IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, тайфата!

Петък следобед - всичко живо се е скатало. А аз трябва да ходя по магазините, защото спешно се нуждая от едни черни сандали ... Естествено, чакам последния момент с мисълта, че мероприятието, което ми предстои може и да се размине
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/06/21/.1122528
      -------------------------------------------------------------
      Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ей, затова ги харесвам младите. Кратко и ясно: Вие сте ....

Цък:
        Тъпо. Девойчето мрази ли тая си част, та сравнява политиците с нея?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Здравейте . Пък аз слушам Гугъл и употребих обедната почивка , за няколко дължини в басейна , вместо за хапване
          Който си има басейн дома е добре....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Имаш си басейн на работа??? Бравос! И на мен ми строят
            Нямам , ама много близо до нас има и там - уж на обяд

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
              Здравейте . Пък аз слушам Гугъл и употребих обедната почивка , за няколко дължини в басейна , вместо за хапване
              Имаш си басейн на работа??? Бравос! И на мен ми строят

Коментар

• Здравейте . Пък аз слушам Гугъл и употребих обедната почивка , за няколко дължини в басейна , вместо за хапване

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Гуглето казва да ходим да пливаме. Аз избирам пак да плувам в собствен сос

Поне имаш право на избор.....

Коментар

• Кое да ви пускам сега:

Спи градът - от Тончо Русев

или рекламата - Готови ли сте за довечера?

Ърмм ...?

Коментар

• Гуглето казва да ходим да пливаме. Аз избирам пак да плувам в собствен сос

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Ей, затова ги харесвам младите. Кратко и ясно: Вие сте ....

Цък:
                          ха ха ха Вие сте ......................... Шат на патката главата

Коментар

• Ей, затова ги харесвам младите. Кратко и ясно: Вие сте ....

Цък:
                            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение

Това е свобота да живееш далече .... би казал фруфесора

.......
                              Очаквайте включване от Фруфесура.... задават се избори и са го върнали от запаса....
                              Те неговите 'орица не влязоха в Парламенто и се покри

Иначе бил "капитан" ръиш ли? Ся ще цвъкне пак за предсрочните избори да ни надува главата денонощно

П.П. Ма, ние тук у форумо сме тъпи и даже и партията му не знаем - онова там на СКАТ, дет' се отцепиха от Атака, ма не им знам името - некъв фронт май беше ...

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                                Я да си направиш една кана фрапе ...да ти се рахладят карантиите ....с 20-30гр конячец или домашно ликьорче
                                Тъкмо една вълшебна картофена супа спрятам на Ламята - 'ноу яко ще се получи.

Дърти картофели обелени на кубчета и се накисват в студена вода за 20 мин. - три пъти се сменя вода да се разкара скорбялата, че иначе ще требе се отпенва.

През т'ва време морков - 2 броя, лук - 1 глава, шепа чушки замръзени се задушават за 3-4 мин. Ръга се 1 ч.л. червен пипер и се маха от котлона и се бърка да стане всичко червено. Добавя се една-шепи лопуш и се връща за 30 сек. на котлона като се бърка старателно, че загаря веднага от червения пипер.

Гореща вода в купата с картофелите - изсипва се в тенджерата, изчаква се да закъкри и се намалява огъня на тих.

Ръгат се сол, мащерка и съм нагласил 1 чашка фиде и 1 домат от консерва за финала. Щедро магданоз кат' се свали и воала. Тоя път имам и кисели комбули и ще охакам 3-4 броя след фидето с домата за 5-10 мин. на финала.

П.П. Ламята ще си оближе веждите, а па аз до кат' не се скрие слънцето освен бира друго нЕма кусам - хихи

Ха, наздраве!
                                Last edited by marandi; 20.06.2013, 15:31.

Коментар

Working...
                                X