IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Хай, Адаш!

Днес денят е 'убав - ся волейбол-че да нашляпкаме петлите, после футбол Бразилия - Франсетата и после почва форексо

Ха, наздраве и да ти е сладко!
    наздраве
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      пак ще преяждам, днес
      Хай, Адаш!

Днес денят е 'убав - ся волейбол-че да нашляпкаме петлите, после футбол Бразилия - Франсетата и после почва форексо

Ха, наздраве и да ти е сладко!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Накрая 2 люти стерилизирани, надупчени с вилица чушки - половин изцеден лимон накрая ( че нямам кисели джанки да ръгна ) + щедро магданоз пропуснах

Ха, наздраве, че съм още на ракойка
        пак ще преяждам, днес
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Накрая 2 люти стерилизирани, надупчени с вилица чушки - половин изцеден лимон накрая ( че нямам кисели джанки да ръгна ) + щедро магданоз пропуснах

Ха, наздраве, че съм още на ракойка

Коментар

• Бау-бау ...

Обаче к'ва кекси гозба спретнах на Ламята не е истина.

Свинско с картофи от свински врат на кубчета, картофели на кубчета + лобуда. Накратко се ползва техниката на унгарския гулаш, а не на БГ-телешкото варено.

Демек: Лобудата се бланшира за кратко и после се оцежда, сваряват се небелените картофи, белят се и после на кубчета.

Месото без марината, директно на кубчета и то. Грабва се вече осн. тенджера и глава лук, морков + ситно нарязан замразен пресен пипер се задушават за 3-4 мин. - добавят се 20-на скилидки чесън за 1 мин. - ръга се вече и месото да стане светло бежаво. Хакат се подправките чубрица, мащерка, сол.

Долива се вода да покъкри 20 мин. - ръга се сварената лобуда + 2 струка тлъста целина за още 10 мин. и се добавят сварените картофи за още 15 мин.
            --------------------
            Демек: БГ-телешко варено се прави на едно всичко, а унгарски гулаш се прави разделно приготвени продуктите и накрая смесени да се опознаят за 10-15 мин.
            --------------------
            Ма, 'ноу съм задобрял да се плющя - хихии

П.П. Ай, наздраве и дано наш'те лъвчета пак набият франсетата на волей

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
              Аз съм убеден, че извънземна форма на живот съществува.
              Друг е въпросът дали е осъществен контакт.

Малко математика (надявам се синковеца на НАИВНИК да помогне или коригира грешките): твърдят, че Вселената е безкрайна, в такъв случай колкото и малка да е вероятността да съществува планета с подходящи условия за живот, то такава има. И не само има, ами техният брой е безкраен, е, по-малък е от общия брой планети, който също е безкраен.

Абе, комбинацията домашна гроздова с домашно мускатово вино е в състояние толкова да "отвори" разума, че може да възприеме и далеч по-абстрактни неща от безкрайността. :
              Гледай малко документални филми по темата, както и прочети книгите на Еленко Ангелов. Тогава ше си убеден, че съществуват извънземни и то тук на земята.

Коментар

• Аз съм убеден, че извънземна форма на живот съществува.
                Друг е въпросът дали е осъществен контакт.

Малко математика (надявам се синковеца на НАИВНИК да помогне или коригира грешките): твърдят, че Вселената е безкрайна, в такъв случай колкото и малка да е вероятността да съществува планета с подходящи условия за живот, то такава има. И не само има, ами техният брой е безкраен, е, по-малък е от общия брой планети, който също е безкраен.

Абе, комбинацията домашна гроздова с домашно мускатово вино е в състояние толкова да "отвори" разума, че може да възприеме и далеч по-абстрактни неща от безкрайността. :

Коментар

• аве хора, ТОВА може ли да е истина ?

В смисъл... дори не залитам по конспирации и подобно "творчество", но това е бивш министър на отбраната !!!!

п.п. Миналата седмица за около 2 часа вярвах в русалки заради ония бълвоч на Animal Planeт, та сега съм още по предпазлив с какво си тровя съзнанието ....

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                    ..... Вчера аз и още един "въздържател" в "Уан Мор" ......
                    Колко малък е света, и бях там, и аз пих и се веселих

Коментар

Баце, химия никога не съм пил само добавки, а съм тренирал сериозно. Протеин последно пих преди седем-осем години. Не знам защо, но от него, без да прекалявам, ми излизаха много пъпки. Вчера аз и още един "въздържател" в "Уан Мор" поръчахме няколко кани-блъди мери, бяло вино, пихме по едно джони и преди да тръгнем другото момче изпи една бира. За мезе-брускети, кози сирена, кашкавали, салати.......За целия ден изпих над три бутилки(може и четири) бяло вино.

Накрая като се прибирахме се сборихме, ама нищо сериозно само пиянски лиготии
                      Без химия е трудна работа. Малко труда ти отива на вятъра, защото много бързо достигаш максимума на тялото си. От друга страна, ако тренираш за удоволствие, и нямаш намерение да тренираш години наред, няма смисъл да си тровиш тялото и после да заприличаш на чудовище... Личен избор.

Четири бутилки винце е добре. Недейте да се борите, когато сте пили алкохол. Аз така преди години си извадих ръката с едни пияници на стадион Локомотив, като решихме една нощ след дидкотека да се пробваме кой е по здрав...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        И аз пиех много химия докато се състезавах активно... Усещането на превъзбуждане идва от подобни на амфетамините вещества. Подобни медикаменти и хранителни добавки трябва да се взимат само под контрол от спортен лекар, след кръвна проба, иначе няма ефект - ти ще искаш сила и маса, а ще получиш безсъница и ерекция например.... На мен примерно не ми понасят протеини. Доде го разбера съм изпил 100 кила поне..

Вчера преядох зверски със шкембе в масло, поръсено с кашкавал. 4 порции изядох... И изпих поне бутилка ракия. Добре че повърнах, та малко да живна. Мацката се оказа голямо лайно. Тръгна си по някое време от Дупница, защото мразела компании.. Аз па мразя лигли.

Вчера бих на канадска един културист. Умря от мъка момчето. И то на 3 ракии...

Днес мисля да си седя в къщи и да реанимирам с ред бул и дефекации...
                        Баце, химия никога не съм пил само добавки, а съм тренирал сериозно. Протеин последно пих преди седем-осем години. Не знам защо, но от него, без да прекалявам, ми излизаха много пъпки. Вчера аз и още един "въздържател" в "Уан Мор" поръчахме няколко кани-блъди мери, бяло вино, пихме по едно джони и преди да тръгнем другото момче изпи една бира. За мезе-брускети, кози сирена, кашкавали, салати.......За целия ден изпих над три бутилки(може и четири) бяло вино.

Накрая като се прибирахме се сборихме, ама нищо сериозно само пиянски лиготии

Коментар

Години наред съм правил по няколко кардио тренировки на ден.........
                          И аз наедрях и затова днес ще направя една кардиотренировка от нас до "битака" и обратно с колело Брои ли се? Къде 15км. идва. Ще качвам цялото семейство на велосипеди и газ на Витоша това лято.

Коментар

Хванахме тен и една малка, и една голяма(не чак толкова) рибка. Избрах да хвърлям на място, където водата беше много бистра, с много плуващи риби точно на това място, но и много хитри. Кълвяха само(гризкаха червия), но нито една не лапна здраво кукичката. Обаче една от рибките взех, че я хванах аз, Един от познатите, с които бях, ми даде да държа неговата пръчка, докато си сипи бира и взе, че някаква сляпа(риба-по-малката)се хвана на въдицата. За въдицата, кво да ти кажа, даде ми добра(според мен)цена продавача и собственик на магазина. !
                            И аз пиех много химия докато се състезавах активно... Усещането на превъзбуждане идва от подобни на амфетамините вещества. Подобни медикаменти и хранителни добавки трябва да се взимат само под контрол от спортен лекар, след кръвна проба, иначе няма ефект - ти ще искаш сила и маса, а ще получиш безсъница и ерекция например.... На мен примерно не ми понасят протеини. Доде го разбера съм изпил 100 кила поне..

Вчера преядох зверски със шкембе в масло, поръсено с кашкавал. 4 порции изядох... И изпих поне бутилка ракия. Добре че повърнах, та малко да живна. Мацката се оказа голямо лайно. Тръгна си по някое време от Дупница, защото мразела компании.. Аз па мразя лигли.

Вчера бих на канадска един културист. Умря от мъка момчето. И то на 3 ракии...

Днес мисля да си седя в къщи и да реанимирам с ред бул и дефекации...

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                              А,моят зор е да се осоля и да се надишам с йодни пари.
                              Иначе топлото май все още се набавя от стъкленици и кенчета
                              Абе, то убаво да се осоли човек, ама при 12 градуса вода и на варненци орехчетата стават на лешници

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Добре че си му я продал. Ценните вещи трябва да са при хора коиот ги ценят. Аз също често дарявам антики на музеи. Самият аз не мога да отлича картина на Пикасо от плакат на Мадона, няма смисъл да притежавам ценни вещи на изкуството.

Хванахте ли нещо? Щото по тия планнски рекички често удрят хубави парчета. Аз имах един риболовен период в живота си (преди около 15 години). Чак лодка си бях купил.
                                Хванахме тен и една малка, и една голяма(не чак толкова) рибка. Избрах да хвърлям на място, където водата беше много бистра, с много плуващи риби точно на това място, но и много хитри. Кълвяха само(гризкаха червия), но нито една не лапна здраво кукичката. Обаче една от рибките взех, че я хванах аз, Един от познатите, с които бях, ми даде да държа неговата пръчка, докато си сипи бира и взе, че някаква сляпа(риба-по-малката)се хвана на въдицата. За въдицата, кво да ти кажа, даде ми добра(според мен)цена продавача и собственик на магазина. Не се пазарих, а взех риболовни такъми за левовата равностойност. Трибестан(за известно време) и аз съм пил, баце, но освен че наедрях друг ефект при мен нямаше. Години наред съм правил по няколко кардио тренировки на ден, но освен витамини(GNC-мега мен спорт- вита пак) друго не бях взимал. Последните една-две години взеха да ме поболяват леко ставите, взех и да не съм толкова издръжлив, затова пробвам разни добавки. От един месец пия анимал пак и веднъж(преди два дни)една енергийна напитка, която май съдържа нещо, което не е описано в съдържанието й. Няколко минути след като изпих дозата(леко я превиших) взеха да ми свирят ушите. Излизам от нас и на бегом изкарах до залата;съблякох се; взех да загрявам; от там се качих на пътеката за бягане и с 15-ет км/ч до втория километър, и с 16 км/ч следващите два-бягах, като откачен. Пет-шест минути след това скачах на високо темпо на въже..........След тренировка ходих в един бар, но се усещах, колко съм превъзбуден. Седнах с една позната и нейната приятелка(която ми се води и тя вече позната) да говорим общи неща-от политика до кекс. Отидохме тримата у едното момиче малко след полунощ, следва пиене......и така до пет часа. Прибрах се с мисълта да не пия повече такива енергийни напитки, щото като нищо може да ме погубят, а се възстанових чак на следващия ден. Като тийн живеех така на скорост, но вече сме на възраст и подобни маратони въобще не са здравословни Но все пак, веднъж-два в годината може Ха, наздраве! От провинцията съм, но днес дойдох на разходка малко в София, седнах(до преди малко) да хапна една пица и да изпия една бутилка бяло вино във "Викторията" на бул. България преди околовръстното и Бояна. Казвам го това, щото съм впечатлен от красотата на хостесата в тази пицария-едно девойче в черна рокля-голяма красавица!

Коментар

Working...
                                X