IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ти майтапиш ли се, аз приемам себе си за хищник. Човек е направен да яде мръвка, дори само заради това, че не може да произвежда незаменими аминокисили.

Единствената вина която може да изпитвам ще е спрямо себе си ако рупам само салата.
    Социопатите се опитват да задоволят всяка своя физическа нужда и потребност и не се интересуват от общественото мнение, защото нямат стойностна система.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
      Равновесие, ти изпитваш ли вина, когато в една чиния ти донесат изпечено краче от птица, прасенце, говедо или някакво друго животно,което е било отгледано единствено затова-ти, аз и всички, които обичат печено месенце да сме сити.
      Ти майтапиш ли се, аз приемам себе си за хищник. Човек е направен да яде мръвка, дори само заради това, че не може да произвежда незаменими аминокисили.

Единствената вина която може да изпитвам ще е спрямо себе си ако рупам само салата.

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици- Дал Бог добро и успешен ден

Коментар

• Успешен ден !
          Да ви върви по вода......

Коментар

• Добро и усминато !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

И кво викаш...
              Боли ме това, онова....сърцето, кръста...ако може да съм отдолу и да се меря пулса.....

пп тези раздумки вървят след 30г...но на тебе щом ти позволяват в началото си добре.....( или обектЪТ е много закъсал...)

Не е лошо и апарата за измерване кръвното налягане да е наблизо...

П.П. Добро утро, тайфата!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Сега видях, че не съм сложил ударение, друго всичко е вярно.

Да де, но не говоря само аз, а отделно не беше инвеститорка, а нещо, в което може единствено и само да инвестираш, ако решиш-майтап ! А иначе, разговора за болести и спорт са основа-прелюдия към секса(цел)

И кво викаш...
                Боли ме това, онова....сърцето, кръста...ако може да съм отдолу и да се меря пулса.....

пп тези раздумки вървят след 30г...но на тебе щом ти позволяват в началото си добре.....( или обектЪТ е много закъсал...)

Коментар

Да де, но не говоря само аз, а отделно не беше инвеститорка, а нещо, в което може единствено и само да инвестираш, ако решиш-майтап ! А иначе, разговора за болести и спорт са основа-прелюдия към секса(цел)
                  Ей , не се заяждам и не гледам правописни грешки , просто реших да споделя мнение , че "болести и спорт" по отива да се приказва с някоя 60+ . С младо и готино за спорт може , ама болестите не мисля , че са секси Ама ако ти е връзвало така , давай смело в същият дух .

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Ама и ти си един ....

Казва се - бях на среща с едно патенценце. Какви очи, каква душа ....? Тя толкова се влюби в мИня от пръв поглед, че цяла вечер ми шпрехаше за голямата си любов

П.П. Обаждах ли ти кат' бях студент по Варначка и излизаме с едно гаджо и сядаме в един коктейл-бар по центъра.

Торти, мелби ... простотии, ама Русото пресъхна и викам на мацката: "Проблем ли е да си викна една голяма водка?"

И тя: "Айде, бря ....! Викай направо бутилката." И си викам: "Охоо .... момата е сериозна."
                    бате Маранди, бях на среща с едно патенце, където цяла вечер ми говори за голямата й любов, пих две кани вино, вътре пълни с плодове, а за мезе поръчах три порции пикантни картофи с бял сос. Тя също пи една кана вино, като си взимаше изключително рядко от моите картофи-тоест момата си пийваше, което я прави сериозна по твоите разбирания.

Мога й да съм по-подробен, но това няма да промени крайният резултат от вчерта с нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                      Не е съвет , ама май трябва да смениш репертоара Нали по - долу ти беше казал - "Спирам да пиша за мен, че нищо чудно в тая малка страна, да се случи да изляза с някоя инвеститорка, която е чела коментарите ми тук и да не съм и интересен. Защото основно това ми е репертоара, когато се запозная с някое момиче-болести и спорт! "

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Е да де и аз това казвам, че ако това е виждането за живота то естествения стремеж е човек да се превърне в социопат. Така реално веднага отписваш обществото - все пак не случайно се нарича социопат Махаш чувството за вина - една от основните характеристи. Приятели, роднини, песимисти те просто няма да имат значение - особено пък ако човек е и нарцис освен социопат, остава страха - но то това си е полезно в малки дози.

Реално това което са пречки за всеки един нормален човек пред социопатите не съществуват.
                        Равновесие, ти изпитваш ли вина, когато в една чиния ти донесат изпечено краче от птица, прасенце, говедо или някакво друго животно,което е било отгледано единствено затова-ти, аз и всички, които обичат печено месенце да сме сити.

Коментар

Наздраве, бате Маранди! Сега идвам от среща, нещо пак не се получи-момичето не ме хареса, така мисля, щото през времето, докато бяхме заедно, единствено ми говори за едно момче, уж нейният бивш приятел. Ся лягам, и пускам да гледам на запис рИфИрендума! Тая бой банда не бях е слушал!
                          Ама и ти си един ....

Казва се - бях на среща с едно патенценце. Какви очи, каква душа ....? Тя толкова се влюби в мИня от пръв поглед, че цяла вечер ми шпрехаше за голямата си любов

П.П. Обаждах ли ти кат' бях студент по Варначка и излизаме с едно гаджо и сядаме в един коктейл-бар по центъра.

Торти, мелби ... простотии, ама Русото пресъхна и викам на мацката: "Проблем ли е да си викна една голяма водка?"

И тя: "Айде, бря ....! Викай направо бутилката." И си викам: "Охоо .... момата е сериозна."

Коментар

Наздраве, бате Маранди! Сега идвам от среща, нещо пак не се получи-момичето не ме хареса, така мисля, щото през времето, докато бяхме заедно, единствено ми говори за едно момче, уж нейният бивш приятел. Ся лягам, и пускам да гледам на запис рИфИрендума! Тая бой банда не бях е слушал!

Не е съвет , ама май трябва да смениш репертоара Нали по - долу ти беше казал - "Спирам да пиша за мен, че нищо чудно в тая малка страна, да се случи да изляза с някоя инвеститорка, която е чела коментарите ми тук и да не съм и интересен. Защото основно това ми е репертоара, когато се запозная с някое момиче-болести и спорт! "

Коментар

Равновесие, човек е изграден от чувства и затова тук са дадени като пречки неща, които ти трябва да си в съзнание, за да преодолееш-по пътя(живота) ти напред. Единствената за мен забележка е, че пътя не трябва да е асфалтов, а трънлив!
                              Е да де и аз това казвам, че ако това е виждането за живота то естествения стремеж е човек да се превърне в социопат. Така реално веднага отписваш обществото - все пак не случайно се нарича социопат Махаш чувството за вина - една от основните характеристи. Приятели, роднини, песимисти те просто няма да имат значение - особено пък ако човек е и нарцис освен социопат, остава страха - но то това си е полезно в малки дози.

Реално това което са пречки за всеки един нормален човек пред социопатите не съществуват.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Хъх .... тия юнаци, ако не ги бях гледал - никога нямаше да предположа, че тоз' парцал е български

http://www.youtube.com/watch?v=KJUe9WByLj8

П.П. Няма го на готино качество, ама за ъндърграунда откъде стинки - хихи

Има го и в по-рокаджийски вариант, ама с отврат качество.

Ха, наздраве!

П.П.П. Ъъъ ... термина "адския парцал" = уникална песен

Коментар

Working...
                                X