Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеРавновесие, ти изпитваш ли вина, когато в една чиния ти донесат изпечено краче от птица, прасенце, говедо или някакво друго животно,което е било отгледано единствено затова-ти, аз и всички, които обичат печено месенце да сме сити.
Единствената вина която може да изпитвам ще е спрямо себе си ако рупам само салата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
И кво викаш...
Боли ме това, онова....сърцето, кръста...ако може да съм отдолу и да се меря пулса.....
пп тези раздумки вървят след 30г...но на тебе щом ти позволяват в началото си добре.....( или обектЪТ е много закъсал...)
Не е лошо и апарата за измерване кръвното налягане да е наблизо...
П.П. Добро утро, тайфата!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеСега видях, че не съм сложил ударение, друго всичко е вярно.
Да де, но не говоря само аз, а отделно не беше инвеститорка, а нещо, в което може единствено и само да инвестираш, ако решиш-майтап! А иначе, разговора за болести и спорт са основа-прелюдия към секса(цел)
И кво викаш...
Боли ме това, онова....сърцето, кръста...ако може да съм отдолу и да се меря пулса.....
пп тези раздумки вървят след 30г...но на тебе щом ти позволяват в началото си добре.....( или обектЪТ е много закъсал...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеСега видях, че не съм сложил ударение, друго всичко е вярно.
Да де, но не говоря само аз, а отделно не беше инвеститорка, а нещо, в което може единствено и само да инвестираш, ако решиш-майтап! А иначе, разговора за болести и спорт са основа-прелюдия към секса(цел)
Ама ако ти е връзвало така , давай смело в същият дух .
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАма и ти си един ....
Казва се - бях на среща с едно патенценце. Какви очи, каква душа ....? Тя толкова се влюби в мИня от пръв поглед, че цяла вечер ми шпрехаше за голямата си любов
П.П. Обаждах ли ти кат' бях студент по Варначка и излизаме с едно гаджо и сядаме в един коктейл-бар по центъра.
Торти, мелби ... простотии, ама Русото пресъхна и викам на мацката: "Проблем ли е да си викна една голяма водка?"
И тя: "Айде, бря ....! Викай направо бутилката." И си викам: "Охоо .... момата е сериозна."
Мога й да съм по-подробен, но това няма да промени крайният резултат от вчерта с нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеНе е съвет , ама май трябва да смениш репертоараНали по - долу ти беше казал - "Спирам да пиша за мен, че нищо чудно в тая малка страна, да се случи да изляза с някоя инвеститорка, която е чела коментарите ми тук и да не съм и интересен. Защото основно това ми е репертоара, когато се запозная с някое момиче-болести и спорт! "
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ да де и аз това казвам, че ако това е виждането за живота то естествения стремеж е човек да се превърне в социопат. Така реално веднага отписваш обществото - все пак не случайно се нарича социопатМахаш чувството за вина - една от основните характеристи. Приятели, роднини, песимисти те просто няма да имат значение - особено пък ако човек е и нарцис освен социопат, остава страха - но то това си е полезно в малки дози.
Реално това което са пречки за всеки един нормален човек пред социопатите не съществуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеНаздраве, бате Маранди! Сега идвам от среща, нещо пак не се получи-момичето не ме хареса, така мисля, щото през времето, докато бяхме заедно, единствено ми говори за едно момче, уж нейният бивш приятел. Ся лягам, и пускам да гледам на запис рИфИрендума! Тая бой банда не бях е слушал!
Казва се - бях на среща с едно патенценце. Какви очи, каква душа ....? Тя толкова се влюби в мИня от пръв поглед, че цяла вечер ми шпрехаше за голямата си любов
П.П. Обаждах ли ти кат' бях студент по Варначка и излизаме с едно гаджо и сядаме в един коктейл-бар по центъра.
Торти, мелби ... простотии, ама Русото пресъхна и викам на мацката: "Проблем ли е да си викна една голяма водка?"
И тя: "Айде, бря ....! Викай направо бутилката." И си викам: "Охоо .... момата е сериозна."
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеНаздраве, бате Маранди! Сега идвам от среща, нещо пак не се получи-момичето не ме хареса, така мисля, щото през времето, докато бяхме заедно, единствено ми говори за едно момче, уж нейният бивш приятел. Ся лягам, и пускам да гледам на запис рИфИрендума! Тая бой банда не бях е слушал!
Не е съвет , ама май трябва да смениш репертоараНали по - долу ти беше казал - "Спирам да пиша за мен, че нищо чудно в тая малка страна, да се случи да изляза с някоя инвеститорка, която е чела коментарите ми тук и да не съм и интересен. Защото основно това ми е репертоара, когато се запозная с някое момиче-болести и спорт! "
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеРавновесие, човек е изграден от чувства и затова тук са дадени като пречки неща, които ти трябва да си в съзнание, за да преодолееш-по пътя(живота) ти напред. Единствената за мен забележка е, че пътя не трябва да е асфалтов, а трънлив!Махаш чувството за вина - една от основните характеристи. Приятели, роднини, песимисти те просто няма да имат значение - особено пък ако човек е и нарцис освен социопат, остава страха - но то това си е полезно в малки дози.
Реално това което са пречки за всеки един нормален човек пред социопатите не съществуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеХъх .... тия юнаци, ако не ги бях гледал - никога нямаше да предположа, че тоз' парцал е български
http://www.youtube.com/watch?v=KJUe9WByLj8
П.П. Няма го на готино качество, ама за ъндърграунда откъде стинки - хихи
Има го и в по-рокаджийски вариант, ама с отврат качество.
Ха, наздраве!
П.П.П. Ъъъ ... термина "адския парцал" = уникална песен
Коментар
Коментар