If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Мерси, след 10 шута вече е полусъбуден. Да му имам спокойствието)) След малко тръгваме и след 10 часа преминавам на БГ-мама да видим кога ще излязат задачите
Успешен ден на всички
Спокойно. Миналата година моят беше същия, но се представи много добре
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Вчера видях първата за годината змия. Смок беше, ама все тая Нещо обаче й беше студено и не искаше да помръдне. Наложи се да я отместим от пътя с един клон.
Хубав ден на младежите и девойките! И успех на малкия шебек на матурата по математика!
Добро ще и за тИбя, ТНМ-чева!
Ама, к'во намекваш с тая фритча ся?
Че две змии се срещнали и едната ухапала другата ли?
Вчера видях първата за годината змия. Смок беше, ама все тая Нещо обаче й беше студено и не искаше да помръдне. Наложи се да я отместим от пътя с един клон.
Хубав ден на младежите и девойките! И успех на малкия шебек на матурата по математика!
Мерси, след 10 шута вече е полусъбуден. Да му имам спокойствието)) След малко тръгваме и след 10 часа преминавам на БГ-мама да видим кога ще излязат задачите
Успешен ден на всички
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Сабрали са Наместан Султан и Гьотверен Гей и сключили ДОСТЛУК да делят големийот келепир. Обаче Сидер Саръ Чалмали Паша ги видял. Пък той бил много креслив и като крещял, подскачал като заклан петел. Тогава Наместан Султан и Гьотверен Гей решили да му дадат сус пай на Сидер Саръ Чалмали Паша за да не ги издаде на Недоасфалт Бабаит, който доскоро притежавал целия келепир и бил много чувствителен.
Край на АНАЛИСА
Много си се втренчил в цирка на днешния ден и не виждаш какво ще имате на зима.
Сабрали са Наместан Султан и Гьотверен Гей и сключили ДОСТЛУК да делят големийот келепир. Обаче Сидер Саръ Чалмали Паша ги видял. Пък той бил много креслив и като крещял, подскачал като заклан петел. Тогава Наместан Султан и Гьотверен Гей решили да му дадат сус пай на Сидер Саръ Чалмали Паша за да не ги издаде на Недоасфалт Бабаит, който доскоро притежавал целия келепир и бил много чувствителен.
Мерси, дано успее дечко!
Няма да мога. Не знам в колко ще тръгна, а знам, че ще трябва да стигна до 7. От Букинга си букнах един апартамент и ще ме чакат.
А и със синковеца и жената съм. Друг път, макар че така съм ги разредил Варните Едно време, станеше ли петък, аз вече пътувах Ама вече и пътя взе да ми тежи
Ще успее спокойно
Тия малките са хитряги, само му говори спокойно винаги с варианти, ако стане ще е добре, ако не стане пак ще е добре.
Нека е спокоен, че светът няма да свърши, а просто да се опита да се представи добре за себе си ( макар, че ще е на субективна оценка ) като краен резултат.
Прекалените амбиции на разни майки раждат после разни други и става мазано, щот' детската им психика после е била строшена.
П.П. И аз вече не пътувам почти, а кола не поглеждам - гледам да ме возят само - иначе съм профи с Цъ категория и спокойно мога да си извадя златен талон - демек нямам ПТП от 22 години или нарушение, не че не са се опитвали да ме трепят и като техника съм перфект във всякакви условия климатични и настилки, ама уморих се братле.
500к километри изблъскани за няма и 15 години - с 6-7 автомобила и няма вече съм кат' парцал.
П.П. Ти що ще се местиш в Калифорния? Нея кат' съм смятал ще изпадне в междинно положение между латиносите и другите щати - демек ще се самоотцепи скоро, щот' е напред, а па само я муфтят?
Ми нали е законно да налагаш жена си с каиш, верно - не по-широк от дванайсе сантиметра, а тук не е разрешено.
Коментар