IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Не си прав. Да ме поправи Мечо ако греша, но морските чада трудно виреят на сушата. Примери безброй сред моите приятели. За тях е доста трудно изпълнението на едно елементарно задължение или действие, като да речем да заведе детето на детска градина, след като е преминало през текуща имунизация при личен лекар
    Времето между рейсове е наистина 100% свободно, когато не е изпълнено с необяснимите странности на живота на сушата.
    Оо, Доб'рутро!

Мога ли аз да помогна на приятеля ти, защото той няма да има възможност, въпреки че си му отредил право да те поправи

Ограничен е във "възможнo заеманите от него състояния"! От тук => И времето не му е 100% свободно!

Защото, цялото му време преминава във Ограниченото до 1 /едно/ "възможнo заемани от него състояния"!
    Last edited by iivanoff; 18.05.2013, 11:29.
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      Наивник ме подсети за Доказателството:

Ако e свободен, то случайното разпределение на възможнo заеманите от него състояния, не допуска той да е постоянно тук!
      Освен ако, тук е единственото възможно заемано от него състояние, но тогава => той не е свободен!
      Не си прав. Да ме поправи Мечо ако греша, но морските чада трудно виреят на сушата. Примери безброй сред моите приятели. За тях е доста трудно изпълнението на едно елементарно задължение или действие, като да речем да заведе детето на детска градина, след като е преминало през текуща имунизация при личен лекар
      Времето между рейсове е наистина 100% свободно, когато не е изпълнено с необяснимите странности на живота на сушата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        ...Иначе няма да ни дадат право на мнение. Ще ни дадат само право да говорим, ама това не е мнение. Това е пей си Пенке ле !!!
        - Не, това е лошо перефразиран цитат - с некоректно вмъкната логика, на един мой пост от вчера

Коментар

С ябълки и круши от Лидъл свободата няма да я постигнеш. Но.... както и да е. Свободен си да ядеш от Лидъл, свободен си и да пееш
          http://www.youtube.com/watch?v=ZdweaKOd7WY
          И ти си свободен да не мислиш. Крушите не растат в лидъла. От някое дърво са откъснати. Ако искаш да промениш нещо можеш да даваш идеи колкото си искаш. Обаче не получиш ли влияние върху властта - пей си Пенке ле.

Властта трябва да вземем. Иначе няма да ни дадат право на мнение. Ще ни дадат само право да говорим, ама това не е мнение. Това е пей си Пенке ле !!!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Наивник ме подсети за Доказателството:

Ако e свободен, то случайното разпределение на възможнo заеманите от него състояния, не допуска той да е постоянно тук!
            Освен ако, тук е единственото възможно заемано от него състояние, но тогава => той не е свободен!

Коментар

На лидъла има хубави КРУШИ. И ябълки има.

.
              С ябълки и круши от Лидъл свободата няма да я постигнеш. Но.... както и да е. Свободен си да ядеш от Лидъл, свободен си и да пееш
              http://www.youtube.com/watch?v=ZdweaKOd7WY

Коментар

Понякога си мисля, че прекалено много режеш
                Семпло ми е
                Не съм съгласен и с вероятен друг месия - Брюксел. Защото Брюксел е еволюиралата ламя на българската бюрокрация.
                Лошото е, че другата възможност ще бъде доста пагубна.
                Моят съвет към всички - цакайте си ги бюрократите "по устав"!!! Така най-добре им влиза
                Абе аз с моя простия акъл си мисля, че най добре ще им влезе, ако им го ВКАРАМЕ !!!
                tnm

Коментар

Целувдки!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Успах се, бре! От къде го измислиха този работен ден в събота!? Аз през седмицата не мога да си вменя да работя, те ще ме карат да правя това пред почивните дни

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Добро да е!

П.П. Аз па кастрих досега кат' разпран, от 10 дена правя редакции кое да остане и кое в кофата
                      -------------------------------------------------------------------------
                      Сбогом България ( част 3-та )

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/05/18/.1111398
                      -------------------------------------------------------------------------

После свирни добре ли се е получило, понеже ще я четеш "отвън".

Тенкю ин адванс!
                      Понякога си мисля, че прекалено много режеш
                      Семпло ми е
                      Не съм съгласен и с вероятен друг месия - Брюксел. Защото Брюксел е еволюиралата ламя на българската бюрокрация.
                      Лошото е, че другата възможност ще бъде доста пагубна.
                      Моят съвет към всички - цакайте си ги бюрократите "по устав"!!! Така най-добре им влиза

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Успах се, бре! От къде го измислиха този работен ден в събота!? Аз през седмицата не мога да си вменя да работя, те ще ме карат да правя това пред почивните дни
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Честно, не знам как го правите Аз когато вкарам в повече, което е изключителна рядкост, следващият ден ми е загубен напълно
                          Ами не вкарвай нищо.
                          tnm

Коментар

• На лидъла има хубави КРУШИ. И ябълки има.

Критерия един човек дали ги разбира камбанариите какъв е. Това дали един човек си хвали своята камбанария или не я хвали, не е ама отникъде никакъв критерий дали ги разбира камбанариите.

Разбира камбанариите онзи, който обича да наднича. Този, който обича да гледа от всички камбанарии, включително и чуждите, а своите собствени сменя често. Как се сменят камбанариите. Ами слизаш на земята (пустотата, абсолютната свобода), вървиш по нея и отиваш до която камбанария искаш (въпрос на вкус), и се качваш на нея да КИРИЗИШШШ. Когато е слязъл на земята, човек може да се качи на която камбанария си иска.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Добро утро, вече съм трезв! ?
                              Честно, не знам как го правите Аз когато вкарам в повече, което е изключителна рядкост, следващият ден ми е загубен напълно

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Добро утро лъвове и лъвици- успешен ден
                                Добро утро, вече съм трезв! Освен това било работен ден. Значи за мен неработен.
                                Нито едно животно не работи, само човека е такава балама. Излъгах всъщност, вече пиша. Що не измисля някое стихотворение днес?

Коментар

Working...
                                X