If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Това вече е друго.
Когато преди месец- в "Политика", плахо подбутвах идеята за задраскване/изхвърляне буквално, на част от администрацията + съдебна власт + МВР, подкрепено и със статистически данни, че нямаме необходимост от толкова човечЕта занимаващи се с това, ти какво правИ?
Виж това дето съм го болднал. Ти повтаряш една и съща грешка, за която като ти кажа, че е грешка, прекъсваш всички контакти. Ще опитам пак.
Каква е файдата, дали идеята ти е хубава или лоша, след като на власт подкрепяте такива хора, които няма да дадат на нито една добра идея да се осъществи, защото нямат интерес.
23 години не ти ли стигнаха да го разбереш.
Защо те е страх от хора приели различни истини от твоята. Те не са зверове.
Вчера си седях полугол на ПС-то вечерта. Контактувах си основно с мечобиков. Интересното беше, че по едно време от една пъпка на коляното започна да ми тече безцветна гной. Пъпката уж беше изстискана, ама от тази почти невидима рана продължи да сълзи тази безцветна течнот почти часове!
Днес сутрин се събуждам и виждам, че това е станало огромна засъхнала рана с диаметъра на орех! Как си го обяснявате това нящо?! Никак не преувеличавам.
Не е било гной. Хем течността е била безцветна, хем и ако беше гной, щеше да ти замирише.
Било и лимфа.
Надолу е майтап:
----------
Явно, Мечобиков активизира имунната ти система.
П.П. Сега прочетох и думата "орех". Означава, че Орешарски ще ни бъде премиер.
Това вече е друго.
Когато преди месец- в "Политика", плахо подбутвах идеята за задраскване/изхвърляне буквално, на част от администрацията + съдебна власт + МВР, подкрепено и със статистически данни, че нямаме необходимост от толкова човечЕта занимаващи се с това, ти какво правИ?
Ама на нас вече ни стана ясно какво е нивото на "мат'матиката" в "службите" !!!
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Аз просто искам тези които ни управляваха некадърно през последните 23 години да бъдат изритани от нас самите, за да можем да си уредим живота в държавата, като нормални бели хора. Това е.
Не харесвам администрацията, която източва държавата, това е.
Не харесвам олигарсите, които държат от лакомия народа си 10 (десет) пъти по беден от останалите народи в Европа. Това е.
Аз не обичам някой да говори високомерно с мене, като че ли е фанал дядо боже за шлифера. Това е.
Това вече е друго.
Никога не съм грешила в преценките си кои действия на другите биха ми навредили и кои- напротив. Пряката демокрация- абсолютизирана, със сигурност не е в моя полза.
Аз просто се защитавам от попълзновенията на хунвенбийните. Това е.
Аз просто искам тези които ни управляваха некадърно през последните 23 години да бъдат изритани от нас самите, за да можем да си уредим живота в държавата, като нормални бели хора. Това е.
Не харесвам администрацията, която източва държавата, това е.
Не харесвам олигарсите, които държат от лакомия народа си 10 (десет) пъти по беден от останалите народи в Европа. Това е.
Аз не обичам някой да говори високомерно с мене, като че ли е фанал дядо боже за шлифера. Това е.
Това са мантри. На всичките аргументи, които представих в защита на мнението си, твоите мантри звучат малко повърхностно.
Има читатели, те да съдят. Нито теб те е опълномощил господ да издаваш кетапи за компетентност, нито мен.
Никога не съм грешила в преценките си кои действия на другите биха ми навредили и кои- напротив. Пряката демокрация- абсолютизирана, със сигурност не е в моя полза.
Аз просто се защитавам от попълзновенията на хунвенбийните. Това е.
Проблемът е, че не трудно- не са се замислили поради умствена леност или нещо друго. Знам, че идиотиите хващат лесно дикиш и по тази причина ти опонираме. Голяма част всъщност мислят като теб- просто не си попаднал на точната аудитория, а и Слава Богу, че хората са мързеливи и страхливи в по-голямата си част и това ни спасява от нещата, които пропагандираш.
Това са мантри. На всичките аргументи, които представих в защита на мнението си, твоите мантри звучат малко повърхностно.
Има читатели, те да съдят. Нито теб те е опълномощил господ да издаваш кетапи за компетентност, нито мен.
Вчера си седях полугол на ПС-то вечерта. Контактувах си основно с мечобиков. Интересното беше, че по едно време от една пъпка на коляното започна да ми тече безцветна гной. Пъпката уж беше изстискана, ама от тази почти невидима рана продължи да сълзи тази безцветна течнот почти часове!
Днес сутрин се събуждам и виждам, че това е станало огромна засъхнала рана с диаметъра на орех! Как си го обяснявате това нящо?! Никак не преувеличавам.
Коментар