IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• МАМУНЕ, прочете ли отговора ми за кораба и анархията
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Викам Мечокът да го оставим малко на мира, от брейн-сторм атаката дет' се получи му дойде нанагоре.

...
      Нищо му няма. Като свободна личност не прави разлика между търкалянето в калта и уважението.
      Понякога се чудя даже дали всичко това има общо със свободата или с мизарно заплатено тролене/спамене от някоя от крайно леви/червени клубове по интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        МАМУН, ти също като мен пишеш за политика. Ние сме на различно мнение за политиката. Ако ти беше прав, а не аз, мене щяха да ме оставят на мира, а на тебе щяха да ти искат дипломата за фабрикант. Помисли върху това.
        Е та язе имам точно такава диплома

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
          А на кораба практикувате ли я пряката демокрация?
          На този въпрос са ми излезли вече мазоли на клавиатурата да отговарям. Зависи чия е собствеността на кораба. Ако кораба е собственост на екипажа, като всеки има равен дял, най доброто управление е на принципа на пряката демокрация. Има много такива случаи в световната корабоплавателна практика.

При всякаква друга собственост върху кораба е порочно да се прави аналогия с държавната политика. Защото в държавата народа е суверен и всеки има право на равен глас.

Свободата е над всичко. Само трябва да се ОСЪЗНАЕ.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
            Е та, и аз съм го питал как се връзва пряката демокрация и свободата при преход в Босфора например - ама не казва

Коментар

• Викам Мечокът да го оставим малко на мира, от брейн-сторм атаката дет' се получи му дойде нанагоре.

П.П. Ся задръжте малко да ушатка ко му е казано и след 1 месец ще го лепнем пак на къс пас - хихи

НалЕ, се кефеше, че някой вдигнал топката и той забил воле.

Русото не денси по тоя начин - хай, сега малко пешкир, кофата с вода и гъбата в кишето и да има време да мисли ко стана, що стана и т.н.

Пийс!

П.П.П. Поне се радвам, че вече избухнахте и всяка следваща политическа марионетка, ще се разследва от А до Я - ко си учила, верно ли си го учила, я ми покажи и т.н.

Да'е ... Калинките да е - страната на Алиса сте вече, дет' Калинка Малинка ти вика, ами накъдето и да тръгнеш все някъде ще стигнеш.

Ма, впечетлен съм - то и аз мога да управлявам така. Демек - пей си пенке ле, па аз ...

Ма, брау ... и що мрат людете тогиз кат' мухи от тоз' лиричен прочит? Още и Мечката не знае - ма, скоро ще научи
              Last edited by marandi; 22.05.2013, 16:23.

Коментар

Основното политическо противостоене, което в момента се осъзнава от все повече хора е ОЛИГАРХИЯ срещу НАРОД.

Въпрос на време е критична маса от народа да се осъзнае и да помете олигарсите.

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация (1)
                Свободата е над всичко
                Ако приемем, че свободата е грешка, то живота ни ще бъде подчинен, на безкраен брой възможни итерации от опити за откриване на "правилната" грешка - свободата! Вярата в това, ще съдейства, да отдадем всичките си сили в името на "пробата", а именно, изтърпяване на няколко итерации от безкрайна редица възможни, в рамките на ограничения ни по продължителност живот!

Това което ни предлагаш ТИ по-горе е поредната итерация - пряка демокрация (1)

- та при пробата и, "хорицата" ще загубят допълнително едни 20-30 годинки

Следствие: Ако даден човек е доказано прост, не е вероятно да е по-интелигентен, ако е и грозен!

Та, че гореописаното е манипулационен механизъм, се надявам да е станало ясно дори и на децата! На мен ми остана за намиране, отговора на следния въпрос: ти за пари ли го правиш (2) или от "Естествена тъпота" (3)?

- само неимоверното ти драпане ме отклонява от моменталното намиране на логичния отговор (3)
                Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• МАМУН, ти също като мен пишеш за политика. Ние сме на различно мнение за политиката. Ако ти беше прав, а не аз, мене щяха да ме оставят на мира, а на тебе щяха да ти искат дипломата за фабрикант. Помисли върху това.
                  tnm

Коментар

Изнасилвате математическата логика и фактите за мен, като се надявате да си изтърва нервите. Защо го правите не знам. Само мога да гадая.

А иначе за политиката. Основното политическо противостоене, което в момента се осъзнава от все повече хора е ОЛИГАРХИЯ срещу НАРОД.

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация
                    Свободата е над всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      От мИня също 2-ка, щот' се държи кат' вит фидираст и капитан пу сфута без фотоапарат ходи - та си го купи предната седмица.

Баф' ма'а и стандарт на тия кептъни да не'ат стинки за фото'афарат, дет' джъ-съем от 20 кинта ги има кат' опция

П.П. Кат' му видех "снимките" от Провадия, че са поредната копи/паста, ма т'ва е друга тема и накрая лафчета, че щял да се блъсне у вратата, щот' не я "видял" един път, па те я били "заключили" и се сетих за фритчата за Левски, дет' му се закачил опинеца на оградата и лафчетата за фоп Кръстьо после.

Имаме си новият Левски вече - поклон! Месия и т.н.

Демек ходел да бяга на Шкорпиловци в крепостта Провадия всяка сутрин. Ма, т'ва не е лошо - баси ще крътим рубриката на фруфесор ТелеФортуФфф ...

Ко ся ...?
                      Доста злоба си събрал в себе си срещу Мечо и тези обидни квалификации, много е грозно.

Коментар

• Изнасилвате математическата логика и фактите за мен, като се надявате да си изтърва нервите. Защо го правите не знам. Само мога да гадая.

А иначе за политиката. Основното политическо противостоене, което в момента се осъзнава от все повече хора е ОЛИГАРХИЯ срещу НАРОД.

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация
                        Свободата е над всичко
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          От мен 2

С малко уточнение, като му гледам дневния режим, мое и старпом да е, с това ставане в 4-5 часа
                          От мИня също 2-ка, щот' се държи кат' вит фидираст и капитан пу сфута без фотоапарат ходи - та си го купи предната седмица.

Баф' ма'а и стандарт на тия кептъни да не'ат стинки за фото'афарат, дет' джъ-съем от 20 кинта ги има кат' опция

П.П. Кат' му видех "снимките" от Провадия, че са поредната копи/паста, ма т'ва е друга тема и накрая лафчета, че щял да се блъсне у вратата, щот' не я "видял" един път, па те я били "заключили" и се сетих за фритчата за Левски, дет' му се закачил опинеца на оградата и лафчетата за фоп Кръстьо после.

Имаме си новият Левски вече - поклон! Месия и т.н.

Демек ходел да бяга на Шкорпиловци в крепостта Провадия всяка сутрин. Ма, т'ва не е лошо - баси ще крътим рубриката на фруфесор ТелеФортуФфф ...

Ко ся ...?
                          Last edited by marandi; 22.05.2013, 15:34.

Коментар

• "Курт Гьодел демонстрира, че за всяко достатъчно голямо множество от аксиоми (например, аксиомите на Пеано) е възможно да се конструира твърдение, чиято истинност е независима от множеството от аксиоми. "

Извод: Свободата не е грешка! Тя е конкретно математическо решение на "системата от правила" в която живеем!

Следствие: Ако не я "изчислиш конкретно", няма да ти стигнат животите да "итерираш"/грешиш докато я налучкаш ...

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            "Свободата е грешка. Който не греши е роб."
                            Мечо
                            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Сгрешихте колеги, но аз великодушно ви прощавам !!! Свободни сте да грешите.

"Свободата е грешка. Който не греши е роб."
                              Мечо
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                От мен 2

С малко уточнение, като му гледам дневния режим, мое и старпом да е, с това ставане в 4-5 часа
                                Остави ги, колкото повече се опитват да ме окалят, толкова повече кал хвърлят върху себе си.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X