IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    Това е поведение на хищник. За него е напълно достатъчно , че се мисли за по-умен от тези 90%!

- той съвест няма - това си личи от начина на водене на спор/разговор!
    - а и си признава че е сувективист и АЗ-а е над всичко!

Да е честит на всичките му обожатели - напълно си го заслужават!
    Ти му направи егати комплимента.
    Ако Мечобиков е хищник, аз съм хлебарка.

Така и така съм тръгнал за бира.... Мечобиков се опитва да бъде паразит.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      Това е поведение на хищник. За него е напълно достатъчно , че се мисли за по-умен от тези 90%!

- той съвест няма - това си личи от начина на водене на спор/разговор!

Което ми напомня, че и Бойко беше същия в АЗ-за. Но Мечо се представя за революционер, та на таквиз като него хора като Маранди и моя милост веднага припознават РОБЕСПИЕР!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Като си мислите, че е трудно защо ме плюете. Ако не ви беше страх нямаше да се излагате с тези обиди днес. Аз не ви закачам. Не казвам, че вашите разсъждения са глупави. Не ви обиждам. Не ви карам да се легитимирате в анонимен форум. Не ви искам да си изпращате копия на дипломите и сертификатите. Вал не ти издържа варианта, който предлагаш. Не ми минават тия.

Нека читателите решат дали Вал мисли правилно или Мечо.
        Проблемът е, че не е трудно- не са се замисляли, било поради умствена леност, било- нещо друго. Знам, че идиотиите хващат лесно дикиш, и по тази причина ти опонираме. Голяма част всъщност мислят като теб- просто не си попаднал на точната аудитория, а и Слава Богу, че хората са мързеливи и страхливи по природа в по-голямата си част и това ни спасява от нещата, които пропагандираш.
        Last edited by val/she; 22.05.2013, 21:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Оставам на Вал/Ши да ти отговори по същество.

Аз съм се заял с теб, защото ти призоваваш към анархия.
          Ти искаш нещо, но не знаеш как да го постигнеш.
          И не само защото нямаш капацитета да го измислиш, но и смяташ, че твоето състояние би се променило към по-добро, ако настъпи тази анархия.

Изводът за мен е, че ти би жертвал 90% от благосъстоянието на населението, за да може ти да се почувстваш по-добре.
          Проблемът е, че тези 90% не са те окрали или навредили по какъвто и да е начин.
          Това, което предлагам аз е много по добро и по добре аргументирано. И Ицо ти каза току що в тема политика, че отговора е за пряка демокрация. И аз ти казах, че това е осъществимо при пряка демокрация. Може и по много други начини да се изпълни. Аз не помня по три пъти да съм ти задавал от безсилие един и същи въпрос или да съм те обиждал.

Аз много ясно съм се аргументирал защо пряката демокрация е по добра от представителната тирания. Ти като видиш, че аргументите ти са по слаби от моите и има опасност повече читатели да повярват на мен се опитваш да се измъкнеш с обиди и като ми слагаш думи в устата.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

И не само защото нямаш капацитета да го измислиш, но и смяташ, че твоето състояние би се променило към по-добро, ако настъпи тази анархия.

Изводът за мен е, че ти би жертвал 90% от благосъстоянието на населението, за да може ти да се почувстваш по-добре.

- от начина на водене на спор/разговор си личи че съвест няма!

Last edited by iivanoff; 22.05.2013, 21:40.
            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
              Ако твоят начин, за да получиш щастие в живота си е тоя, който предлагаш, моят не е този...., а и не бих ти дал такова "щастие" - има си хора за тая работа...
              Ааа, не би ми дал, така си мислиш от страх да не полудееш
              Дължиш ми страшно много обяснения за темата ти и анкетата "чарът от живота и още нещо", щото от месеци държиш хиляди потребители на форума в неведение на каква тематика е темата?!

Коментар

Като си мислите, че е трудно защо ме плюете. Ако не ви беше страх нямаше да се излагате с тези обиди днес. Аз не ви закачам. Не казвам, че вашите разсъждения са глупави. Не ви обиждам. Не ви карам да се легитимирате в анонимен форум. Не ви искам да си изпращате копия на дипломите и сертификатите. Вал не ти издържа варианта, който предлагаш. Не ми минават тия.

Last edited by anon6706; 22.05.2013, 21:29.

Коментар

Абе, ей....
                  Президентска република не е ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!

Я, вземи да прочетеш още малко книжки (различни от тибетските) и тогава да се представиш в този форум.
                  Я цитирай мой пост в който казвам това или отивай за бира

Не е разбира се и никога не съм казвал, че е. Просто ти казвам, че това може да се осъществи и при пряка демокрация.

Оплете се Аноне.
                  tnm

Коментар

тогава да се представиш в този форум .
                    С три имена, ЕГН, капитанска диплома и още нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      Аз лично на такива модни дизайнери като теб, бих го надемократичил непряко за та ти убива Нали и ти разчиташ на щастие в живота!

Ако твоят начин, за да получиш щастие в живота си е тоя, който предлагаш, моят не е този...., а и не бих ти дал такова "щастие" - има си хора за тая работа...
                      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Абсолютизирането на пряката демокрация е идиотия- няма какво да се заблуждаваме. Тук повечето хора са над средно ниво и трудно можеш да им пробуташ това.
                        Пробвай в Бг мама- голямо кудкудякане в твоя подкрепа ще падне.(почти съм сигурна)

tnm

Коментар

На този въпрос Ицо ти даде примерен отговор в тема политика. Ти се съгласи с него. Може би не знаеше че така може да се процедира и при пряка демокрация. Ами може. Това предложение е валидно и при пряка демокрация. Има много други начини при които може да се упълномощи един човек да подпише даден договор.

Питаш ме за трети път и за трети път ти отговарям.
                          Абе, ей....
                          Президентска република не е ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!

Я, вземи да прочетеш още малко книжки (различни от тибетските) и тогава да се представиш в този форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                            ...ей това не го разбрах: какво означава да ти го "надемократничат напряко"??? Трудно правя алюзията...

Може ли, за да разбера нещата - да ми бъде обяснено с 3-4 примера от живия живот: какви са усещанията при непрякото надемократничаване, а какви - усещанията - при останалите видове?..., такива неща......, "кого" ще ни ГО?....
                            Аз лично на такива модни дизайнери като теб, бих го надемократичил непряко за та ти убива Нали и ти разчиташ на щастие в живота!

Коментар

На този въпрос Ицо ти даде примерен отговор в тема политика. Ти се съгласи с него. Може би не знаеше че така може да се процедира и при пряка демокрация. Ами може. Това предложение е валидно и при пряка демокрация. Има много други начини при които може да се упълномощи един човек да подпише даден договор.

Питаш ме за трети път и за трети път ти отговарям.
                              Как се дебатира този договор на агората, хеле пък ако изисква търговска конфеденциалност?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Абсолютизирането на пряката демокрация е идиотия- няма какво да се заблуждаваме. Тук повечето хора са над средно ниво и трудно можеш да им пробуташ това.
                                Пробвай в Бг мама- голямо кудкудякане в твоя подкрепа ще падне.(почти съм сигурна)
                                Ами то и носителите и са чисти идиоти
                                Last edited by Лорда; 22.05.2013, 21:20.

Коментар

Working...
                                X