Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПисна ми от митинги и се прибрах. На потен секс не съм привърженик и измислих нови хоризонти в пиенето и мезенето- бял тракийски мускат с таратор, шопска салата и тънко нарязано чоризо.
Маранди кво ще кажеш , изкритикувай нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеAз пък така се натъпках в турския ресторант, че сега мога цяла вечер да се оплаквам колко ми е тежкоИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениеВ тази жега по-добро пожелание не може и да има.
... след секса, разбира се....If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеИ сега какво излезе....че синият цвят е висок 3кг
Край! Сагата "ЦСКА" приключи, клубът фалира - http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2755770
На малкото останали прасенца,препоръчвам да следят изявите на ЦСКА - Москва,който от доста години съвместява държавно участие,в лицето на Министерството на отбраната и частни фирми косвено около Роман Абрамович,демек пак държаватаДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеПрохладна вечер да имате
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЛелче и Милейди Ши - размера само на глезена,се отнася единствено за дребаците....понеже на тях всичко останало им е малко
.....
Над 175 см.ръст влизат в сила допълнителни изисквания откъм ТТ-данни (Тактико-Техническо Данни).......
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеГлупости говорите и ти Лельо и Валшъ!
Хората по радомирско навремето са си избирали жени с много дебел глезен, не случайно. Да е по-издръжлива да копа на нивата. Това е златния стандарт, а вие сте под него
Чак пък глупости...Просто не сме създадени да копаме
А хората от радомирско, вече могат да се преорентират , щото има техника и не е нужно жената да е вол
Коментар
Коментар