IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, тайфата!

Вчера ходих на кръчма, която се намира в парк, в който играех като дете. Отдавна не ме бяха връхлитали такива спомени. Лекият ветрец донесе мирис на окосено сено и цъфнал феладелфиски венец, премесен с трапчивия аромат на чемшир.
    Лекият дъжд беше измил плочника на двора и старите каменни зидове, а дъските на чардака проскърцваха по същия, както преди години ...
    Приятните спомени са хубаво нещо
    И лимонадата, и бялото сладко, и оцветения шекер..... Все същите. Алкохол не опита, на салатата бяха сложили магданоЗзз

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Вчера ходих на кръчма, която се намира в парк, в който играех като дете. Отдавна не ме бяха връхлитали такива спомени. Лекият ветрец донесе мирис на окосено сено и цъфнал феладелфиски венец, премесен с трапчивия аромат на чемшир.
      Лекият дъжд беше измил плочника на двора и старите каменни зидове, а дъските на чардака проскърцваха по същия, както преди години ...
      Приятните спомени са хубаво нещо
      Last edited by tnm; 07.06.2013, 10:08.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Добро утро !
        Спорен ( не спортен) ден !

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Мечо... къде си братле? Плаваш ли нейде из океаните? Където и да си важното е да се чувстваш добре - здрав и свободен!

Аз предусещам причината да тъ няма, и тя се нарича.. Тнм! То не бяха прищявки, то не бяха молби, то не бяха камъни - червени, зелени, розави, пембени - и ти сега търчи кат гламав из острови и морета зарад една женска приумица да дириш и събираш камъни. Както се казва " с нейните (на Тнм-ту) камъни, по наште глави" Мечо Ама простено ти е братле, нъл сте си дружки тряа се ухажвате, пардон уважавате Всъщност и да си тука и да те няма е все едно и също, всичко е едно и също, няма минало няма бъдеще, каквото е сега това е! Жив и здрав, Мечо!
          Протестирам!!!
          Обвиненията ти са напълно безпочвени и неоснователни
          Това, че Мечо ми носи разни неща от всяко плуване - перли, зелени камъчета, червени камъчета и ми дава всичкото си злато дет го е натрупал от дългите години пиратстване - не е мотив отново да тръгне по морета и океани. Причините са комплексни, така да се каже - обективни и субективни. А моите желания се явяват като следствие основно на субективните такива.

П.П. И въобще не си Кев-тайната, да знаеш
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Тук сме мангалоподобни същества.
            Кът си рекъл за себе си, така да е.

За мен не е.
            Не съм мангал или подобен.

-------------------------------------------------------------------
            Докато го няма Мечо, да отговоря ас на вас:
            Не ми е толкова важно, дали съм българин по потекло (макар че съм българин по потекло), но ми е по-важно дали съм българин по душа.
            Българин съм.
            Ще уважа и евреина, и турчина, и циганина, който може да каже същото. Но надали - тея се крият и лъжат.
            Поради това и не ги уважавам, казано най-меко.

Та, прочее, нека се уважаваме ние, тези, които познават себе си.

Анончо, разбира се, не може да е в тази катетория.
            Нека се бара мангал - така ще му е по-лесно в живота.

Коментар

• Мечо

Мечо... къде си братле? Плаваш ли нейде из океаните? Където и да си важното е да се чувстваш добре - здрав и свободен!

Аз предусещам причината да тъ няма, и тя се нарича.. Тнм! То не бяха прищявки, то не бяха молби, то не бяха камъни - червени, зелени, розави, пембени - и ти сега търчи кат гламав из острови и морета зарад една женска приумица да дириш и събираш камъни. Както се казва " с нейните (на Тнм-ту) камъни, по наште глави" Мечо Ама простено ти е братле, нъл сте си дружки тряа се ухажвате, пардон уважавате Всъщност и да си тука и да те няма е все едно и също, всичко е едно и също, няма минало няма бъдеще, каквото е сега това е! Жив и здрав, Мечо!

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                Ти мен не ме мисли: в горите Тилилейски няма да се изгубя, ОСВЕН ако в тях няма някоя сЪмодива в бяла премяна /или дори - без премяна - още по-вероятно пропадане в "бездната".../..., та в нейните обятия - със сигурност ще се изгубя...

Мерси за поздрава - и на мен ми харесват двамЦата...

Ще пиша изключително рядко, защото ме трият. Никого не обиждам, напротив - заемам отбранителна позиция - изключително - в отговор на нанесени ми обиди от някого, когото трият постфактум, след което затриват и моите отговори. Ама Що ме трият - те си знаят: това, според мен е стимул за ония, които ръсят по цял ден тъпотиите и необосновано-агресивните си обиди... Да са здрави и едните, и другите!

Това според мен обаче - не е нормално.

Защо да губя време в писане, щом ще ме трият? Заради нечии черни очи, лЕ? Мерси, не пуша!

Поздрави!
                Ок, спокойна съм за доброто ти здраве,
                искрено ти пожелавам да се загубиш в белотата на самодивската премяна на най-красивата самодива!

ПП Голяма гума беше се развихрила нейде там, не успях да проследя, толкова вулгаризъм ли имаше?
                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                  Леле, такава тишина е настанала, че би се чуло падащо от покрива перце от гълъбче.

Днес си припомних едно симпатично любимо филмче, и с песен от него реших да ви поздравя.
                  Специално и за Зарата, за когото сериозно се притесних, че се е загубил в горите тилилейски.

http://www.youtube.com/watch?v=7oKPY...layer_embedded

Ти мен не ме мисли: в горите Тилилейски няма да се изгубя, ОСВЕН ако в тях няма някоя сЪмодива в бяла премяна /или дори - без премяна - още по-вероятно пропадане в "бездната".../..., та в нейните обятия - със сигурност ще се изгубя...

Мерси за поздрава - и на мен ми харесват двамЦата...

Ще пиша изключително рядко, защото ме трият. Никого не обиждам, напротив - заемам отбранителна позиция - изключително - в отговор на нанесени ми обиди от някого, когото трият постфактум, след което затриват и моите отговори. Ама Що ме трият - те си знаят: това, според мен е стимул за ония, които ръсят по цял ден тъпотиите и необосновано-агресивните си обиди... Да са здрави и едните, и другите!

Това според мен обаче - не е нормално.

Защо да губя време в писане, щом ще ме трият? Заради нечии черни очи, лЕ? Мерси, не пуша!

Поздрави!
                  If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Днес имах много подобни на твойте преживявания с бюрократичната машина . Обаче се забавлявах , като теб и не успяха да ми развалят настроението хич , освен това си свършиха и работата , за която им се плаща . Много ми е готино и те черпя с това http://www.youtube.com/watch?v=l8ilbDwkooA , дано ти хареса .
                    Така е, ако до всяко същество даващо газ на бюрократите застане поне още едно и т.н
                    Е те тогава мое се оправим

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                      Не че нещо, но той ако изпива половината от това, което описва във форума, вече отдавна да вдига наздравици с Гагарин, а не с леваците от офиса

Да е жив и здрав човека, представя като образ и отношение към нещата най-доброто от самородните диаманти на прехода - тарикатите от спортните училища, които с малко подкрепа дадоха смисъл на понятието малък и среден бизнес в условията на преход, обичаха и умееха ония три неща и повечето вече си платиха сметката и отстъпиха място на втората генерация "бизнесмени". Помните ли примерно костюмчетата от пясъчна коприна и златните гривни и ланци - славно време, а?
                      помним,помним
                      такива работи помним,че .....ама друг път
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Ами то с годинките
                        Не че нещо, но той ако изпива половината от това, което описва във форума, вече отдавна да вдига наздравици с Гагарин, а не с леваците от офиса

Да е жив и здрав човека, представя като образ и отношение към нещата най-доброто от самородните диаманти на прехода - тарикатите от спортните училища, които с малко подкрепа дадоха смисъл на понятието малък и среден бизнес в условията на преход, обичаха и умееха ония три неща и повечето вече си платиха сметката и отстъпиха място на втората генерация "бизнесмени". Помните ли примерно костюмчетата от пясъчна коприна и златните гривни и ланци - славно време, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Ами то с годинките
                          Днес имах много подобни на твойте преживявания с бюрократичната машина . Обаче се забавлявах , като теб и не успяха да ми развалят настроението хич , освен това си свършиха и работата , за която им се плаща . Много ми е готино и те черпя с това http://www.youtube.com/watch?v=l8ilbDwkooA , дано ти хареса .

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                            Абе къде е Космо? Рядко взе да пиши за подвизите си над женския пол последно време, а и за побоищата, които прави, когато е пиян. Не знам за Вас, ама на мен ми се струва, че става въпрос за някоя "Калинка/чо" с липсваща диплома от спортно училище.
                            Ами то с годинките

Коментар

• Абе къде е Космо? Рядко взе да пиши за подвизите си над женския пол последно време, а и за побоищата, които прави, когато е пиян. Не знам за Вас, ама на мен ми се струва, че става въпрос за някоя "Калинка/чо" с липсваща диплома от спортно училище.

Коментар

• Леле, такава тишина е настанала, че би се чуло падащо от покрива перце от гълъбче.

Днес си припомних едно симпатично любимо филмче, и с песен от него реших да ви поздравя.
                                Специално и за Зарата, за когото сериозно се притесних, че се е загубил в горите тилилейски.

http://www.youtube.com/watch?v=7oKPY...layer_embedded
                                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Working...
                                X