете земи позволява напълно взаимстване на продуктите.

Тук е разликата с Българската мусака - поради, по-студените зими и наличието целогодишно на картофи - нашата муска е основно с картофи. Променяме с най-лесно достъпния продукт.

А турската/гръцка мусака, освен патладжан има и същото количество тиквички и картофи
                    Гърците като заливка отгоре слагат сос Бешамел...хмм, щото нямат хубаво кисело мляко))

допълвам, че това, май е от малкото имена, които гърците не са променили от първоизточника им и си е останало - мусакас
                    Last edited by съни(тя); 22.06.2013, 01:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      СвАли си ги от Замундата и не питай.
                      Целият сезон е там.
                      Тц, аз уважавам авторските права Много го уважавам тва филмче, дано успее да замести Чарли

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Явно не са ти "давали" достатъчно. Само си "взимал".
                        Щото, освен да топнеш, трябва и да се изкефите взаимно. Т.е. съизмеримост трябва да има.
                        Ако си категоричен можеш да ме привикаш в съда ....само внимавай с доказателствата
                        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Като стана на въпрос.... Как започна Двама мъже и половина, че изтървах началото. Аштън как се пръкна в къщата?
                          СвАли си ги от Замундата и не питай.
                          Целият сезон е там.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                            Ти за нафта ли си тръгнал бре

Мериш .......ако имаш
                            Топиш .....ако ти дадат
                            Толкова е елементарен светът ....пък вие в кви конспирации се вкарвате
                            Явно не са ти "давали" достатъчно. Само си "взимал".
                            Щото, освен да топнеш, трябва и да се изкефите взаимно. Т.е. съизмеримост трябва да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Като стана на въпрос.... Как започна Двама мъже и половина, че изтървах началото. Аштън как се пръкна в къщата?
                              Не знам

Аз си облизвам веждите и съм пропуснал
                              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Като стана на въпрос.... Как започна Двама мъже и половина, че изтървах началото. Аштън как се пръкна в къщата?

Коментар

Working...
                                X