IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тази вечер сме на кръчма и го чувствам загубен денят.....
    Вместо да се наслаждавам на залеза, ще трябва да ям и да пия.....офффффф, мъка, но не може само да се отказва......

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      И да не е добър пилота, ако стюардесата е опитна - все някак ще се справят със ситуацията.
      А лошото време, проявяващо в наличие на ниско атмосферно налягане, по-скоро помага, отколкото да пречи на излитането

П.П. Добро утро, тайфата!
      Когато се съчетаят опит и знания, говорим вече за ракета....
      Нали след обедната дрямка, пак може да се поздравяваме с Добро утро ...!

пп Това за налягането нещо ме съмнява - високо атмосферно налягане, високо налягане в тръбопроводите, високо в дюзите и от там двигателят работи на мах ( ако не вземе да гръмне...разбира се)
      Last edited by 4i40; 08.06.2013, 15:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Има ли топло на Голямата вода, че към края на седмицата и аз ще се замъкна?
        А,моят зор е да се осоля и да се надишам с йодни пари.
        Иначе топлото май все още се набавя от стъкленици и кенчета
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Има ли топло на Голямата вода, че към края на седмицата и аз ще се замъкна?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            И да не е добър пилота, ако стюардесата е опитна - все някак ще се справят със ситуацията.
            А лошото време, проявяващо в наличие на ниско атмосферно налягане, по-скоро помага, отколкото да пречи на излитането

Добро да е!
            Абе то има вариант девойчето да не е опитно, ама при толкова пътници, все ще дадат някое и друго рамо. Само желание да има.
            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• готвеФ

и да не се възприема като хвалене,щото сега като погледна кухнята ми се ще да не бях готвел .Иначе се ловя на бас,че ястието ще е "един път".Рецептата ...аааааа тайна е,аз да не съм Маранди да издавам тънкостите на занаята

Глей ква работа,чак забравих да кажа:

Здрастииииии

Моето плажуване днес се отмени,щото времето много нестабилно,а и трудно отлепих сутринта.Карай,морето нема да пресъхне,другата седмица ще да е.
              То вече стана късен следобед и май ще се отдавам пак на лентяйство след хапването.Вчера обсъждахме с дрътото,дали ако отишъл да се помоли на бъчвата ...тя щяла да пусне още малко от онова уба'ото винце .Надявам се да пусне,че да ми спори лентяйството

Лек и весел Викенд

п.с И леко с тез пилоти и самолети ....дан катастрофирате нейде
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                Дай боже,
                дано не му пречат понякога течащите карбуратори, лошото време и гръмотевиците.

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Самолетът ще литне, ако пилота е добър
                  Дай боже,
                  дано не му пречат понякога течащите карбуратори, лошото време и гръмотевиците.

Коментар

Съмнявам се малко.
                    За грешните помисли е нужно самолетите да летят, а летят, когато са в изправност.
                    А когато не са в изправност, нали ги ремонтираме(лекуваме)?
                    Самолетът ще литне, ако пилота е добър

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Прощавам ти "грешните помисли", чадо....
                      Аз пишех само за лечение.....
                      Съмнявам се малко.
                      За грешните помисли е нужно самолетите да летят, а летят, когато са в изправност.
                      А когато не са в изправност, нали ги ремонтираме(лекуваме)?

Коментар

И двете, дядо попе.
                        Прощавам ти "грешните помисли", чадо....
                        Аз пишех само за лечение.....

Коментар

За секс ли пишеш или за лечение....?
                          И двете, дядо попе.

Коментар

Промяна е нужна, но не защото трябва, а защото я желаем.
                            Трябването, според мен е тягостно задължение, което убива желанието.
                            За секс ли пишеш или за лечение....?

Коментар

.
                              Малко промяна в живота трябва....
                              .
                              Промяна е нужна, но не защото трябва, а защото я желаем.
                              Трябването, според мен е тягостно задължение, което убива желанието.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                "Кавото посееш, това ще пожънеш".
                                Казват некои, имайки пред вид най-богатата почва.

Но има и друга поговорка: Не фърлай бисери на свинете!
                                Тази поговорка има предвид най-сухата, неплодородна и, даже, отровна почва.

"Каквото посееш" - на какво?
                                "Това ще пожънеш" - от кого?

Така че, деца...
                                Ни съ бишкайте пу пугуворките, без да сте изсмукали всички възможни, за вас, варианти на разбиране и обяснение - за вас.

След като мислите, че познавате поговорките напълно за себе си - може вече да ги предлагате на другите.
                                И наче - не!
                                Трайте си, за да не се излагате - пред себе си и пред другите.

Мислете!
                                Мислете самостоятелно!
                                Последното е тавтология, но нарочно ви го пускам.

Ако не можете да мислите, не давайте рецепти на хората - болният нека се излекува сам, а чак след това да дава рецепти.
                                ------------------

Мечо, имаш ли купон по моретата?
                                Правилно, Манков, точно в десятката!
                                За себе си знам, че не съм се излекувала, но това не ми пречи постоянно да търся причините за болестите( неуспехите, премеждията, неудачите), а когато стигам до някакви прозрения, ми е приятно да ги споделям.
                                Въпросът ми е, дали си излекувал всички твои болести, или поне имаш ли желание да се справиш с тях?

Коментар

Working...
                                X