IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Абе според мен е от тоновете хапчета за нерви коиот пия. Последният път като имах проблеми с полицията ме изкараха луд и агресивен и отидох на психиатър. Човека много възпитан, но ми изписа един куп хапчета, дето ги пия повече от 6 месеца вече и определено освен агресията убиват и всякакво сексуално желание. То си и опише на тях че трябва да се комбинират с виагра например. И не взема ли виагра, не ми се чука... Пия и трибестан. Ама не ги ли пия, грам желание за секс нямам. А иначе аз отдавна съм си вол.. Минаха ония години дето цяла София беше наша и карахме без сън с дни... [B]Сега сме бизнесмени, чичковци,[/B] гейове, евреи, форумни писачи, квартални величия итн....

Да бе, да....
    Защо ме сложи в тази класация...?
    Имаше един виц за приятели на маса - кой, колко пъти го може....един все 1 пръст вдигал и така всяка вечер в продължение на 50г....след 30-те

Космо, Космоооо.....от пиенето е човеко....
    Алкохолът НЕ ПРОЩАВА ! Черен дроб, сърце, мозък, нерви, па.ка....Всичко е надолу....
    Малко промяна в живота трябва....
    ЛИФ-52, за черен дроб ( нищо работа - 3 лв, не пречи ако не помага ) и пробиотици, за червата....
    Малко селски туризъм - имаш 5-6 вили ( по спомен) . Заеби пиене и опити за курви уйкенда....Хвърли 2 кила пот и като се връщаш в неделя вечерта, ще се оглеждаш за мацки още по пътя..........

пп Много мразя да давам съвети , но не мога да се спра, за което ти се извинявам......
    Last edited by 4i40; 08.06.2013, 10:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
      Почне ли да не ти се шава....внимание!!! Гледай да не спираш ...жените знаят ,че мъж спре ли да бута веднъж ,тръгване няма ...и от бик се превръща в рогат ВОЛ
      Абе според мен е от тоновете хапчета за нерви коиот пия. Последният път като имах проблеми с полицията ме изкараха луд и агресивен и отидох на психиатър. Човека много възпитан, но ми изписа един куп хапчета, дето ги пия повече от 6 месеца вече и определено освен агресията убиват и всякакво сексуално желание. То си и опише на тях че трябва да се комбинират с виагра например. И не взема ли виагра, не ми се чука... Пия и трибестан. Ама не ги ли пия, грам желание за секс нямам. А иначе аз отдавна съм си вол.. Минаха ония години дето цяла София беше наша и карахме без сън с дни... Сега сме бизнесмени, чичковци, гейове, евреи, форумни писачи, квартални величия итн....

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
        Като каза за риба, преди около две седмици с двама мой познати, решихме една неделя да отидем за хапване и пийване и улов на риба на една балканска река. Значи, имаме голям опит в избор на алкохол и мезета, но никакъв на такъми за улов на риба. Викат: Дай да ходим да купуваме въдици! Не им казвам, само ще си купя макара и стръв, аз имам въдица-някъде около шест годишен бях си купил въдица от магазин "1001" стоки. Отивам с тях в един риболовен магазин, в който продавача и собственик се оказа ценител, видя пръчката, която носих, взе я, и й даде оценка-150 лв. с цел да склоня й да я купи. Веднага се съгласих, но не за парите, а за три китайски въдици и всичко необходимо като комплект към тях. Човека се оказа ценител(водачите били ръчно изработени и не знам си там от какъв материал), а за мен беше до днес една непотребна вещ, която не знам защо толкова години не бях изхвърлил...............

Добре че си му я продал. Ценните вещи трябва да са при хора коиот ги ценят. Аз също често дарявам антики на музеи. Самият аз не мога да отлича картина на Пикасо от плакат на Мадона, няма смисъл да притежавам ценни вещи на изкуството.

Хванахте ли нещо? Щото по тия планнски рекички често удрят хубави парчета. Аз имах един риболовен период в живота си (преди около 15 години). Чак лодка си бях купил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Наздраве и от мен. Бях няколко дни на риба. Много слабо. Нищо не хванахме. И се прибрахме по рано че компанията изпонастина, че на Доспат времето беше много променливо. Иначе хотелчето хубаво. Пострелях доста из природата... Изпихме много и всякакви алкохоли, изядохме няколко агнета... Абе класика. Днес ще ходя до Дупница... А може и да си остана в нас да си гледам телевизия. Запознах се с едно много готино гадже. И много лудо - скача с бънджи, ходи по разни реки се пуска с лодка, тренира бокс...и работи като счетоводител в банка. Много яки силиконови цици е турила и има страхотно фитнес тяло. Два пъти се е развеждала, без деца е... Малко ми е възрастна (на 37 години), ама мисля тия дни да си организираме едно секс дерби, че на Доспат така и не стигнахме до леглото, макар че очевидно е въпрос на време, защото бая ми се натискаше... Ама не ми е до секс тия дни. Нещо по ми е кеф да си поркам с приятели и да си говорим за живота... Хубаво нещо са спомените, а още по хубаво е да ги имаш.. И да те топлят... Ха наздраве. Отворих си една биричка със закуската.
          Почне ли да не ти се шава....внимание!!! Гледай да не спираш ...жените знаят ,че мъж спре ли да бута веднъж ,тръгване няма ...и от бик се превръща в рогат ВОЛ
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Като каза за риба, преди около две седмици с двама мой познати, решихме една неделя да отидем за хапване и пийване и улов на риба на една балканска река. Значи, имаме голям опит в избор на алкохол и мезета, но никакъв на такъми за улов на риба. Викат: Дай да ходим да купуваме въдици! Не им казвам, само ще си купя макара и стръв, аз имам въдица-някъде около шест годишен бях си купил въдица от магазин "1001" стоки. Отивам с тях в един риболовен магазин, в който продавача и собственик се оказа ценител, видя пръчката, която носих, взе я, и й даде оценка-150 лв. с цел да склоня й да я купи. Веднага се съгласих, но не за парите, а за три китайски въдици и всичко необходимо като комплект към тях. Човека се оказа ценител(водачите били ръчно изработени и не знам си там от какъв материал), а за мен беше до днес една непотребна вещ, която не знам защо толкова години не бях изхвърлил...............

Коментар

• Наздраве и от мен. Бях няколко дни на риба. Много слабо. Нищо не хванахме. И се прибрахме по рано че компанията изпонастина, че на Доспат времето беше много променливо. Иначе хотелчето хубаво. Пострелях доста из природата... Изпихме много и всякакви алкохоли, изядохме няколко агнета... Абе класика. Днес ще ходя до Дупница... А може и да си остана в нас да си гледам телевизия. Запознах се с едно много готино гадже. И много лудо - скача с бънджи, ходи по разни реки се пуска с лодка, тренира бокс...и работи като счетоводител в банка. Много яки силиконови цици е турила и има страхотно фитнес тяло. Два пъти се е развеждала, без деца е... Малко ми е възрастна (на 37 години), ама мисля тия дни да си организираме едно секс дерби, че на Доспат така и не стигнахме до леглото, макар че очевидно е въпрос на време, защото бая ми се натискаше... Ама не ми е до секс тия дни. Нещо по ми е кеф да си поркам с приятели и да си говорим за живота... Хубаво нещо са спомените, а още по хубаво е да ги имаш.. И да те топлят... Ха наздраве. Отворих си една биричка със закуската.

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                ох , отворих една бутилка студено бяло вино и разззззззззпускам . Гадна седмица беше
                А като имаш предвид че още не е свършила...

Виното едва ли ще помогне, но дано идната да е по-добра!

Коментар

• ох , отворих една бутилка студено бяло вино и разззззззззпускам . Гадна седмица беше

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение

Мечо, имаш ли купон по моретата?
                    Мечо ся има спор с рулевия. Той, рулевият е свободен човек

Коментар

• "Кавото посееш, това ще пожънеш".
                      Казват некои, имайки пред вид най-богатата почва.

Но има и друга поговорка: Не фърлай бисери на свинете!
                      Тази поговорка има предвид най-сухата, неплодородна и, даже, отровна почва.

"Каквото посееш" - на какво?
                      "Това ще пожънеш" - от кого?

Така че, деца...
                      Ни съ бишкайте пу пугуворките, без да сте изсмукали всички възможни, за вас, варианти на разбиране и обяснение - за вас.

След като мислите, че познавате поговорките напълно за себе си - може вече да ги предлагате на другите.
                      И наче - не!
                      Трайте си, за да не се излагате - пред себе си и пред другите.

Мислете!
                      Мислете самостоятелно!
                      Последното е тавтология, но нарочно ви го пускам.

Ако не можете да мислите, не давайте рецепти на хората - болният нека се излекува сам, а чак след това да дава рецепти.
                      ------------------

Мечо, имаш ли купон по моретата?

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                        Няма лошо. Милка се зовеше и баба ми, лека и пръст, на която съм кръстена.

Без да взимам предвид случайността-това, че носиш името на покойната ти баба, с което име писах, че ще се обръщам занапред към теб, та без да взимаме тази случайност, в повечето случаи друг щеше да се обиди и от там да си разменим няколко изобилстващи с епитети коментара. Обаче не и в този форум, където е събран, като чете и пише финансовия елит на страната без мен. Само косвеното ми познанство с теб-с това, че съм чел повечето от твоите коментари и това, че пишеш в този форум, ме подтикна да бъда по закачлив с коментара ми, щото съм сигурен, че няма да преминеш към лични обиди и нападки. Виж/слушай/чети-сигурен съм, че покойната ти баба не се е казвала Ми..., а и ти сега да носиш точно това име, но не е това е важно, важно е, че ти Миа 11 пишеш интересни неща(отговори, реплики и цитати от книги), които с удоволствие чета.

Коментар

• Тайфата, привет от "тръстиката"! У Цивилизацията ни удави - тук милилитър дъжд не е капвал.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                            Ще се обръщам вече към теб не с Миа, а с Милка Лилавата кравичка, която сближава хората и ги прави по-добри.

Няма лошо. Милка се зовеше и баба ми, лека и пръст, на която съм кръстена.

Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

Обаче какви кюфтаци с бял сос шляпам на Ламята ... ще си оближе веждите - хихи

Един кавър прайкам ся, не е по класик рецепта.

Демек каймата с малко ориз, глава лук и чубрица си бъркотите топките кюфтаци. Тенджера - завира водата и ги цопвате вътре за около 20-25 мин.

През т'ва време ръгате сос-а 2-3 яйца, кофичка кисело мляко и 3 с.л. брашно + половин изцеден лимон ( ма Русото няма баш сега лимон и без него ).

И тук идва импровизейшъна: Още една глава лук накълцана, морков + печени пиперки се минават през тиганя за 4-5 мин. да се задушат + наситенени 10-на скилидки чесън.

Ползвате момента да сте свалили сварените кюфтаци и с решетъчна лъжица да сте ги извадили.

Та, на същия котлон задушавате ( да поизстине бульонЯ през т'ва време ) и ръгате после при бульонЯ + белия сос докат' закъкри пак. Целта е да не се пресече застройката и затова се води варена.

После връщате кюфтаците в кюпа за 5 мин. и воала ...

За бульона е 'убау да му се хакне тлъст стрък целина тоже ( от кюфтаците е станал леко мазничък ) + зеленчуковата бомба и става екстра.

Ха, наздраве! ( че ми свърши водката да се плющя )
                              Last edited by marandi; 07.06.2013, 18:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                                Днес се позачетох в "Изкуството да обичаш" на Ерих Фром, и сега стигнах до един цитат, който може да прозвучи клиширано, но не и неистина.

"Имат ли вярата и смелостта практическо приложение? Вярата действително е необходима всеки миг. Необходима е вяра, за да се отгледа едно дете, необходима е вяра, за да заспиш, необходима е вяра за започване, на всякаква работа. За всички нас тази вяра вече е въпрос на навик. Комуто липсва вяра, той непрекъснато се тревожи за детето си, страда от безсъние или не е в състояние да върши каквато и да е творческа дейност; той е подозрителен, пази се от сближаване с други хора, или е хипохондрик, или пък не може да мисли за дългосрочни проекти. Да държиш на преценката си за някого дори когато общественото мнение или непредвидени обстоятелства я опровергават; да отстояваш убежденията си дори когато те не са популярни — всичко това изисква вяра и смелост. Необходими са вяра и смелост, за да приемем трудностите, спънките и мъките в живота, като предизвикателства, чието преодоляване ни прави по-силни, вместо като несправедливо и незаслужено наказание. "
                                Ще се обръщам вече към теб не с Миа, а с Милка Лилавата кравичка, която сближава хората и ги прави по-добри.

Коментар

Working...
                                X