IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
    Какви са тези слщнкоотделящи снимки, какво е това чудо. Евала за снимката.
    Това е "кафето на раздялата"......
    Казваш - "в една чаша сме, красиво и вкусно ни е, но не се смесихме......"

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Добро утро, тайфата!

Човек няма с кого едно кафе да изпие в този форум. Скука ...

Какви са тези слюнкоотделящи снимки, какво е това чудо. Евала за снимката.
      Last edited by noker; 06.06.2013, 13:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
        Абсолютно съгласен.
        Дори да имаме нещо българско в гените си, изкуствената селекция през османско и комуниситическо владичество е затрило цвета на народа.

@Маранди , това не е начина чадо. Дори всичко това което казваш да е истина, не можем да се уповаваме на историята си... това е ретрограден подход. Да не ти казвам че бял човек като чуе че ниякой има еди каква си история - вади най-изкуствената усмивка и вика " Колко интересно!" След което те отписва като личност и нация.
        Щото такива ги има с милиарди, всеки мангал от Египет до Индия ще ти обяснява как прапрапра майка му е Нефертити, или пък рода му е на 5000 години... но съдбата му е отредила да проси...

Хората с бъдеще гледат в бъдещето!
        Хората без бъдеще гледат в миналото!

Но това което казваш не е истина.... тюрки сме си и номади.. .скитали сме заимствали сме от тук от там...
        от тюрките сме взели писмеността (орхонтски скрипт),
        след това сме им взели бога - Тангра.
        .. щото цяла Азия се е кланяла на Тангра, и няма нищо българско в него.
        След това сме минали през Афганистан, взели сме някое друго име...
        Някой ми разправяше, че имаме някакви уникални черти в народните ни песни, които може да са само от Иран....ама не сме Иранци, просто сме минали от там и ни се е видяло фешън мизуката им.... както днес ни се вижда фешън анадлоско-сръбските ритми.

Погледни днес, колко бързо се адпатираме и претопяваме
        днешните деца се казват Кристиан, Виктория, Джейсън , Джорд и незнам какви си
        Това само за 24 години Западно робство..... без майтам след няма да се очудя ако след 50на години в историята ни не пише че сме били под Европейско робство...
        ТЮРКИ ИЛИ "ИРАНЦИ"?

http://gepard96.blog.bg/history/2011...ci-quot.848331

Чадо,

поограмоти се малко, че ставаш кат' Мечката. Няма лошо да си неграмотен по даден казус. Кофти става кат' вземеш да го напрапваш на останалите.

П.П. Прегледай линк-чето - имаш и епизодите качени и се оказва, че нито сме тюрки, нито иранци, ама на сайта ви на Външно министерство продължава да стои тази лъжа, която матрюшките ви приписаха за "история".

Та, накратко тюркската теория се доказвала от 2 предмета в съкровището на Кубрат ( 25 кила златни и 50 кила сръбърни предмети ) + 15 тюрски заемки от техния език.

Ей, на т'ва се вика "доказателства"

Промихте мозъците на децата си да ги тормозите да учат простотии, бря - хихи

Поздрави!
        Last edited by marandi; 06.06.2013, 11:52.

Коментар

• Ммм това кафенце много добре изглежда. Прилича на сладолед
          платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Маранди, нещата у нас станаха като в Гърция. Колкото сегашните гърци са елини, толкова сегашните българи сме едновремешните българи. Тук сме мангалоподобни същества.
            Абсолютно съгласен.
            Дори да имаме нещо българско в гените си, изкуствената селекция през османско и комуниситическо владичество е затрило цвета на народа.

@Маранди , това не е начина чадо. Дори всичко това което казваш да е истина, не можем да се уповаваме на историята си... това е ретрограден подход. Да не ти казвам че бял човек като чуе че ниякой има еди каква си история - вади най-изкуствената усмивка и вика " Колко интересно!" След което те отписва като личност и нация.
            Щото такива ги има с милиарди, всеки мангал от Египет до Индия ще ти обяснява как прапрапра майка му е Нефертити, или пък рода му е на 5000 години... но съдбата му е отредила да проси...

Хората с бъдеще гледат в бъдещето!
            Хората без бъдеще гледат в миналото!

Но това което казваш не е истина.... тюрки сме си и номади.. .скитали сме заимствали сме от тук от там...
            от тюрките сме взели писмеността (орхонтски скрипт),
            след това сме им взели бога - Тангра... щото цяла Азия се е кланяла на Тангра, и няма нищо българско в него.
            След това сме минали през Афганистан, взели сме някое друго име...
            Някой ми разправяше, че имаме някакви уникални черти в народните ни песни, които може да са само от Иран....ама не сме Иранци, просто сме минали от там и ни се е видяло фешън мизуката им.... както днес ни се вижда фешън анадлоско-сръбските ритми.

Погледни днес, колко бързо се адпатираме и претопяваме
            днешните деца се казват Кристиан, Виктория, Джейсън , Джорд и незнам какви си
            Това само за 24 години Западно робство..... без майтам след няма да се очудя ако след 50на години в историята ни не пише че сме били под Европейско робство...

Коментар

• добро утро цигарка и от мен,иначе не върви това кафе
              Мечката къде се покри?
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                ...Нещо много късно ми ставането на мен днес
                Подмладяваш се,затуй

Ма къв съм позитивен днес малиииии
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Ми то туй кафе лийй. На някакъв пудинг ми мяза А добрутро! Нещо много късно ми ставането на мен днес

Коментар

• Морген сабалян на сичкото дъртофелник

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Добро утро, тайфата!

Ми мноу рано се надигате бря,и се разминава графика.
                    Е,като си казала ....да сърбаме кафето,да направя опити да се стегна и да се настроя малко да поработя,че току виж ми излязло име на търтей
                    Но ....но кафе без цигарка,поне при мен,някак си не ми върви.Така че всичко по реда си .....т.е работата накрая

Макар да е твърде рано,въртят ми се едни планове за съботно моренце,но да видим дали времето нема ни играе курвачката

Успешен и позитивен ден ви желая
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Нещо ,което може да помогне
                      http://www.burgasnovinite.bg/S-igla-...ot-insult.html
                      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Сещаш ли, че Пешо Немският ми скочи пръв, че не сте били Империя, откакто свят светува?

Доводите му бяха, че поради доброто си ниво на езици успешно е превеждал материали за БГ-станската ви история. Ама, как само промити мозъци ви правят "преводите", бря?

Като ме засили за езиковата реформа на Петър в Русия около 1700 година, дет' променя 2-3 буквички от българския език с латински - аз па го засилих да си погледне събор-а, където Константин защитава глаголицата, а после Борис ще я развие в кирилица, както е останала до днес и ви е официален език на Европа от 1100 години поне и без да иска кирилицата ви владее 1/6 от цялата суша на земното кълбо в момента.

Та, питах го - къде видя Русия и руски в тая фактология, щот' аз не ги виждам? Та по неговата логика Русия била разбира се империя, но България никога не е била? Важното беше да бие теманета пред чужди господари. Матрьошките са ви едни прости самозванци, които никога не са били империя за разлика от вас. Освен езика откраднаха и руската салата, която е френска.

Мечката на Тибет, Пешо на Русия .... - научете си историята поне за начало
                          Last edited by marandi; 05.06.2013, 23:03.

Коментар

Хубаво е като пишеш, след това да си четеш нещата и после да спориш, а и понякога обиждаш.
                            Ти си написал същото за нас, каквото и аз, но с порой от думи. Аз само казах "мангалоподобни".
                            Ма, аз не споря - изцяло се придържам на фактология и може да си погледнеш кое не е вярно?

Че нямате таланти на световно ниво до 16-18 години ли, които после останат ли в БГ-стан и стават безработни? А, излязат ли в чужбина почупват света?

Че по територия и население не сте последни в Европа и т.н. ....

П.П. Къде видя да ти споря па спрямо тИбя в случая? ( риторично )

Ръгнах ви малко фактология да се погледнете отстрани и толкоз.

Понеже ви развивам статията за Фолклора, ама от 100 страници ще останат само 2 и има разни интересни събития там, докато изследвам от типа: Римска империя официално е била въоръжена с .... "български" колани ( т'ва е токата с езиче - най-сигурната по време на бой, където няма шанс да ти падне оборудването броня, ножници и сие и най-малко пречи на битката ) и е описано, че е била на въоръжение точно под това име във военните им архиви - на самите римляни.

Русия па, елбетицата като символ се води: "Българската шевица".

И ... Русото е много педантично кат' изследва нещо ( повярвай ми ) - но попадам на яки шедьоври докат' си търся доказателства за тезата.

П.П.П. Що па Римска империя около Христа не е кръстила коланите си марсиански, а български си е повод да се хили чиляк.

Офф ... забравих - още е нямало тюрки да се пръкнат и Мохамед ще се появи 600 години по-късно ..... - затова няма как да е имало българи тогава по "вашата" История ( смигам ).

Ха, наздраве!
                            Last edited by marandi; 05.06.2013, 22:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Превантивно заех позиция, че се почна от типа Мадам Шъ с примерчета на няколко десетки/стотина година колко сме "смотани" - демек до 100 години назад виждат, а не си виждат хилядите история преди това.

Превод на БГ-стански ( стил ФРУФЕСУР МЕЧКУФ "камбанария ): Историята започва и свършва с моя насран гъз.

Традиции нЕма, фолклор нЕма, бабини деветини нЕма, магии нЕма - История нЕма.

Паисий е бил луд! Раковски башка луд и той.

Дойдоха еврейчето Иречек и матрьошката подлога Златарски да ни напишат и съчинят "историята".

П.П. Виж си официалния сайт на външно министерство какво пише: Българите били с тюрски произход?! ( при условие, че е технически невъзможно, понеже за българи се описва стотици/хиляди години преди появата на тюрки ).

Повече какво да шпрехаме .... ( изкарайте си носа забит в собствения гъз някога ) и спрете да гледате в на другарчето паницата и може и да станат нещата.

Държавата ви изкарва некви шматки, дет' не сте - политиците ви освен за най-бедната и най-малката страна в Европа - друго не се сещат ....?

Как да стане ми кажи? С тия политици/историци и прочие? ( риторично ) и да не ти вадя статистика за Европа, че нито сте най-малката - нито най-бедната страна - даже сте в първата 16-ка на Европа от над 55 държави ...

И ги траете тия палячовци? Ма, браво - трогнат съм - хихи
                              Хубаво е като пишеш, след това да си четеш нещата и после да спориш, а и понякога обиждаш.
                              Ти си написал същото за нас, каквото и аз, но с порой от думи. Аз само казах "мангалоподобни".

Коментар

Нито съм споменал "византийци", нито Германия, нито Византийска империя.
                                Не разбирам с какво разводнявам.

ОК - всички българи сме велики и сме родени за велики дела.

Аз съм горд, че съм българин, но понякога не съм горд, че други са също българи.
                                Това ми беше мисълта.
                                Превантивно заех позиция, че се почна от типа Мадам Шъ с примерчета на няколко десетки/стотина година колко сме "смотани" - демек до 100 години назад виждат, а не си виждат хилядите история преди това.

Превод на БГ-стански ( стил ФРУФЕСУР МЕЧКУФ "камбанария ): Историята започва и свършва с моя насран гъз.

Традиции нЕма, фолклор нЕма, бабини деветини нЕма, магии нЕма - История нЕма.

Паисий е бил луд! Раковски башка луд и той.

Дойдоха еврейчето Иречек и матрьошката подлога Златарски да ни напишат и съчинят "историята".

П.П. Виж си официалния сайт на външно министерство какво пише: Българите били с тюрски произход?! ( при условие, че е технически невъзможно, понеже за българи се описва стотици/хиляди години преди появата на тюрки ).

Повече какво да шпрехаме .... ( изкарайте си носа забит в собствения гъз някога ) и спрете да гледате в на другарчето паницата и може и да станат нещата.

Държавата ви изкарва некви шматки, дет' не сте - политиците ви освен за най-бедната и най-малката страна в Европа - друго не се сещат ....?

Как да стане ми кажи? С тия политици/историци и прочие? ( риторично ) и да не ти вадя статистика за Европа, че нито сте най-малката - нито най-бедната страна - даже сте в първата 16-ка на Европа от над 55 държави ...

И ги траете тия палячовци? Ма, браво - трогнат съм - хихи
                                Last edited by marandi; 05.06.2013, 22:23.

Коментар

Working...
                                X