IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
    По демократично е с.....пряка демокрация!

Шарлатанин ли е Мечо?

1.Да
    2.Не

от мен 2
    От мен 2

С малко уточнение, като му гледам дневния режим, мое и старпом да е, с това ставане в 4-5 часа

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      ...
      Няма ли пряка демокрация - няма демокрация

Свободата е над всичко
      .. а с грешката и робите к'во стана?

- мно'у ще ви вдигна нивотУ в службата!

А относно словоизлиянието ти:
      "Има една стара поговорка. Крадеца (1) вика дръжте крадеца(2)."

- за мен е важно да се докаже че Ти си крадец (2), за себе си аз знам че не съм такъв (1), та от тук не е логично да следва, че поговорката която цитираш /ти - значи е приложимо със сигурност само за теб/ е валидно за друга/тази ситуация!

От "Всеки съди сам по себе си" + "допускането само по себе си не се самодоказва" => ти си крадец-а !!!

Last edited by iivanoff; 22.05.2013, 15:12.
      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Вижте какво господа. Имаше тук двама моряка. Кмета и Лубойл. И двамата разбраха от един два поста, че съм капитан. Вие ако не можете да надскочите нивото си на компетентност, аз не съм виновен.

Това е анонимен форум и не съм длъжен да доказвам нищо. Много ме знаят кой съм. Някои ми знаят и името.

Явно се опитвате да ме извадите от равновесие тъй като ви са неприятни мненията ми. Вашите мнения, също са ми неприятни, така че всичко е справедливо.

Има една стара поговорка. Крадеца вика дръжте крадеца.

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация

Свободата е над всичко
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Мечо, аз свободен ли съм да събирам по 100 кинта залози, че си шарлатанин и накрая да делкаме?
          Аз бих заложил че е "служител", а не шарлатанин!

- за второто се иска талант

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Мечо, аз свободен ли съм да събирам по 100 кинта залози, че си шарлатанин и накрая да делкаме?
            По демократично е с.....пряка демокрация!

Шарлатанин ли е Мечо?

1.Да
            2.Не

от мен 2

Коментар

• Мечо, аз свободен ли съм да събирам по 100 кинта залози, че си шарлатанин и накрая да делкаме?

Коментар

Разрешавам ви най великодушно, да не ми вярвате

Свободата е над всичко
                Уффф, така кажи бе човек!
                Сега вече съм свободен да ти вярвам, че си шарлатанин

Коментар

Разрешавам ви най великодушно, да не ми вярвате

Свободата е над всичко
                  Значи казваш ще спамиш ЯКО /следствие от Свободата/, пък ние имаме право и да те търпим!

По-истинско "тролско разрешение" на бях чел!!
                  Last edited by iivanoff; 22.05.2013, 14:27.

Коментар

• Разрешавам ви най великодушно, да не ми вярвате

Свободата е над всичко
                    tnm

Коментар

Бих помолил модераторите да предупредят Маранди да престане с обидите. От няколко седмици не се спира. Не знам защо. Трябва все пак да има някакво колегиално отношение.
                      Ти па много лесно се обиждаш. Аз си постнах дипломата в един съседен форум, какво ти пречи наистина да я покажеш и ти сканирана без лични данни и спора приключва.
                      Щото наистина от тигъра на седемте морета до твърдението, че не си виждал кораб има малка разлика. Така ще стане ясно всичко

Коментар

Бих помолил модераторите да предупредят Маранди да престане с обидите. От няколко седмици не се спира. Не знам защо. Трябва все пак да има някакво колегиално отношение.

това са нормални изводи а не обиди!!

когато нещо следва логично и нотменно, то не е обида!
                        Last edited by iivanoff; 22.05.2013, 14:04.

Коментар

• Нямам идея още колко време ще те толерира Администрацията на тоя форум - публичен съм и ме осъди, ако не съм прав

Просто докажи, че си виждал кораб на живо някога по твой избор + действащ сертификат.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Мечка,

копи/пастата си личи отдалеч, моето момче.

Опиши ги накратко тия 'орица ( висок/нисък, дебел/слаб / и по какво ти е преподавал кат' дисциплина?

П.П. По-лесно ще ти е да си метнеш дипломата на тезгяха като изтриеш всички лични данни, а да има само годината на дипломиране ( без имена, снимки, егн-та и т.н. ).

Толкоз ли ти е сложно да вдянеш, че си шарлатанин, по начина по който се държиш?

П.П. По мое скромно мнение - ти нямаш матемитически познания за основно обрУвание, както ви го водят в БГ-стан.

Нерде средно, нерде виШу .... и се вижда точно от 2 реда, дет' напишеш. Избери вариант, който ти е удобен, че ни шака-чака и т.н. телефонни "измамници"?
                            tnm

Коментар

Големият Миксер - Големият Кожухаров
                              Малкият Миксер - Малкият Кожухаров
                              Поялника му забравих името, беше на Тиксото началник.
                              Кюфтето също му забравих името,

Другите сефте ги чувам.
                              Мечка,

копи/пастата си личи отдалеч, моето момче, защото стила ти на писане досега никога не е бил да биеш главни букви досега и тире като пунктуация - демек т'ва е копнато отнякъде, браточка

Опиши ги накратко тия 'орица ( висок/нисък, дебел/слаб / и по какво ти е преподавал кат' дисциплина?

П.П. По-лесно ще ти е да си метнеш дипломата на тезгяха като изтриеш всички лични данни, а да има само годината на дипломиране ( без имена, снимки, егн-та и т.н. ).

Толкоз ли ти е сложно да вдянеш, че си шарлатанин, по начина по който се държиш?

П.П. По мое скромно мнение - ти нямаш матемитически познания за основно обрУвание, както ви го водят в БГ-стан.

Нерде средно, нерде виШу .... и се вижда точно от 2 реда, дет' напишеш. Избери вариант, който ти е удобен, че ни шака-чака и т.н. телефонни "измамници"?
                              Last edited by marandi; 22.05.2013, 13:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
                                Кютека е само за тебе
                                Май паметта ти е къса, и не помниш че тези са дошли имено с кютек.

С лошо не става - само еволюция му е майката.
                                За каква еволюция говориш ти бре. Ми нали те са тези, които казват, че с кръв са вземали властта и без кръв няма да я дадат.

Е, може и без кръв да я дадат, ако се събереме изведнъж много и се уплашат.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X