IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Aз пък така се натъпках в турския ресторант, че сега мога цяла вечер да се оплаквам колко ми е тежко
    На кой турски ходи. Аз харесвам турската кухня.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Писна ми от митинги и се прибрах. На потен секс не съм привърженик и измислих нови хоризонти в пиенето и мезенето- бял тракийски мускат с таратор, шопска салата и тънко нарязано чоризо.
      Маранди кво ще кажеш , изкритикувай нещо
      Бате екстремните температури изискват екстремни решения - Аз съм на облаци, ама пот ми тече и от ушите... Пусна климатика - от едната страна на тялото ми студено, другата се поти... 120 кила чиста сланина. А какво момчренце бях на времето..

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Aз пък така се натъпках в турския ресторант, че сега мога цяла вечер да се оплаквам колко ми е тежко
        то ,да беше човек да си хапнеш,човешки.що се тъпчеш бре
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Aз пък така се натъпках в турския ресторант, че сега мога цяла вечер да се оплаквам колко ми е тежко

Коментар

• Писна ми от митинги и се прибрах. На потен секс не съм привърженик и измислих нови хоризонти в пиенето и мезенето- бял тракийски мускат с таратор, шопска салата и тънко нарязано чоризо.
            Маранди кво ще кажеш , изкритикувай нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
              В тази жега по-добро пожелание не може и да има.

... след секса, разбира се....
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                И сега какво излезе ....че синият цвят е висок 3кг
                Тъй излиза,Катиле!

Край! Сагата "ЦСКА" приключи, клубът фалира - http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2755770

На малкото останали прасенца,препоръчвам да следят изявите на ЦСКА - Москва,който от доста години съвместява държавно участие,в лицето на Министерството на отбраната и частни фирми косвено около Роман Абрамович,демек пак държавата
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                  Прохладна вечер да имате
                  В тази жега по-добро пожелание не може и да има.

Коментар

• И сега какво излезе ....че синият цвят е висок 3кг
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Прохладна вечер да имате

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Лелче и Милейди Ши - размера само на глезена,се отнася единствено за дребаците ....понеже на тях всичко останало им е малко .....

Над 175 см.ръст влизат в сила допълнителни изисквания откъм ТТ-данни (Тактико-Техническо Данни).......
                        Съгласна съм с теб. При ръст 160 см, съвсем нормално е да имаш 18 см глезен и да носиш 35 номер обувки.

Коментар

• Лелче и Милейди Ши - размера само на глезена,се отнася единствено за дребаците ....понеже на тях всичко останало им е малко .....

Над 175 см.ръст влизат в сила допълнителни изисквания откъм ТТ-данни (Тактико-Техническо Данни).......
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Глупости говорите и ти Лельо и Валшъ!
                            Хората по радомирско навремето са си избирали жени с много дебел глезен, не случайно. Да е по-издръжлива да копа на нивата. Това е златния стандарт, а вие сте под него
                            Чак пък глупости...Просто не сме създадени да копаме А хората от радомирско, вече могат да се преорентират , щото има техника и не е нужно жената да е вол

Коментар

• Важното е, да се чувстваш добре в кожата си. Със сигурност не всеки глезен който <=20 см е радващ окото, както и не всеки, който е над тези сантиметри непременно е лош. Пропорции.
                              Има мода и в представите за "красота".

Коментар

• Глупости говорите и ти Лельо и Валшъ!
                                Хората по радомирско навремето са си избирали жени с много дебел глезен, не случайно. Да е по-издръжлива да копа на нивата. Това е златния стандарт, а вие сте под него

Коментар

Working...
                                X