Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКапитаните са готини мъже в бяло....
Вземат самостоятелно, смели и важни решения за съдбите и свободите на екипажа.....
На всяко пристанище ги чака по една мулатка....или метиска....
По едно си приличат с тях - могат да плуват, но за малко - разпадат се от водата и стават на тор за водораслите....Last edited by Лорда; 22.05.2013, 20:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВал, аз някак си отказвам да приема, че ти си мислиш, че тези, които ме нападат включително и с удари под кръста, наистина си мислят, че аз не съм капитан. Особено пък капитана на седемте морета
И ако не съм сбъркал, какво мислиш ги кара така истерично да ме плюят ???
Вземат самостоятелно, смели и важни решения за съдбите и свободите на екипажа.....
На всяко пристанище ги чака по една мулатка....или метиска....
По едно си приличат с тях - могат да плуват, но за малко - разпадат се от водата и стават на тор за водораслите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВал, аз някак си отказвам да приема, че ти си мислиш, че тези, които ме нападат включително и с удари под кръста, наистина си мислят, че аз не съм капитан. Особено пък капитана на седемте морета
П.П. Тия удари под кръста се сетих за Евгени Минчев, ама кажи по-точно, че той ми мяза на пасивен?Last edited by marandi; 22.05.2013, 20:29.
Коментар
-
П.П. Остава да уточним имаш ли буквар и къде се намира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБъди здрав! ( ама недей така - писал съм отдавна )
Когато започнат да те цитират Блумбърг или WSJ, тогава няма да ти представям претоплени твои новини и анализи.
Нямал съм време и не съм чел блога ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ ако не съм сбъркал, какво мислиш ги кара така истерично да ме плюят ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМечо, някак отказвм да приема, че капитан на кораб иска наистина пряка демокрация на тези географски дължини и ширини, и при този състав и структура на населението.
п.п. Аз не се съмнявам, че си капитан.
И ако не съм сбъркал, какво мислиш ги кара така истерично да ме плюят ???Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМечо, някак отказвм да приема, че капитан на кораб иска наистина пряка демокрация на тези географски дължини и ширини, и при този състав и структура на населението.
Е, може да е взел някаква тапийка за яхтичка де до около 20 бруто регистър тона, ама и вуйчо ми я има същата в долни Раковец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМаранди, проблемът с малцинствата в САЩ набира скорост и скоро ще стане по-голям от нашия.
За разлика от нас, САЩ имат работеща печатница и тя раздава щедро пари във вид на помощи на черни, хиспаник, китайци и цялата друга сволоч.
Това е един от проблемите на ФЕД - с тяхното печатане те поддържат не само финансовата, но и политическа и социална стабилност в държавата.
Спрат ли да печатат и при липса на растеж - ще настане революция.
Разгледай изборната карта на САЩ. Демократите (социалистите) са на двете крайбрежия.
После разгледай нарастването на популациите в тези зони. Експлозивно е.
Ти си начетен и ще разбереш какво намеквам.
В блог-чето имам статия, че УСА ще се разпадне само до 50 години подобно на Югославия по икономически причини.
Даже съм търсил да им издиря и петициите за отцепване Щат по Щат - за разлика от БГ-ста, там само 25к подписа до Президетството и чиновниците им се юрват - та в частта разпад си го намери по Щати - ти си умно момче.
П.П. Едно момче даже в блог-а ме питало и за Калирофния точно и съм отговорил отговорил.
Бъди здрав! ( ама недей така - писал съм отдавна )
Коментар
-
Защо Мечо да не е малко по-краен, като замести демокрацията със свободата...?Last edited by 4i40; 22.05.2013, 20:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАтаките срещу личността само показват безсилието ти.
Освен обидите, също ми слагаш думи в устата.
Пряката демокрация ще се случи, не по волята на управляващите и театралната опозиция, а въпреки тяхната воля. Благодарение на натиска на гражданите, тъй като вашите подзащитни прекалено си разпуснаха коланите, което накара много българи да се осъзнаят.
Никой няма да влиза в мандрите. Напротив, мандрите а и всичко друго в момента, цялата държава в момента се опосква от управляващите и олигарсите. За това сега покупателната способност на българите е десет пъти по малка от тази за Европа.
Мъчим се да шпрехаме човешки, а не истеришки. Т'ва ми отне към 4-5 месеца да ви го направя ( не само чисто технически, ами да умувам какво да наслагам едно връз друго първо )
Тоя анализ виждал ли си го дет' съм ви го правил? Кат' форма на управление на Страната?
---------------------------------------------------------
Препоръки към България - част 3-та
http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-3-ta.897704
----------------------------------------------------------
П.П. Виж целият анализ по-добре, щот' е една страничка само, но на база форма на управление.
Демек "твоите" 'орица" нещо пак са доле по-класацията.Last edited by marandi; 22.05.2013, 20:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАй бегай за бира
Но пък тогава щеше да спреш писанията си тук.
П.П. Пълно коремче, по-малко пряка демокрация. Нали, Мечобиков?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПо-добре магаре с буквар, отколкото само магаре, като теб.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар