IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малко камбанарии
    http://vbox7.com/play:755b4c2e

Коментар

• И за Космо си прав. Той е бито куче.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Мяу
        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Сетих се за една песничка, поздрави за всички 30+, лека ви вечер от от мен

http://www.youtube.com/watch?v=5KX5uPM9Rjs

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда
            Пак кратки отговори от ДС, нали с Явор сте най-големито боклуци във форума, друго не моЙте Трагична фигура- разведена злобна мома с две деца.....
            http://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI

Да ме сънуваш тази вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              За приемането и противопоставянето също си прав. Какво означава да приемаш. Това означава да приемеш преди всичко, че свободата е над всичко. Обаче проблема идва от това, че те точно това не го приемат. Остава им само да се противопоставят. Те нямат друг изход, защото за тях да приемат означава да си променят коренно убежденията.
              На кой отговаряш!!!!!!!

Коментар

• За приемането и противопоставянето също си прав. Какво означава да приемаш. Това означава да приемеш преди всичко, че свободата е над всичко. Обаче проблема идва от това, че те точно това не го приемат. Остава им само да се противопоставят. Те нямат друг изход, защото за тях да приемат означава да си променят коренно убежденията.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Сети се , че те познавам ли кифличке? Хахаха, май ти се скъси езика.
                  Иска ти се
                  В нашите среди на КГБ и ДС, боржуазни профанизирани пияници не допускат.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena
                    Хахаха, кифла с мармалад даже.
                    Сети се , че те познавам ли кифличке? Хахаха, май ти се скъси езика.

Коментар

• А ти това разбра ли го?

Доказателство че ХинтИлигента НЕ Е свободен:
                      Ако e свободен, то случайното разпределение на възможнo заеманите от него състояния, не допуска той да е постоянно тук!
                      Освен ако, тук е единственото възможно заемано от него състояние, но тогава => той не е свободен!

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Не ги разбират КАМБАНАРИИТЕ.

Не е важен попа. Не е важна църквата. Не са важни иконите. Не е важен и Господа Бога.

Важни са КАМБАНАРИИТЕ !!!

Ей това не могат да го разберат.
                      Last edited by iivanoff; 18.05.2013, 00:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        гледна точка
                        Не ги разбират КАМБАНАРИИТЕ.

Не е важен попа. Не е важна църквата. Не са важни иконите. Не е важен и Господа Бога.

Важни са КАМБАНАРИИТЕ !!!

Ей това не могат да го разберат.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Добра вечер, приятели! Малко разсъждения по вечерно време, с извинение за риска отново да замъгля блясъка на темата ( за Тнм )

Мечо, преди малко се логнах и попрочетох това което не бях чел за вечерта. И... ми се затвърди едно усещане, което ми се въртеше из главата от известно време, но което до сега не бях осмислял и съответно не му бях придал някакво словесно описание, което да стане читаемо и разбираемо, а просто явно се е било оформило из съзнанието и се е реело някак си хаотично И тъкмо преди малко ми просветна, озари ме, яви ми се като сатори, това което се случва в отношението на част от хората към твоите идеи, и най-вече тяхната критика относно твоите послания и разсъждения за Свободата. И какво мислиш открих, ами открих че и ти и те са прави, но просто гледните ви точки са различни. И по-точно - различна е изходната позиция, основното убеждение, начинът на възприемане на нещата, което впоследствие води и до различни възгледи и разбирания. И това основно нещо, което различава двете становища, според мен е противопоставянето! Ето и с няколко примера какво имам предвид. За да докажеш своите тези:

1. Маранди, готин пич с уникален изказ, пожела от теб да се метнеш от 15-ия етаж, като по този начин се противопоставиш на гравитацията - този основен природен закон на който лежи цялото ни съществуване на тази планета.

2. Вал, много истинска и готина, поиска от теб да се противопоставиш на работата си, това за което си подготвен, което умееш да вършиш най-добре, което със сигурност ти и харесва, и с което изкарваш прехраната на себе си и семейството ти.

3. Иванофф, твоят голям интелектуален опонент, те провокира и иска от теб да се противопоставиш на своите виждания и разбирания за философията, логиката и математиката - материята в която се чувстваш най-добре и в свои води.

4. ДидоДинев, добре ни е дошъл, те посъветва да "опъваш смукача" по-често (дори от обяд), карайки те да се противопоставиш на едно свое основно убеждение, а именно да я караш на доматен сок, компот и боза, и да не си и помисляш за опъване на смукача.

5. Асен, тежката артилерия,... тук не искам да изпадам в подробности, защото и аз самият най-вероятно бих се объркал в разсъжденията си, та оставям на теб Мечо да ги довършиш.

Просто целия този спор аз го виждам като противоречие на два основни възгледа за нещата: приемане - противопоставяне. И ето защо соред мен приятелю, ситуацията в темата понякога изглежда толкова напрегната и натопорчена, а дефакто това е просто един сблъсък на убеждения и идеи. Но както казват нашите приятели Дзен-будистите, нещата в своята същност и природа са едни и същи, а само нашето съзнание и гледна точка ги правят да изглеждат различни, в което според мен няма нищо лошо, а дори напротив - в това се състои и чарът на нещата от живота ( за Лорда - тематиката в темата на Зарко )

Напротив, Кев!
                          Твоят коментар още повече засилва блясък й Получаваш най-искреното ми възхищение за баланса в изказа ти!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Добра вечер, приятели! Малко разсъждения по вечерно време, с извинение за риска отново да замъгля блясъка на темата ( за Тнм )

Мечо, преди малко се логнах и попрочетох това което не бях чел за вечерта. И... ми се затвърди едно усещане, което ми се въртеше из главата от известно време, но което до сега не бях осмислял и съответно не му бях придал някакво словесно описание, което да стане читаемо и разбираемо, а просто явно се е било оформило из съзнанието и се е реело някак си хаотично И тъкмо преди малко ми просветна, озари ме, яви ми се като сатори, това което се случва в отношението на част от хората към твоите идеи, и най-вече тяхната критика относно твоите послания и разсъждения за Свободата. И какво мислиш открих, ами открих че и ти и те са прави, но просто гледните ви точки са различни. И по-точно - различна е изходната позиция, основното убеждение, начинът на възприемане на нещата, което впоследствие води и до различни възгледи и разбирания. И това основно нещо, което различава двете становища, според мен е противопоставянето! Ето и с няколко примера какво имам предвид. За да докажеш своите тези:

1. Маранди, готин пич с уникален изказ, пожела от теб да се метнеш от 15-ия етаж, като по този начин се противопоставиш на гравитацията - този основен природен закон на който лежи цялото ни съществуване на тази планета.

2. Вал, много истинска и готина, поиска от теб да се противопоставиш на работата си, това за което си подготвен, което умееш да вършиш най-добре, което със сигурност ти и харесва, и с което изкарваш прехраната на себе си и семейството ти.

3. Иванофф, твоят голям интелектуален опонент, те провокира и иска от теб да се противопоставиш на своите виждания и разбирания за философията, логиката и математиката - материята в която се чувстваш най-добре и в свои води.

4. ДидоДинев, добре ни е дошъл, те посъветва да "опъваш смукача" по-често (дори от обяд), карайки те да се противопоставиш на едно свое основно убеждение, а именно да я караш на доматен сок, компот и боза, и да не си и помисляш за опъване на смукача.

5. Асен, тежката артилерия,... тук не искам да изпадам в подробности, защото и аз самият най-вероятно бих се объркал в разсъжденията си, та оставям на теб Мечо да ги довършиш.

Просто целия този спор аз го виждам като противоречие на два основни възгледа за нещата: приемане - противопоставяне. И ето защо соред мен приятелю, ситуацията в темата понякога изглежда толкова напрегната и натопорчена, а дефакто това е просто един сблъсък на убеждения и идеи. Но както казват нашите приятели Дзен-будистите, нещата в своята същност и природа са едни и същи, а само нашето съзнание и гледна точка ги правят да изглеждат различни, в което според мен няма нищо лошо, а дори напротив - в това се състои и чарът на нещата от живота ( за Лорда - тематиката в темата на Зарко )

П.П. Мечо, запитвал ли си се защо Космо никога не те е критикувал или влизал в полемики с когото и да е - ами защото той е от хората които приемат. Според мен, Космо си е жив Дзен будист, при все че може и да не го е осъзнал все още, защото: когато му се яде - яде, когато ми се пие - пие, когато му се вомотира - вомотира, когато му се е.е - е.е, когато му се бие - бие, когато му се пише - пише....
                            Last edited by kev; 17.05.2013, 21:09.

Коментар

• Доказателство че ХинтИлигента не е свободен!

Щом си Свободен, то случайното разпределение на възможните заемани от теб състояния, не допуска ти да си нон-стоп ТУК!
                              Освен ако, ТУК е единственото ти възможно заемано от теб състояние, но тогава ТИ не си свободен!

Програмист ...
                              Last edited by iivanoff; 18.05.2013, 00:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Мечо, ако свободата дава на всеки каквото си поиска, ставам ПОСЛЕДОВАТЕЛ......на батюшката...
                                Закълни се !!!

tnm

Коментар

Working...
                                X