IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Хъх .... тия юнаци, ако не ги бях гледал - никога нямаше да предположа, че тоз' парцал е български

http://www.youtube.com/watch?v=KJUe9WByLj8

П.П. Няма го на готино качество, ама за ъндърграунда откъде стинки - хихи

Има го и в по-рокаджийски вариант, ама с отврат качество.

Ха, наздраве!

П.П.П. Ъъъ ... термина "адския парцал" = уникална песен
    Готино Наздраве

Коментар

• Хъх .... тия юнаци, ако не ги бях гледал - никога нямаше да предположа, че тоз' парцал е български

http://www.youtube.com/watch?v=KJUe9WByLj8

П.П. Няма го на готино качество, ама за ъндърграунда откъде стинки - хихи

Има го и в по-рокаджийски вариант, ама с отврат качество.

Ха, наздраве!

П.П.П. Ъъъ ... термина "адския парцал" = уникална песен
      Last edited by marandi; 12.06.2013, 00:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Не е реалистична, така излиза че единствените които могат да си изпълнят мечтите са пълните социопати
        Равновесие, човек е изграден от чувства и затова тук са дадени като пречки неща, които ти трябва да си в съзнание, за да преодолееш-по пътя(живота) ти напред. Единствената за мен забележка е, че пътя не трябва да е асфалтов, а трънлив!

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
          бате Маранди, дай коментар на тази картинка!!!!
          Не е реалистична, така излиза че единствените които могат да си изпълнят мечтите са пълните социопати

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Според мен не е съвсем правилна картинката. На мястото на Вината и Страха трябва да стои Вие!

Но в този случай най-важното а и интересно би било, какво трябва да стои на мястото на Вие!!?
            Както казваш може и така да се сменят препятствията, щото вината и страха са наши вътрешни чувства. А може и други да се добавят, а и да са в различен ред. Не показвам нищо стандартно, а само една любопитна картинка на един човешки живот.

Коментар

Според мен не е съвсем правилна картинката. На мястото на Вината и Страха трябва да стои Вие!

Но в този случай най-важното а и интересно би било, какво трябва да стои на мястото на Вие!!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Бат Маранди е велик... Нема такава комбинация... Ама като му е вкусно на човек. Аз имам един прител пие водка със пръчици Зайо Байо и пие по кило водка..
                Сладоледът беше с карамел ( т.е. леко подсладен ) с водка си е класика + кока-кола.

Все едно айс-кола с водка, ама се меси водка с кола и сладоледът отделно, а не кола със сладолед и водка отделно. Ама, бях изпифтунил предната вечер водката и хоп-хоп с ракойка

П.П. Батка, ако кажеш к'ви коктейли обичаш ( битер или сладки ) мо'а спретна някоя рецепта ( битер = горчиви ).

Ха, наздраве!

Наш'то лъвче Гришо май няма да успее да денси днес тенис с Хюит

Че и Хюит е добър на трева да го плющя - хихи
                Last edited by marandi; 11.06.2013, 21:24.

Коментар

Е, па нЕма к'о да се добави

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                    Диетата ти е умопомрачителна , а Космо сигурно ще добави нещо и за други части .
                    Наздраве и да ти е сладко
                    Бат Маранди е велик... Нема такава комбинация... Ама като му е вкусно на човек. Аз имам един прител пие водка със пръчици Зайо Байо и пие по кило водка..

Коментар

Типичният образ на 30+ годишен дебил младша към старша категория в България.

Коментар

• бате Маранди, дай коментар на тази картинка!!!!

Коментар

Видовете страхове + фобии у 'орицата най-лесно се продават

Представи си Русото, ако опъне някой ден по тая струна к'ва сеч ще настане, ама ми е под достойнството кат' вид продажба.

П.П. Справка докторите и затова толкоз ги мразя - тия продават само страх, щот' са си лепнали един бадж на ревера, че имат диплом.

Визирам тия в БГ-стан, дет' висят на хранилката - читавите отдавна напускат, щот' не искат да влязат у схемичката.

П.П.П. Шибай с повече хумор - Русото евридей най-'ноу се хили със себе си

Ха, наздраве! ( днес опънах половин кило ракия с 1 кило череши и половин кило сладолед + 10 бири.

Баси профи-пиянката съм станал
                          Наздраве, бате Маранди! Днес нещо не съм много на кеф, имах едни планове, които впоследствие пропаднаха. Та затова сега гледам "Денис и приятели" и съм изпил сам почти половин бутилка " хан Крум"( кан Крум).

Докторите помагат, а и както казваш с дадена диагноза могат и да те шашнат, тоест да преувеличат( от мухата слон да изкарат) . Да ти кажа честно, сега като се замисля, тази моя небрежност към собственото ми здраве, може и да не е минус в поведението ми, щото познавам разни ученички(мамени момченца), дето се тъпчат с лекарства като наркомани, при само една лека настинка, а вместо да не боледуват са постоянно със сополиви нослета

Коментар

Ха, наздраве! ( днес опънах половин кило ракия с 1 кило череши и половин кило сладолед + 10 бири.

Диетата ти е умопомрачителна , а Космо сигурно ще добави нещо и за други части .
                            Наздраве и да ти е сладко

Коментар

Недей се хили, бат Маранди, не е за смях! Когато се лекувах, болното ми сърце, сигурно изпращаше повече кръв към един орган, отколкото при някой активни "спортисти" взимащи най-долнопробна химия.

Спирам да пиша за мен, че нищо чудно в тая малка страна, да се случи да изляза с някоя инвеститорка, която е чела коментарите ми тук и да не съм и интересен. Защото основно това ми е репертоара, когато се запозная с някое момиче-болести и спорт!
                              Видовете страхове + фобии у 'орицата най-лесно се продават

Представи си Русото, ако опъне някой ден по тая струна к'ва сеч ще настане, ама ми е под достойнството кат' вид продажба.

П.П. Справка докторите и затова толкоз ги мразя - тия продават само страх, щот' са си лепнали един бадж на ревера, че имат диплом.

Визирам тия в БГ-стан, дет' висят на хранилката - читавите отдавна напускат, щот' не искат да влязат у схемичката.

П.П.П. Шибай с повече хумор - Русото евридей най-'ноу се хили със себе си

Коментар

• Ха и аз да приглася, и да кажа едно мощно Наздраве, пък каквото това.
                                Днес научих за една смърт, причинена от кърлежово ухапване на 55 годишен мъж.
                                Подробности не знам, но ми стана кофти от една такава нелепа кончина.
                                Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Working...
                                X