IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Нали затова е Свобода.
    Хаха, е сега ми се изясни.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
      Ей, разчекнахте я тая свобода.
      Нали затова е Свобода.

Коментар

• Ей, разчекнахте я тая свобода.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Свободен си да го докажеш
          Свободен е и да не го докаже

Свободата е над всичко !!!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
            Първо ще го оставя той да докаже обратното!
            Разбира се че не може.
            Затова ще подмине въпроса все едно не съществува.
            Абе - от умрел писмо.

Коментар

Първо ще го оставя той да докаже обратното!
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                На никакъв кораб не е!

Мога да го докажа, но по-скоро той да направи обратното!

Коментар

Чувствай се свободен през цялото време, докато си на кораба да пишеш в Инвестора
                  На никакъв кораб не е!

Мога да го докажа, но по-скоро той да докаже обратното!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    В момента да. Остават ми още 4 (четири месеца) моряклък на кораб и мисля да слизам.
                    Чувствай се свободен през цялото време, докато си на кораба да пишеш в Инвестора

Коментар

А, това вече е друг разговор. Не бих употребил точно този глагол. По скоро се опитвам да си предам знанията използвайки различни похвати. (1)

Ако ти имаш други виждания, че има нещо друго по добро, ами свободна си да подстрекаваш и ти към твоето си. (2)
                      val/she наистина е умна, но това в случая не е в твоя полза!

(1) "Похвати"-те ти съм ги описал на 2 пъти много подробно - няма да се хабя пак!

(2) Твоето не е свобода, а е налагане до скъсване! - което подсказва под какво напрежение от усещането за несвършена/лошо свършена работа си! И тези рамки дето описваш по-долу, са те опасали отвсякъде теб! Направо си бетониран вътре в тях!
                      Last edited by iivanoff; 17.05.2013, 19:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Ти подстрекаваш към тотална свобода- доста опасна заигравка и бонбонче с кукичка за масите.
                        А, това вече е друг разговор. Не бих употребил точно този глагол. По скоро се опитвам да си предам знанията използвайки различни похвати.

Ако ти имаш други виждания, че има нещо друго по добро, ами свободна си да подстрекаваш и ти към твоето си.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Ти за една бира ли бре?
                          Колко му трябва на човек- една бира и още нещо....

Коментар

Между другото, троловете имат оправдание за проявената от тях липса на интелект. Ти нямаш, защото ако си спомняш, точно ти отговори вярно на въпроса зададен към Маранди и Асен и то без да съм те питал точно теб. Няма лошо. Радвам се, че отговори. Но верния отговор предполага знания, които не се губят така лесно.
                            Ти подстрекаваш към тотална свобода- доста опасна заигравка и бонбонче с кукичка за масите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Мечо, ако свободата дава на всеки каквото си поиска, ставам ПОСЛЕДОВАТЕЛ......на батюшката...
                              Ти за една бира ли бре?

Коментар

• Мечо, ако свободата дава на всеки каквото си поиска, ставам ПОСЛЕДОВАТЕЛ......на батюшката...

Коментар

Working...
                                X