Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНали го помолих 200 пъти да прескочи първо до галактиката Андромеда и кат' я освободи нея да се върне и за нас тогава
П.П. Такива "освубудители" безработни ще имате много в скоро време. Даже и Айшето от женския пазар ще цъфне, ма ... - толкоз.
Аз го направих с едната ми диплома само след като се усъмни един човек!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТой затова ли проповядва всички революции тук и мъти държавата?! Щото няма път за отстъпление!
П.П. Такива "освубудители" безработни ще имате много в скоро време. Даже и Айшето от женския пазар ще цъфне, ма ... - толкоз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеРано му е още да заминава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЧиърс наборе!
Абе чудя се, всички политици за икономиката се вайкат. Как некой, освен Каролев не влезе при нас, да пообщува и не си избра експерт като тебе с много готови решения?
Не те бъзикам, сериозен съм. Ти си си направил труда да създадеш модели, а не като мечока само да бръщолеви едни и същи мантри.
П.П. Писна ми от томатени салавки, днес съм на китайско зеле и пилешка яхнийка. Интересно е, че жената си хареса някакво шардоне, ама аз си жуля неква латвийска водка дето немога да и запомня името дори, ама е мека.
Защото сегашните ви не могат да бачкат в конкурентна среда все още и е по-добре да обираме детето на комшийката и стареца на другия комшия.
Общо взето виж, че полемиката върви все в такава форма - как Калинка с фалшива диплома да се докопа до топло и светло място на стол.
Визирам някой ден да се погледне и извън БГ, че светът е голям и има хляб и вино за всички - по много и в изобилие, защото и Вселената е голяма.
Вие нямате читав лидер от 140 години в последната си история - днес цульо и пульо взел да се прави не на пророк, ами на Господ.
Шарлатани яко.
П.П. Каролев го харесвам за повече от тезите му, но що все едни и същи ви въртят по студиата нямам идея.
Стадо социолози, стадо политолизи, стадо агенции, стадо психолози, стадо сексолози, стадо доктори и т.н.
Моделът ви е много сбъркан и сега се саморазкапва, поради системни дефекти в него.
Чиърс!
Аз не съм ял пак от 1-2 дни май - вчера май забърсах некви ягоди. Ламята пак търчи да носи хапни това, хапни онова, ама не ми се яде. То лятото кат' стане топло съм така - хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеАди бре, стопера!? Все намекваш че ша стопираш процесите, ама не казваш как бре! С думи ли, които си наредил в неколко файла на хараддиска ли, как да стане братле!? Та ти от 5 произволно взети бг-граждани 4-ма ша ти мислят по различен начин, а камо ли няколко да се обединят в една обща цел и идеяИ друго, нали освен да стопираш трябва и да стартираш нещо, нещо ново, нещо полезно, нещо ефективно, но най-вече нещо което да го припознаят масата от хора в България като техният модел, техният начин, тяхната идея съгласно която нещата биха тръгнали в положителна посока. Ако разчиташ само на думите бат Маранди, от сега ти казвам че си обречен на несполука. И занеш ли защо - защото мислиш като тях, защото мислиш логично и рационално, защото си мислиш че си по-различен но всъщност едва ли ще надхвърлиш като аудитория няколкото десетки юсера четящи форума и блога ти, и също толковата хора с които реално контактуваш в ежедневието. Не че не уважавам интелигентността ти и желанието ти да си полезен на Българите (нищо че за тях най-често пишеш във 2-ро лице мн. число), но просто според моето скромно мнение твоят начин, базиран на същите тези методи които изпозват всички други , но добрали се до властта хора, просто не би имал желаният от теб успех
За целта според мен е нужно нещо повече от здравата логика и робуването на думите, а именно - нужна е освен хуманност в най-чист вид, а и изкуството да се погледне на нещата от нова и по-различна гледна точка, и това е напълно постижимо и възможно
------------
Великите умове обсъждат идеи! Средните умове обсъждат събития! Малките умове обсъждат хората!
------------
Блог-чето е некомерсиално създадено! Ще го разберете ли някой ден?
Не мога да бачкам с екипи от хора за ангария - ще трябва да вземат лев/щот' полагат труд.
Не е и за сам човек това. Ако мислиш, че си много печен - Покажи ми как се прави? Кат' партийните трол-чета ФРУФЕСУРУТЕ ли? Дет' тласкат страна към предсрочни.
Няма да са предсродни, а ще е гражданска война директно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТи представяш ли си анонимник, криещ се кат' съсел да почне да проповядва - Ще ви управляваМЕ? А, експертите да бачкали?
П.П. Т'ва ви е политическия изказ в момента на всички по веригата, щот' отвъд Калотина се оказва, че са безработни на социалки предвид качествата си.
Но вече е клише направо: НИЕ ще ви управляваМЕ ...... ( па вие ще грухате ).
Тая зима ще се почне и не се гордея - опитах се да предупредя.
Чиърс!
Абе чудя се, всички политици за икономиката се вайкат. Как некой, освен Каролев не влезе при нас, да пообщува и не си избра експерт като тебе с много готови решения?
Не те бъзикам, сериозен съм. Ти си си направил труда да създадеш модели, а не като мечока само да бръщолеви едни и същи мантри.
П.П. Писна ми от томатени салавки, днес съм на китайско зеле и пилешка яхнийка. Интересно е, че жената си хареса някакво шардоне, ама аз си жуля неква латвийска водка дето немога да и запомня името дори, ама е мека.Last edited by LANDLORD 31; 23.05.2013, 21:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеИ аз имам такива сериозни подозрения. Мечока превърна темата в 3+Горе долу хората на подобна възраст си задават неговите екзестенциални въпросчета
П.П. Т'ва ви е политическия изказ в момента на всички по веригата, щот' отвъд Калотина се оказва, че са безработни на социалки предвид качествата си.
Но вече е клише направо: НИЕ ще ви управляваМЕ ...... ( па вие ще грухате ).
Тая зима ще се почне и не се гордея - опитах се да предупредя.
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеМечока не го чета много, ама ме съмнява, че ако народа се вдигне след няколко месеца, той-Биков, ще е с кораба на далечен и продължителен рейс
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
Няма значение дали ще съм жив да видя лидер, който да ви поведе в правилната посока, но сте на критична точка в момента.
Логично е, че всеки малоумник е да бламира по-можещите от него и така да сприра целата еволюция на нацията ви.
П.П. Писал съм много по темата, но вече съм много уморен - чиърс!И друго, нали освен да стопираш трябва и да стартираш нещо, нещо ново, нещо полезно, нещо ефективно, но най-вече нещо което да го припознаят масата от хора в България като техният модел, техният начин, тяхната идея съгласно която нещата биха тръгнали в положителна посока. Ако разчиташ само на думите бат Маранди, от сега ти казвам че си обречен на несполука. И занеш ли защо - защото мислиш като тях, защото мислиш логично и рационално, защото си мислиш че си по-различен но всъщност едва ли ще надхвърлиш като аудитория няколкото десетки юсера четящи форума и блога ти, и също толковата хора с които реално контактуваш в ежедневието. Не че не уважавам интелигентността ти и желанието ти да си полезен на Българите (нищо че за тях най-често пишеш във 2-ро лице мн. число), но просто според моето скромно мнение твоят начин, базиран на същите тези методи които изпозват всички други , но добрали се до властта хора, просто не би имал желаният от теб успех
За целта според мен е нужно нещо повече от здравата логика и робуването на думите, а именно - нужна е освен хуманност в най-чист вид, а и изкуството да се погледне на нещата от нова и по-различна гледна точка, и това е напълно постижимо и възможно
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеМечока не го чета много, ама ме съмнява, че ако народа се вдигне след няколко месеца, той-Биков, ще е с кораба на далечен и продължителен рейс
Неправилни послания и още повече влошават нещата.
П.П. Със сигурност революционера няма да е по трасето, докато премине вълната и ще се еВе майката на БГ-стан още повече кат' перспектива.
Имате точно 2-3 месеца за стоп на процесите и възход, но вече и аз окъсах и не мо'а да самофинсирам пиклив проект за 20к и десетина души екип да им се метнат по 1000 кинта заплата поне на 'орицата, щот' ще бачкат все пак и да не е без хич.
Отделно кат' няма доверие, че някой знае какво говори е безсмислено да се напъва.
Няма ли доверие - нищо не става и това е правилно.
П.П. Гледам, че и Ил. Раева и прочие дзвИзди в икономиката вече влизат в политиката. Бях ви предупредил, че скоро и Азис може да стане президент или разни ФРУФЕСУРИ от пътя кат' рекордния брой партии за Парламент след предсрочни.
Ма, уникални сте! Общо взето, който развъжда примати, за да трупа - няма да има ни щерка ни унука да им се порадва, щот' приматите гледат днес да има, утре еви му майкатаLast edited by marandi; 23.05.2013, 21:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеМечока не го чета много, ама ме съмнява, че ако народа се вдигне след няколко месеца, той-Биков, ще е с кораба на далечен и продължителен рейсГоре долу хората на подобна възраст си задават неговите екзестенциални въпросчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение1. Султан Наместан
2. Гьотверен Гей
3. Сайдер с Жълта ЧАЛМА
Коментар
Коментар