IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Не е заради това, katilarium.
    Племенниците ми /децата на едната ми братовчедка и единият ми братовчед/ са в чужбина. Едно от момичетата завърши икономика в Англия , омъжи се и остана там, брат й е аниматор на няколко хотела в Гърция. Другите ми племенници са в Германия - отново брат и сестра. Момчето бачка нещо с компютри, а момичето е на някаква специализация по програма Еразъм.
    Племенниците на съпруга ми са във Франция, САЩ и Кипър ...
    Отиват и остават там, където нещата са подредени и горе-долу точно определени.
    Където могат и получават възнаграждения, защото са знаещи, а не защото са нечии деца.
    Абе хора,абе тез деца и тук са си знаещи бре.То не им се изпарява кат се приберат у БГ.И тук има хотели ....или мислите,че тук не търсят кадърни ли .....ооооо,търсят ....че и добре плащат(като за стандарта в БГ е доста над приеманото за прилично възнаграждение).Номерът е,че тук ще им висят три синджира рода ....което ги кара да се разпокъсват между работа и рода.Т.е не влагат усилията си целенасочено.Ако са отдадени на работа ....родата почва да мрънка и да чука сол и павета на главата.Обратното е пагубно пък за работата.Младите осъзнават това ....че нямат сили и възможности за двете .....и решават да се погрижат за себе си.А да сте чули някой млад да е заявил нещо такова на родителите си?Е,няма и да чуете ....определят се като хулни думи и се преработват в по-приемливи варианти - "Ще уча в чужбина","Ще си опитам късмета навън"
    Просто не бъдете котви на вратовете на децата си.Нека се вихрят ...пък ако им помогнете това да става на БГ почва ....може и да се оправим някой ден
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

......Ъъъъ, обиколка на глезена - 20 см
      Още си свръхдивидентна! ...Макар, аз да съм със същия глезен,но 20 санти по-висок и 15-ина кила по-тежък ....Проблемът е,че нямам успехи в джудото и съм слаб на баскетбол :

http://www.forbes.ru/news/240857-oba...spehi-v-dzyudo
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• - Първо работиш за другите. И ако работиш добре и имаш сили - направи така, че да работиш за себе си.
        - И ако се сбориш добре и имаш хъс - направи така, че другите да работят за ............................
        Тогава мястото е България.

.............................
        Дъщеря ми нямаше амбиции. Яде, сере.....и се кефи на внимание щот е готина пичка.
        Затуй мястото ѝ е в Берлин.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          Ма кажи си ТТ-данните и ще те открехна.
          166 висока, килцата успях да ги редуцирам до 58

Ъъъъ, обиколка на глезена - 20 см
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Днес на плажа една млада майка толкова и беше зле,че на няколко пъти с преглъщащ поглед едва не ме отнесе кат чайка-кебабче
            Ама тръгнала с ремаркето ....пък аз с 10 кинта у джеба ....пък и грозеееен,грозеееееенн,пу-пу ,дан мъ срещате .....кЪ я видя таз раб'та това мамче,не знам
            Тааа.....поразгонели сме се малко де ....от слънцето ще да е
            Пък ТНМ докат ни чете,а не се затичва към магазините,и сандалки нема да има

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              То, тъй секи може Ще изберем червената

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                Все си мисля че и там е"работа" и тук е "работа".Е?Защо избират да бягат?Заради пари?Едва ли(който знае как и тук ще намери начина).По-скоро са далеч от упрекващи погледи.Да де,повечето заради това,другите са увлечени,че да са си с приятелите .....уж приятелите си помагали.
                Не е заради това, katilarium.
                Племенниците ми /децата на едната ми братовчедка и единият ми братовчед/ са в чужбина. Едно от момичетата завърши икономика в Англия , омъжи се и остана там, брат й е аниматор на няколко хотела в Гърция. Другите ми племенници са в Германия - отново брат и сестра. Момчето бачка нещо с компютри, а момичето е на някаква специализация по програма Еразъм.
                Племенниците на съпруга ми са във Франция, САЩ и Кипър ...
                Отиват и остават там, където нещата са подредени и горе-долу точно определени.
                Където могат и получават възнаграждения, защото са знаещи, а не защото са нечии деца.
                Мечо

Коментар

Уффф, ко знаеш колко си прав
                  Сега съм изпаднала в леко двоумение. Чудя се коя рокля да облека - дългата бяла с черните цветя, или късата червена

Коментар

Все си мисля че и там е"работа" и тук е "работа".Е?Защо избират да бягат?Заради пари?Едва ли(който знае как и тук ще намери начина).По-скоро са далеч от упрекващи погледи.Да де,повечето заради това,другите са увлечени,че да са си с приятелите .....уж приятелите си помагали.
                    Не знам дали се нарича бягство. Ти осъзнаваш ли, че всичко тук все повече се дължи на тези хора, които са навън? За упрекващите погледи си има лек. Просто не го прави! Знай, че и на детето ти няма да е приятно, както не е било приятно и на теб!

Коментар

Не думай ... Пък на първо четене не създаваш такива впечатления.
                      Но ... това са рисковете на виртуалното общуване
                      Пфффф ....на мен ми е никакъв проблема да съм само по сандалки ....къв ши съм джиджан и фешън

Коментар

То с рокля всеки може
                        Не думай ... Пък на първо четене не създаваш такива впечатления.
                        Но ... това са рисковете на виртуалното общуване
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/06/21/.1122528
                          -------------------------------------------------------------
                          Успех!

Марандич,

За сефте ти влизам в блога. Не че не съм го чувал.
                          Прочетох това дето си написал. Има си своята логика. От секъде.
                          И не смятам, че преувеличаваш.

Но нема да се случи.
                          И ти знаеш и аз знам, що.

Ще си влачим червата/голготата/ до второ пришествие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Ами, какво да ти кажа. По всяка вероятност синковецът ще се изнесе. Да, по всяка вероятност и целият му клас ще се изнесе. При тях обаче е високо развито чувството за принадлежност към света. Те живеят, отиват и се връщат. Понякога не се връщат. Те имат избора, който ние нямахме когато бяхме на техните години.

Коментар

Уффф, ко знаеш колко си прав
                              Сега съм изпаднала в леко двоумение. Чудя се коя рокля да облека - дългата бяла с черните цветя, или късата червена
                              То с рокля всеки може

Коментар

Бръкна ми в джигера онзи,като каза че целия клас се изнасяли .....а представи си на твоя синковец класа му да стори същото .....каква ли ще е реакцията на твоя,какво ли ще поиска?Ама да не ти убивам надеждата ....просто процеса е увличащ
                                Не го правя на въпрос ....просто още изследвам проблясъците ми и тъпо гледам кога тез хора ще вразумеят що им бягат децата - от държавата ли(кво ли са видели и разбрали те от държава),или от тях самите(родители и семейства),или за да не останат без приятели(все някога ще разберат че това понятие е сииииииилно преувеличено)
                                Ами, какво да ти кажа. По всяка вероятност синковецът ще се изнесе. Да, по всяка вероятност и целият му клас ще се изнесе. При тях обаче е високо развито чувството за принадлежност към света. Те живеят, отиват и се връщат. Понякога не се връщат. Те имат избора, който ние нямахме когато бяхме на техните години.

Коментар

Working...
                                X