IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Уффф, и ваЩа не е лесна.
    Уффф, ко знаеш колко си прав
    Сега съм изпаднала в леко двоумение. Чудя се коя рокля да облека - дългата бяла с черните цветя, или късата червена
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Ами, честно да си кажа... Може и да са прави пък. Сега като се замисля, съм имал щастието цял живот да живея с ЕнтЕлЕгентни хорица. Младото поколение, което минава покрай мен, та като се стигне чак до 14 годишния синковец е някак по-различно.
      От цялата помия, на която съм бил свидетел през годините, винаги е оставало все нещо добро. Понякога ми се реве, но има надежда бе мамка му
      Бръкна ми в джигера онзи,като каза че целия клас се изнасяли .....а представи си на твоя синковец класа му да стори същото .....каква ли ще е реакцията на твоя,какво ли ще поиска?Ама да не ти убивам надеждата ....просто процеса е увличащ
      Не го правя на въпрос ....просто още изследвам проблясъците ми и тъпо гледам кога тез хора ще вразумеят що им бягат децата - от държавата ли(кво ли са видели и разбрали те от държава),или от тях самите(родители и семейства),или за да не останат без приятели(все някога ще разберат че това понятие е сииииииилно преувеличено)
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
        И аз имах същия проблем миналият месец, но само за един ден обикаляне по магазините си купих тези-

http://www.robertozago.com/bg/product/details/d0d14a1

Успех в начинанието
        Нещо подобно търся. Тази вечер задължително трябва да си купя.

П.П. Само че, държа да са кожа, а не от текстил
        Last edited by tnm; 21.06.2013, 16:55.
        Мечо

Коментар

И аз имах същия проблем миналият месец, но само за един ден обикаляне по магазините си купих тези-

http://www.robertozago.com/bg/product/details/d0d14a1......
          Супер са, особено за по-дебел глезен ....
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Успех в начинанието
            Уффф, и ваЩа не е лесна.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/06/21/.1122528
              -------------------------------------------------------------
              Успех!
              Уффф, ама много ме разочароваш с това
              "- няма да има военна диктатура."

Аз все се надявах, че ще дойде някой Пиночет, ще направи трудови лагери за 3-4 милиона.
              Аз лично бих изковал табелките с надпис "Работата ще ви направи свободни"

оххх размечтах се.

п.п. Не мисля че застарялото БГ население има енергия за толкова крайни неща.... не че ще ги спра де.... от друга страна обаче, ората не се учат от чуждите грешки, и упорито ги повтарят. А и учителката по история ни повтаряше, че не обществата не могат да прескачат периоди/епохи на равитие, и всичко трябва да се изживее и преживее.

Ние сме си нямали гражданска война..... ще взема да помисля по въпроса, ама есента, щото на тази жега ....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Добро утро, тайфата!

Петък следобед - всичко живо се е скатало. А аз трябва да ходя по магазините, защото спешно се нуждая от едни черни сандали ... Естествено, чакам последния момент с мисълта, че мероприятието, което ми предстои може и да се размине

Успех в начинанието
                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Наивник много лошо хапят у "бисерите" бре
                  Ами, честно да си кажа... Може и да са прави пък. Сега като се замисля, съм имал щастието цял живот да живея с ЕнтЕлЕгентни хорица. Младото поколение, което минава покрай мен, та като се стигне чак до 14 годишния синковец е някак по-различно.
                  От цялата помия, на която съм бил свидетел през годините, винаги е оставало все нещо добро. Понякога ми се реве, но има надежда бе мамка му

Коментар

Моля, моля. Първи заварил, първи натоварил
                    Е да, ама цървулите ти са румънско менте ...Аз като ученик на лятна бригада си бях с истински български и съм им бил много доволен! ....Един месец юли в най-голяма жега не ме предадоха сред огромни насаждения маслодайна роза и лавандула,които по принцип са змиярници(понеже са сенчести отдолу,а горещи отвън без наоколо да има хора...) ....Но животинките бяха кротки - смоци и пепелянки,които не хапят ако не тръгнеш да се прайш на интересен

Коментар

• Аууууу днес не беше за море .....ама "след дъжд качулка" казали хората
                      То много злобно това слънце бре

Наивник много лошо хапят у "бисерите" бре
                      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        При нас 35-и номер се изчерпа :

Чак на такива кокили - твърдо нье
                        Мечо

Коментар

Ъм чиии, що не си ги поръчаш онлайн?
                          Ми щото ми трябват за утре
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

[IMG]]
                            Моля, моля. Първи заварил, първи натоварил

Коментар

..... А аз трябва да ходя по магазините, защото спешно се нуждая от едни черни сандали ...

Коментар

Добро утро, тайфата!

Петък следобед - всичко живо се е скатало. А аз трябва да ходя по магазините, защото спешно се нуждая от едни черни сандали ... Естествено, чакам последния момент с мисълта, че мероприятието, което ми предстои може и да се размине
                                Ъм чиии, що не си ги поръчаш онлайн?

Коментар

Working...
                                X