IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Успех на хлапето!

Кат' минаваш оттук кат' искаш мо'е праснем по една кафе на Арбанаси - малко да погледаш зеленийка

Не ти знам времето, дет' ще имаш.
    Мерси, дано успее дечко!
    Няма да мога. Не знам в колко ще тръгна, а знам, че ще трябва да стигна до 7. От Букинга си букнах един апартамент и ще ме чакат.
    А и със синковеца и жената съм. Друг път, макар че така съм ги разредил Варните Едно време, станеше ли петък, аз вече пътувах Ама вече и пътя взе да ми тежи

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Добрутро да е! И добър да е денят ви!!! Днес изчаквам синковеца да го изпитат и тръгваме за Варна, че кое време стана, аз още не съм помирисвал морето тази година.... Да еВа и кризата, да еВа
      Успех на хлапето!

Кат' минаваш оттук кат' искаш мо'е праснем по една кафе на Арбанаси - малко да погледаш зеленийка

Не ти знам времето, дет' ще имаш.

Коментар

• Добрутро да е! И добър да е денят ви!!! Днес изчаквам синковеца да го изпитат и тръгваме за Варна, че кое време стана, аз още не съм помирисвал морето тази година.... Да еВа и кризата, да еВа

Коментар

• Тоя БаМмкУФф ... беше същия - дойде напраска се кат' чикия на мокър пясък - бил в топ 100 на света финансисти и т.н.

Ма, на кой му пука ти къф си мислиш, че си - 'орицата те чакат нещо да свършиш. Метнаха му по една кола да му разкарва трътката, една фитка там за секретарка и да пообиколи света на екскурзии с кинтите на 'орицата и да ходи да разнася пици на друго място, а не в България и на Българи.

Обра им джобовете и се изнесе кат' вит фидераст, че и нагъл: "Щял пак да помага, ако го повикали."

К'ви майки ги раждат такива, бря? Винаги съм се чудил - то явно живее в Космоса, а не сред 'орицата

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Анализ разбира се, няма да даде, щот там откъдето преписва няма.

Ама и ти не четеш - вече има примери за истинска пряка демокрация едно село в Индия, нуди плажа в шкорпловци, и още едно мèсто дето го забравих.
            Но лицемерието му няка край - например махно ( абе как се произнася, мàхно или махнò ) неговия кумир, е била рядко безотговорна и лумпенизирана личност - била е заедно с комунистите, била е заедно и с белогвардейците. Даже си мисля че е било по едно и също време.
            И друго - интересно е, че по едно време този същия е имал около 30 000 войска. Дали тези хора са били свободни като онбашията си или не - пречупвайки го през погледа на неориентирания мечо ви биков, остава пълна загадка. Много вероятно е да не са били свободни, а да са изпълнявали заповедите му. Изпърнението на заповеди обаче е много далеч от така прокламираната свобода.
            А, бе ти дзВизди едно-дневки сме ги видали, ама освини готината тема и докат' не я съсипе няма да се спре да ни занимава с истеричните си напъни - все едно се мисли за вечен от рода Маклауд.

Ако 100 човека възпитано помолят да идеш нейде другаде и да си пусне собствен проект, с който да си търси последователи за сектата си - колко "умен" трябва да си да не ги разбереш? Или си гьон-сурат?

Мога да му прасна архитектурата как да се изнесе като външен проект и толкоз, то ще скъса синджира колко е неграмотно и ще занимава хиляди хора тук със себе си, дет' си имат съвсем други грижи.

Комплекси с нисък интелекст, а па жажда за власт били лоша комбинация - поне така някои казват.

П.П. Ти що ще се местиш в Калифорния? Нея кат' съм смятал ще изпадне в междинно положение между латиносите и другите щати - демек ще се самоотцепи скоро, щот' е напред, а па само я муфтят?
            Last edited by marandi; 23.05.2013, 06:27.

Коментар

• Анализ разбира се, няма да даде, щот там откъдето преписва няма.

Ама и ти не четеш - вече има примери за истинска пряка демокрация едно село в Индия, нуди плажа в шкорпловци, и още едно мèсто дето го забравих.
              Но лицемерието му няка край - например махно ( абе как се произнася, мàхно или махнò ) неговия кумир, е била рядко безотговорна и лумпенизирана личност - била е заедно с комунистите, била е заедно и с белогвардейците. Даже си мисля че е било по едно и също време.
              И друго - интересно е, че по едно време този същия е имал около 30 000 войска. Дали тези хора са били свободни като онбашията си или не - пречупвайки го през погледа на неориентирания мечо ви биков, остава пълна загадка. Много вероятно е да не са били свободни, а да са изпълнявали заповедите му. Изпърнението на заповеди обаче е много далеч от така прокламираната свобода.

Коментар

• Добро утро tnm
                Добро утро чета

Магаренцето Йори било много начетено, щото имало блогче за рисуване и кубчета и иззад ухото му стърчал цял буквар

Ся дали Магаренцето Йори било юридическо лице ще разберете при следващата ни среща.
                Last edited by mechobikov; 23.05.2013, 05:50.
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• ФРУФЕСУР МЕЧКУФ разкодира СвУбУдатЪ ....
                  ------------------------------------------------------------------------------
                  Златната Шевица отново нагългълкала се по БДС ( Българският държаван стандарт ) заслужено отпочивала, провесила един рус кичур върху нежната възглавница от пачи мъх в нея.

Похърквала и подсвирквала на пресекулки в такт 16/9-ти, щот' сънувала как го преследват 2 стада самодиви и 1 кило русалки едновременно. А, той бягал, бягал и радостно предчуствал как няма да може да издържи и ще се спъне да падне, за да могат да го настигнат и разкъсат.

Небето било небе, тишината била тишина и звездите били звезди като само Месечко палаво бил смигнал наляво като финален щрих на пълната идилия .....

Тъмните сили през това яростно бушували и застрашавали свУбудата не само на Златната шевица от ордена на Губерките, но и цялото човечество.

Но .... яростните стъпки от дамски токчета, които чаткали диво по венецианската мозайка от чер гранит и жълт мрамор, ясно показвали, че в този критичен за Човешката раса момент има кой да я спаси и той бди над нея.

Разбира се познахте, това бил ФРУФЕСУР МЕЧКУФ, чийто силует през прозорците с арабска фрески на сграда в готически стил показвали прелитането на сянката му в 2-те посоки напред-назад.

Сянката била с разрошена прическа, а 2 ( два ) прозореца по-напред се виждал изплезения език, който подсказвал откъде премине ФРУФЕСУРА.

Медиите и папараците, скрити в близките храсти жадно очаквали заветния миг и епохалното събитие, за да го отразят - спасяването на свУбудатЪ на Човечеството.

Микрофоните и СРС-тата педантично поглъщали заклинанията, които тихо произнасял ФРУФЕСУР МЕЧКУФ.

"Зеленото не е зелено, червеното не е червено, земята се стича към мотиката, а океаните се юркат към мостовете."

Настъпило трепетно и драматично мълчание - сянката попридърпала реверите на костюма си, пригладила прическата и прибрала езика си.

След 3 ( три ), 2 ( две ), 1 ( едно ) .................................. изригнал мощен вик: Яхууууу точка цом

Значи Свободата не е свУбУдЪ.
                  -----------------------------------------------------------
                  Завинаги ваш от мястото на събитието: Тибет Тибетский по прякор Непалски
                  Last edited by marandi; 23.05.2013, 05:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Това вече е друго.
                    Когато преди месец- в "Политика", плахо подбутвах идеята за задраскване/изхвърляне буквално, на част от администрацията + съдебна власт + МВР, подкрепено и със статистически данни, че нямаме необходимост от толкова човечЕта занимаващи се с това, ти какво правИ?
                    Мадам Шъ,

би ли ми метнала ник с това, което си дала да погледна, понеже спомена данни?

Не следя други теми в тоя форум и нямам идея какво визираш?

П.П. Тенкю ин адванс!

Коментар

• Хубава вечер!

https://www.youtube.com/watch?v=5Aa0xO0EPCY

Коментар

• Кво стаа? Измислихте ли го?
                        Абе другите деца трептят за изпита утре, моят си бичи яко игрички на компа Друго не знам, обаче еваларка на спокойствието му Свободата я разбира

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          И тази е българска:
                          http://vbox7.com/play:6132c381

Не можах да намеря сега оригиналния стар запис от ено време (некой не ми го дава), но и тука се чува добре донекъде.

Не може народ с такива песни да загине.
                          Не, поне за сега - не, Мече!
                          Не може батка и няма. Ще ги ... Тяхната ...

http://www.youtube.com/watch?v=5UJhInz_ceU
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            На доста хора им е рано за "Портокал с часовников механизъм".

По-добре да си свалят друг филм на Стенли Кубрик - "2001: Космическа одисея" и да гледат само първите 10-на минути, но поне 100 пъти.
                            В тях се разглежда по същество "пряката демокрация".
                            ....и властта, и анархията

Коментар

• Времето им изтече,добри ,лоши.Умни ,глупави.грамотни,неграмотни и всякаква останала сган,под нож.и да няма милост за който и да е.
                              С "блага"дума където и да е Не става.само с бой.а, едно на ръка че у Нас " без бой" не се получава.
                              Ни'ква милост , за който и да е.
                              Турция е прекалено голяма , за " амнистия" пък каквато и да е, вероятно те самите не съ наясно какво е това, ама при всеки случай имат " файда".е, май са наясно, де.
                              Ама и за тях съм ите е " мизерно" положение.
                              Да удрят , пода пред сивия капитал.айде темата е огромна.
                              и да изколят всички , закотвени фирми,детощ кандидатстват за ЕС финансиране.
                              Няма, такъв "филм", за мен де.
                              Е,споко. Няма начин да се получи, Мойта идея,комунизмЪт умра и е жив само за избрани,капути.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Дават по едно от тивитата "Портокал с часовников механизъм". Гледайте го.

https://www.youtube.com/watch?v=xWRcx9LHBJU
                                На доста хора им е рано за "Портокал с часовников механизъм".

По-добре да си свалят друг филм на Стенли Кубрик - "2001: Космическа одисея" и да гледат само първите 10-на минути, но поне 100 пъти.
                                В тях се разглежда по същество "пряката демокрация".

Коментар

Working...
                                X