IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    само след като се усъмни един човек!
    Кой, Музовир ли
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Нали го помолих 200 пъти да прескочи първо до галактиката Андромеда и кат' я освободи нея да се върне и за нас тогава

П.П. Такива "освубудители" безработни ще имате много в скоро време. Даже и Айшето от женския пазар ще цъфне, ма ... - толкоз.
      За мен най-шокиращо беше, че не си постна дипломата тук без лични данни както го призовахме целия форум!
      Аз го направих с едната ми диплома само след като се усъмни един човек!

Коментар

• Юрдеческо лице
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Той затова ли проповядва всички революции тук и мъти държавата?! Щото няма път за отстъпление!
          Нали го помолих 200 пъти да прескочи първо до галактиката Андромеда и кат' я освободи нея да се върне и за нас тогава

П.П. Такива "освубудители" безработни ще имате много в скоро време. Даже и Айшето от женския пазар ще цъфне, ма ... - толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Рано му е още да заминава.
            Той затова ли проповядва всички революции тук и мъти държавата?! Щото няма път за отстъпление!

Коментар

Чиърс наборе!
              Абе чудя се, всички политици за икономиката се вайкат. Как некой, освен Каролев не влезе при нас, да пообщува и не си избра експерт като тебе с много готови решения?
              Не те бъзикам, сериозен съм. Ти си си направил труда да създадеш модели, а не като мечока само да бръщолеви едни и същи мантри.

П.П. Писна ми от томатени салавки, днес съм на китайско зеле и пилешка яхнийка. Интересно е, че жената си хареса някакво шардоне, ама аз си жуля неква латвийска водка дето немога да и запомня името дори, ама е мека.
              Въпросът ти е хубав и давам веднага отговор

Защото сегашните ви не могат да бачкат в конкурентна среда все още и е по-добре да обираме детето на комшийката и стареца на другия комшия.

Общо взето виж, че полемиката върви все в такава форма - как Калинка с фалшива диплома да се докопа до топло и светло място на стол.

Визирам някой ден да се погледне и извън БГ, че светът е голям и има хляб и вино за всички - по много и в изобилие, защото и Вселената е голяма.

Вие нямате читав лидер от 140 години в последната си история - днес цульо и пульо взел да се прави не на пророк, ами на Господ.

Шарлатани яко.

П.П. Каролев го харесвам за повече от тезите му, но що все едни и същи ви въртят по студиата нямам идея.

Стадо социолози, стадо политолизи, стадо агенции, стадо психолози, стадо сексолози, стадо доктори и т.н.

Моделът ви е много сбъркан и сега се саморазкапва, поради системни дефекти в него.

Чиърс!

Аз не съм ял пак от 1-2 дни май - вчера май забърсах некви ягоди. Ламята пак търчи да носи хапни това, хапни онова, ама не ми се яде. То лятото кат' стане топло съм така - хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Ади бре, стопера!? Все намекваш че ша стопираш процесите, ама не казваш как бре! С думи ли, които си наредил в неколко файла на хараддиска ли, как да стане братле!? Та ти от 5 произволно взети бг-граждани 4-ма ша ти мислят по различен начин, а камо ли няколко да се обединят в една обща цел и идея И друго, нали освен да стопираш трябва и да стартираш нещо, нещо ново, нещо полезно, нещо ефективно, но най-вече нещо което да го припознаят масата от хора в България като техният модел, техният начин, тяхната идея съгласно която нещата биха тръгнали в положителна посока. Ако разчиташ само на думите бат Маранди, от сега ти казвам че си обречен на несполука. И занеш ли защо - защото мислиш като тях, защото мислиш логично и рационално, защото си мислиш че си по-различен но всъщност едва ли ще надхвърлиш като аудитория няколкото десетки юсера четящи форума и блога ти, и също толковата хора с които реално контактуваш в ежедневието. Не че не уважавам интелигентността ти и желанието ти да си полезен на Българите (нищо че за тях най-често пишеш във 2-ро лице мн. число), но просто според моето скромно мнение твоят начин, базиран на същите тези методи които изпозват всички други , но добрали се до властта хора, просто не би имал желаният от теб успех За целта според мен е нужно нещо повече от здравата логика и робуването на думите, а именно - нужна е освен хуманност в най-чист вид, а и изкуството да се погледне на нещата от нова и по-различна гледна точка, и това е напълно постижимо и възможно
                Благодаря, че се изхраца и дано ти е олекнало!

------------
                Великите умове обсъждат идеи! Средните умове обсъждат събития! Малките умове обсъждат хората!
                ------------

Блог-чето е некомерсиално създадено! Ще го разберете ли някой ден?

Не мога да бачкам с екипи от хора за ангария - ще трябва да вземат лев/щот' полагат труд.

Не е и за сам човек това. Ако мислиш, че си много печен - Покажи ми как се прави? Кат' партийните трол-чета ФРУФЕСУРУТЕ ли? Дет' тласкат страна към предсрочни.

Няма да са предсродни, а ще е гражданска война директно.

Коментар

Ти представяш ли си анонимник, криещ се кат' съсел да почне да проповядва - Ще ви управляваМЕ? А, експертите да бачкали?

П.П. Т'ва ви е политическия изказ в момента на всички по веригата, щот' отвъд Калотина се оказва, че са безработни на социалки предвид качествата си.

Но вече е клише направо: НИЕ ще ви управляваМЕ ...... ( па вие ще грухате ).

Тая зима ще се почне и не се гордея - опитах се да предупредя.

Чиърс!
                  Чиърс наборе!
                  Абе чудя се, всички политици за икономиката се вайкат. Как некой, освен Каролев не влезе при нас, да пообщува и не си избра експерт като тебе с много готови решения?
                  Не те бъзикам, сериозен съм. Ти си си направил труда да създадеш модели, а не като мечока само да бръщолеви едни и същи мантри.

П.П. Писна ми от томатени салавки, днес съм на китайско зеле и пилешка яхнийка. Интересно е, че жената си хареса някакво шардоне, ама аз си жуля неква латвийска водка дето немога да и запомня името дори, ама е мека.
                  Last edited by LANDLORD 31; 23.05.2013, 21:36.

Коментар

И аз имам такива сериозни подозрения. Мечока превърна темата в 3+ Горе долу хората на подобна възраст си задават неговите екзестенциални въпросчета
                    Ти представяш ли си анонимник, криещ се кат' съсел да почне да проповядва - Ще ви управляваМЕ? А, експертите да бачкали?

П.П. Т'ва ви е политическия изказ в момента на всички по веригата, щот' отвъд Калотина се оказва, че са безработни на социалки предвид качествата си.

Но вече е клише направо: НИЕ ще ви управляваМЕ ...... ( па вие ще грухате ).

Тая зима ще се почне и не се гордея - опитах се да предупредя.

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                      Мечока не го чета много, ама ме съмнява, че ако народа се вдигне след няколко месеца, той-Биков, ще е с кораба на далечен и продължителен рейс
                      Рано му е още да заминава.

Коментар

Няма значение дали ще съм жив да видя лидер, който да ви поведе в правилната посока, но сте на критична точка в момента.

Логично е, че всеки малоумник е да бламира по-можещите от него и така да сприра целата еволюция на нацията ви.

П.П. Писал съм много по темата, но вече съм много уморен - чиърс!
                        Ади бре, стопера!? Все намекваш че ша стопираш процесите, ама не казваш как бре! С думи ли, които си наредил в неколко файла на хараддиска ли, как да стане братле!? Та ти от 5 произволно взети бг-граждани 4-ма ша ти мислят по различен начин, а камо ли няколко да се обединят в една обща цел и идея И друго, нали освен да стопираш трябва и да стартираш нещо, нещо ново, нещо полезно, нещо ефективно, но най-вече нещо което да го припознаят масата от хора в България като техният модел, техният начин, тяхната идея съгласно която нещата биха тръгнали в положителна посока. Ако разчиташ само на думите бат Маранди, от сега ти казвам че си обречен на несполука. И занеш ли защо - защото мислиш като тях, защото мислиш логично и рационално, защото си мислиш че си по-различен но всъщност едва ли ще надхвърлиш като аудитория няколкото десетки юсера четящи форума и блога ти, и също толковата хора с които реално контактуваш в ежедневието. Не че не уважавам интелигентността ти и желанието ти да си полезен на Българите (нищо че за тях най-често пишеш във 2-ро лице мн. число), но просто според моето скромно мнение твоят начин, базиран на същите тези методи които изпозват всички други , но добрали се до властта хора, просто не би имал желаният от теб успех За целта според мен е нужно нещо повече от здравата логика и робуването на думите, а именно - нужна е освен хуманност в най-чист вид, а и изкуството да се погледне на нещата от нова и по-различна гледна точка, и това е напълно постижимо и възможно

Коментар

Мечока не го чета много, ама ме съмнява, че ако народа се вдигне след няколко месеца, той-Биков, ще е с кораба на далечен и продължителен рейс
                          Имате кучки-балайки в момента, които в момента още се учат как се носят костюмчета и да си вържат вратовръзката правилно за дрес кода.

Неправилни послания и още повече влошават нещата.

П.П. Със сигурност революционера няма да е по трасето, докато премине вълната и ще се еВе майката на БГ-стан още повече кат' перспектива.

Имате точно 2-3 месеца за стоп на процесите и възход, но вече и аз окъсах и не мо'а да самофинсирам пиклив проект за 20к и десетина души екип да им се метнат по 1000 кинта заплата поне на 'орицата, щот' ще бачкат все пак и да не е без хич.

Отделно кат' няма доверие, че някой знае какво говори е безсмислено да се напъва.

Няма ли доверие - нищо не става и това е правилно.

П.П. Гледам, че и Ил. Раева и прочие дзвИзди в икономиката вече влизат в политиката. Бях ви предупредил, че скоро и Азис може да стане президент или разни ФРУФЕСУРИ от пътя кат' рекордния брой партии за Парламент след предсрочни.

Ма, уникални сте! Общо взето, който развъжда примати, за да трупа - няма да има ни щерка ни унука да им се порадва, щот' приматите гледат днес да има, утре еви му майката
                          Last edited by marandi; 23.05.2013, 21:24.

Коментар

И аз имам такива сериозни подозрения. Мечока превърна темата в 3+ Горе долу хората на подобна възраст си задават неговите екзестенциални въпросчета

Коментар

• Мечока не го чета много, ама ме съмнява, че ако народа се вдигне след няколко месеца, той-Биков, ще е с кораба на далечен и продължителен рейс

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                1. Султан Наместан
                                2. Гьотверен Гей
                                3. Сайдер с Жълта ЧАЛМА
                                Нямаш никакви доказателства, бля бля, всички са от един дол дренки, ббля тралала, пряка демокреция е по-добре от косвена и тиририрам

Коментар

Working...
                                X