IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
    Добре, сега, Мечо, ти си прав,
    идеята за пр. демокрация може и да добра като идея, но според мен там някъде в сянката винаги стоят едни "добри хора" и само дебнат за някоя добра идея да си я патентоват.
    Следствие: Ще ни го надемократичат напряко, защото сме опитните мишлета-цър,цър.

...ей това не го разбрах: какво означава да ти го "надемократничат напряко"??? Трудно правя алюзията...

Може ли, за да разбера нещата - да ми бъде обяснено с 3-4 примера от живия живот: какви са усещанията при нАпрякото надемократничаване, а какви - усещанията - при останалите видове?..., такива неща......, "кого" ще ни ГО?....
    Last edited by зарата; 22.05.2013, 21:19.
    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      А, значи викаш да търся всякакви други причини с изключение на тази, че си изказвам публично мнението в подкрепа на пряката демокрация.
      Абсолютизирането на пряката демокрация е идиотия- няма какво да се заблуждаваме. Тук повечето хора са над средно ниво и трудно можеш да им пробуташ това.
      Пробвай в Бг мама- голямо кудкудякане в твоя подкрепа ще падне.(почти съм сигурна)

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Ти подкрепяш "пряка демокрация", но не даваш начин по който тя да се упражнява в България.
        Питах те и в Политиката, питам те и тук:

Кажи ми как ще излъчиш представител на Суверена, който да подпише 10 годишен договор с русия за внос на газ?

Престани да се измъкваш, а отговори!!!
        На този въпрос Ицо ти даде примерен отговор в тема политика. Ти се съгласи с него. Може би не знаеше че така може да се процедира и при пряка демокрация. Ами може. Това предложение е валидно и при пряка демокрация. Има много други начини при които може да се упълномощи един човек да подпише даден договор.

Питаш ме за трети път и за трети път ти отговарям.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Ти подкрепяш "пряка демокрация", но не даваш начин по който тя да се упражнява в България.

Кажи ми как ще излъчиш представител на Суверена, който да подпише 10 годишен договор с Русия за внос на газ?

Аноне, не се аби с тоя шарлатанин. Сега понеже съм сред враговете му ще предложа следното: Приемам предизвикателството да докажа, че всички революционери от Лорд Протектора насам са шарлатани! Аз гарантирам това, който иска да ми опонира, да заповяда!!! Всички революционери до един. Включая В. Левски, Хр. Ботев и прочее!

Коментар

А, значи викаш да търся всякакви други причини с изключение на тази, че си изказвам публично мнението в подкрепа на пряката демокрация.

Кажи ми как ще излъчиш представител на Суверена, който да подпише 10 годишен договор с Русия за внос на газ?

Коментар

Трудно бих понесъл факта, че подкрепяш пряка демокрация!

Коментар

Със сигурност си има собствено жилище.
                Поне доколкото разбирам от психология на писането в един форум.
                Аз тази психология по-добре я разбирам от множеството които са ми забикяляли имотките. Може да има, но в долно уйно, а там му не върши работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Не е безплатен, ама хазяина му определя кога да му го пуска. Щото чичин, освен , че го апат кучетата на дърти години , още виси и по квартири!
                  Със сигурност си има собствено жилище.
                  Поне доколкото разбирам от психология на писането в един форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Може да ти завиждат на капитанската заплата, а може би- НЕ. И завистта, и липсата й, са едно и също нещо.
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Не мисля.
                      Смятам, че би се изказал, но може да му прекъсва интернета.
                      Кой знае на какъв безплатен Wi-Fi се е регнал.....
                      Не е безплатен, ама хазяина му определя кога да му го пуска. Щото чичин, освен , че го апат кучетата на дърти години , още виси и по квартири!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                        Чичката няма да ти отговори, той е терорист, обажда се само когато може да уязви най-голямо количество хора.
                        Не мисля.
                        Смятам, че би се изказал, но може да му прекъсва интернета.
                        Кой знае на какъв безплатен Wi-Fi се е регнал.....

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Може да ти завиждат на капитанската заплата, а може би- НЕ. И завистта, и липсата й, са едно и също нещо.
                          Хахахахххахх Много яко разсъждение!! Свободен ако си е така, ама ..........

Коментар

Чичо, ти си много мастит участник. Основно мълчиш и се обаждаш винаги на място - кратко, ясно и справедливо.... за всички и всекиго.

Кажи сега, като старейшина на темата - ако КАПИТАНЪТ на един кораб забележи айсберг, в който би се сблъскал кораба, трябва ли да направи референдум с екипажа каква маневра да предприеме?
                            Като имаме предвид, че част от екипажа е в машинното и изобщо не вижда айсберга, както и курса на кораба?

П.П. Наистина разчитам на твоята мъдрост. Няма ирония.
                            Чичката няма да ти отговори, той е терорист, обажда се само когато може да уязви най-голямо количество хора.

Коментар

• мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Вземат самостоятелно, смели и важни решения за съдбите и свободите на екипажа.....
                                Чичо, ти си много мастит участник. Основно мълчиш и се обаждаш винаги на място - кратко, ясно и справедливо.... за всички и всекиго.

Кажи сега, като старейшина на темата - ако КАПИТАНЪТ на един кораб забележи айсберг, в който би се сблъскал кораба, трябва ли да направи референдум с екипажа каква маневра да предприеме?
                                Като имаме предвид, че част от екипажа е в машинното и изобщо не вижда айсберга, както и курса на кораба?

П.П. Наистина разчитам на твоята мъдрост. Няма ирония.

Коментар

Working...
                                X