IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Човек мрази "трябва". Защото му пречи да бъде това което някъде дълбоко в душата си чувства че е. Но и го обича, защото лесно се живее до като човек се носи по течението на "трябва". Ясна структура, ясни правила, ясни чувства, ясни мисли. Но понякое време, бум, мълния прещраква в съзнанието му.

Но вместо тази мълния да освети там където човек не иска да гледа, често единственото което вижда е желание за порше кабриолет.

Коментар

• Внезапно Кърли изпищя. Гарати погледна назад през рамо. Кърли се бе превил надве и пищеше неистово, стиснал крака си с ръце. По някакъв невероятен начин той продължаваше да се придвижва напред, но много по-бавно от преди. Ужасно бавно.
      Всички останали също забавиха ход, сякаш да се нагласят с движенията на Кърли. Войниците от платформата на камионетката вдигнаха бавно пушки. Тълпата затаи дъх, сякаш едва сега осъзнала какво предстои, Участниците също затаиха дъх, сякаш и те не знаеха досега, затаи дъх и Гарати, макар че знаеше — всички знаеха, че всеки миг Кърли ще получи картон.
      Изщракаха предпазители. Пространството около Кърли изведнъж опустя. Той остана сам на огрения от слънце асфалт.
      — Не е честно! — изпищя Кърли. — Това не е честно!
      Групата пред него навлезе в сянката на дърветата, някой поглеждаха през рамо, други пък не смееха да се обърнат. Гарати беше от онези, които гледаха. Трябваше да гледа. Зяпачите край пътя мълчаха, сякаш някой им бе изключил звука.
      — Не е ч…
      Четирите карабини изтрещяха. Звукът беше оглушителен. Ехото прокънтя чак в отсрещните възвишения.
      Ъгловатата, неравно подстригана глава на Кърли в миг се превърна в кърваво желе от мозък и тъкани, наоколо се разхвърчаха парченца от черепа. Това, което остана от него се претърколи на пътя като пощенски чувал.
      „Вече сме 99 — помисли си ужасен Гарати. Деветдесет и девет бутилки бира наредени на стената и ако само една от тях падне… о, Боже… о, Боже…“
      Стебинс прекрачи през мъртвото тяло. Кракът му се подхлъзна в малка локва кръв и остави след себе си кървава следа, като снимка в списание „Детектив“. Стебинс не погледна към онова, което бе останало от Кърли. Лицето му остана безизразно. „Стебинс, копеле мръсно, — помисли си Гарати — май ти първи трябваше да получиш картон, а?“ Гарати извърна поглед. С мъка подтисна гаденето. Не искаше да повръща.
      и Стивън Кинг,адаш стига с тоя Винету.
      Мечка,
      бягането ясно. с ходенето как си
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Демек, единият вариант - който се предлага на 'орицата бил да сеят картофи, щот' са фрости.

А, другият вариант, който им предлага сега Орешарката е - експертите ви в БГ-стан да бачкаме за без стинки и за слава, щот' сме патриоти и има 80% Калинки навсякъде, дет' им били братчеди и няма как тряя ги храним и тях - а, па той да си взема депутатската заплата и да се вози в служебните брички.

П.П. Демек, пари пак нЕма да има и да си го знаете отсега.

Обожавам шарлатаните ( може би, защото съм малко по-голям батко от тях в похватите им ) - смигам и ги надушвам от километри

Та, моят отговор директно е: Аз не ям картофи и който ги яде да си ги сее сам кат' плюска - и нямам проблем с пенсията, щот' от самолет се вижда, че за поколението 30+ пенции няма да има нивгиж и слабо ме интересуват кахърите на Орешарката, щот' те си развъдиха "електората" и изклаха всичко читаво в БГ-стан.

Той не е лош икономист между другото - поне 3 класи е над БаМмкоФф, но кат' тенденция ще става все по-зле и по-зле .... ( 'ноу са ви калпазански нещата ) - щом потенциала на нацията вече се измерва до сеене на картофи и да прочетеш Винету.

Орешарката пък щял да връща ангарията за слава, ама мерси много!
        Last edited by marandi; 18.05.2013, 00:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Той се е посветил на светлата идея да ви просвети, щот' сте прости. И ти, и маранди, и всичките.
          Между другото тая схемичка кат' измама между държавите я бях забелязал отдавна, щот' си изследвам разни показатели.

Та, Холандия бачка минимално на 35 евро/час и то на непълен работен ден, но само холандците. Приматите грухат на 10 евро/час кат' роби по 12 часа на ден и т'ва го наричали "пазар" на труда. За холандците кинтите, за нехоландците бачкането, щот' са фрости. Т'ва е кат' схема навсякъде и с останалите развити страни.

И понеже наслагвам къде как е, в играта се включват и системите за образУвание - демек ти имаш хартия от Зимбабве, значи си Фрост.

П.П. Та, правило номер 1 на шарлатаните е винаги да те изкарат Фрост.

И си стоя зад думите, че Мечокът е шарлатанин, щот' не спира да насажда чувството на вина, че всички в БГ-стан са фрости с разни абстракции - от типа всеки вярвал в дядо Коледа, ама не го е виждал никога.

Винаги мога да се отзова в Съда и да ми докаже, че похватите му не са типично шарлатански. Насреща съм по всяко време!

После следва и грабежът под всякаква форма. В БГ-стан го водите кат' показател производителност на труда и, че била "ниска", а 'орицата опъват каишката кат' роби на 5 места да бачкат и пак не могат да си платят сметките и хладилника.

Щот' били фрости - и ся били в "преход". Демек, задължително условие преди да те ограбят е да те изкарат фрост, ако им пуснеш фандък ( замени си го с цели държави и народи нахвърляното, а не с един литературен образ ).

Т'ва е накратко кат' схемичка
          Last edited by marandi; 18.05.2013, 00:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
            Що ва трият ве, хора! Глей ква хуава тема сти си спретнали. Тоа Амсттердама не е свободен човек, чите ва, ама друг му командва и той слуша и трийй по команда. Иринчето нещо не и е мноо кеф; Лорда се закача; Мечо заклеймява робството, а Марандиту и Ииванофф го апострофират! Що ве , Амстердам, виж ква идилия са, що ги триеш???
            Проблемът не е в Амстердамм - не говори наизуст

Но пък скоро случаят ще се разнищи от малко по-свише сили.

Поздрави!

Коментар

• много тихо,тука.да отбележа,само
              ПОпрочетох ви.продължавам със Стивън Кинг -Дългата разходка.
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Що ва трият ве, хора! Глей ква хуава тема сти си спретнали. Тоа Амсттердама не е свободен човек, чите ва, ама друг му командва и той слуша и трийй по команда. Иринчето нещо не и е мноо кеф; Лорда се закача; Мечо заклеймява робството, а Марандиту и Ииванофф го апострофират! Що ве , Амстердам, виж ква идилия са, що ги триеш???

Коментар

• Той се е посветил на светлата идея да ви просвети, щот' сте прости. И ти, и маранди, и всичките.
                  Last edited by Факушкa; 18.05.2013, 01:53.

Коментар

• Доказателство че ХинтИлигента НЕ Е свободен:
                    Ако e свободен, то случайното разпределение на възможнo заеманите от него състояния, не допуска той да е постоянно тук!
                    Освен ако, тук е единственото възможно заемано от него състояние, но тогава => той не е свободен!
                    Last edited by iivanoff; 18.05.2013, 00:31.
                    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      И е на прав път, в ЕС е така, арабина шиба дебелия бял германски гъз, тя му вика, че е Авицена!
                      А, то тук сме много убави Справка новата тройна коалиция

Господа капитани, не забравяйте утре ваш човек в беда
                      https://www.facebook.com/events/594045407281073/

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                        Бих казал за него - най-несвободния човек тук!

Той е най-несвободния от всички дръзнали да посетят този форум, защото той не е просто посетител, а е направо стоящ във форума

Няма свободата да го напусне!!

Понеже не съм с лоши чувства към него - даже напротив, предлагам да гласуваме да го пуснат поне за 2 /два/ дена в отпуск! Поне да види какво е свобода, дори и на демо!
                        Абе Мечо си е пич,ма него оценяте подобаващо. Ако примерно аз му тегля една майна, той няма да ми се обиди , а ще излезе с аргюмънтс що съм катил.
                        И е на прав път, в ЕС е така, арабина шиба дебелия бял германски гъз, тя му вика, че е Авицена!

Коментар

Имам вътрешно убеждение, ча ако аз , Маранди и Волен Сидеро управляваме тази държава около 2 години, ще се превърне в една нищо и никаква средноевропейска държава по стандарт на живот
                          Аа ... то никой няма да излиза от кръчмите и ще кърка от сутрин до вечер, бря.

В трети клас всички ученически раници ще са сменени с комплекти за първа помощ на всяко хлапе от спиртомер, презарватив и кухненски комплект.

Не става за тия неща Русото

П.П. Ей, днес каква фритча ми забърсаха, писана в стил П.Г.Удхаус - 'ноу рядко ме лепва дарбата да му вляза в стила на финна доза черен хумор.

То, затова и Удхаус се препоръчва за четене от всички психиатри на пациентите им - а, па днес го бях го задминал дори, ама ме фрасна цензурата и вече няма възстановка, щот' винаги импровизацията трябва да води.

Иначе щяхте да се похилитите пак за добро настроение с приключенията на фруфесур Мечфуф, ама греда - цензурата отнесе шедьовъра в кофата

Ха, наздраве!
                          Last edited by marandi; 17.05.2013, 23:24.

Коментар

Да оставя личните нападки в тази тема с една мизъри, и да се концентрираме към най-важния човек тук - Мечобиков. Мечо поздравявам те с този албум с емблематично име!

http://www.youtube.com/watch?v=CvlZA6syO-U

Една от популярните шлагери в албума се казва "Рушете закона!" Мноу ме кефи!
                            Бих казал за него - най-несвободния човек тук!

Той е най-несвободния от всички дръзнали да посетят този форум, защото той не е просто посетител, а е направо стоящ във форума

Няма свободата да го напусне!!

Понеже не съм с лоши чувства към него - даже напротив, предлагам да гласуваме да го пуснат поне за 2 /два/ дена в отпуск! Поне да види какво е свобода, дори и на демо!
                            Last edited by iivanoff; 17.05.2013, 23:12.
                            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Имам вътрешно убеждение, ча ако аз , Маранди и Волен Сидеро управляваме тази държава около 2 години, ще се превърне в една нищо и никаква средноевропейска държава по стандарт на живот

Коментар

• Да оставя личните нападки в тази тема с една мизъри, и да се концентрираме към най-важния човек тук - Мечобиков. Мечо поздравявам те с този албум с емблематично име!

http://www.youtube.com/watch?v=CvlZA6syO-U

Една от популярните шлагери в албума се казва "Рушете закона!" Мноу ме кефи!

Коментар

Working...
                                X