IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Мите, много си умен батин! Като на ягнето майка му, какво точно разбираш пор уродлива триглава ламя?
    1. Султан Наместан
    2. Гьотверен Гей
    3. Сайдер с Жълта ЧАЛМА
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
      Да, бе!
      И сме много умни, та затова все търсим някой нов да ни "оправи".

Ми оправиха ни: червени, сини, жълти, триглава ламя, гербово сини, а сега уродлива триглава ламя -- двете глави са ясни, трета е закърняла или е "виртуална".
      В исторически план винаги се е появявал някой, който да успее спре собствената разруха и да изстреля страната в топ 3 на света, където ви е било винаги историческото местоположение.

Системата ви на управление е меко казана нелепа, където всеки пръдльо може сере по подготвените. Или как от безработен да стана политик за 2 дни.

------------------------------
      Два цитата от Де Гол да поспамя и аз, но ще ме разбереш по-добре:

Политиката е нещо прекалено сериозно, за да бъде поверявано на политиците.

Той не е гений – той просто е политически космонавт, който никога не каца на земята.
      --------------------------------

Няма значение дали ще съм жив да видя лидер, който да ви поведе в правилната посока, но сте на критична точка в момента.

Логично е, че всеки малоумник е да бламира по-можещите от него и така да сприра целата еволюция на нацията ви.

П.П. Писал съм много по темата, но вече съм много уморен - чиърс!

Коментар

Да, бе!

Ми оправиха ни: червени, сини, жълти, триглава ламя, гербово сини, а сега уродлива триглава ламя -- двете глави са ясни, трета е закърняла или е "виртуална".
        Мите, много си умен батин! Като на ягнето майка му, какво точно разбираш пор уродлива триглава ламя?

Коментар

• Да, бе!

Коментар

Има една приказка: "Всеки роб си заслужава господаря".
            БГ империя ( народът й ) никога не са били роби - скоро ще го видите на живо.

Най-тъмно било преди зазоряване

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
              Защо, да не ти правят промоция от трети на втори помощник.
              Ама, ти още ли мислиш, че телефонните измамници ще ти покажат сертификат? Почва се винаги астронафт-генералисимус ви се обажда. После вече лафчета да "Управляваме", па експертите да бачкали и прочие фитки. Ъмм .. убу, ами кат' не щем да бачкаме за таквиз псевдо-дзвИзди кат' днешните ко прайм? Шъ мъ арестуват и приковат да ма'ам с греблата ли? Ма, мерси, нали винаги мога да се самоубия по амнайсет начина?

П.П. Бях предупредул още отдавна, че при настоящите безработници, азисовци и златки силиконки - всичко ще се избие да управляваМЕ кат' Фидоската дет' вече ще вземе етерни форми кат' гледам скоро как се управлява сама

То, така се управлява от борсата за помощи до премиер - не че нямате подобни случки от близкото минало.

Гледах ви цирка и днес - задава се черен сценарий, ма ще видим какво ще направим да'е ... - хаха

Ха, наздраве!

Коментар

... а не ни управляват 27% от 51% гласували
                Има една приказка: "Всеки роб си заслужава господаря".

Коментар

И при едно елеминиране на турски политик става геноцид. И се намесва Турция или ООН за да защитава малцинствата...
                  Правиш пряка демокрация и 50% не гласуват... Какво става, прегласуваш ли>>>
                  Има много по-лесен начин - задължително гласуване и глоби. Като се съберат глобите, става ясно дали има фантоми или не. После вече се избира с мнозинство, а не ни управляват 27% от 51% гласували
                  Не съм съгласен с всичко, което казваш, но да приемем, че съм съгласен, за да не възникват излишни спорове. Нещо повече. Да приемем, че всички сме съгласни с теб. Възниква резонния въпрос - И какво от това ??? Как ще накараме олигарсите да се съобразяват със свестните решения ???

Няма как. Нашите са невменяеми. ШУТОВЕ са му майката. И бащата.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Много лесно става, само че не си наясно с демокрацията и мислиш, че се шегувам. Напълно съм сериозен и знам, че може да стане всичко, много по добре, отколкото при досегашния режим.

При демокрацията се викат специалисти. Примерно ако ти разбираш от съдебна система, те питаме теб и още колкото други специалиста като тебе имаме на разположение. Изслушваме ви и ако не сте всички на едно мнение, подлагаме мненията ви на гласуване, докато изберем едно. Така се спори за истината, с избори. Друг начин няма !!!

Че може да се управлява добре чрез пряка демокрация може. Проблема е да се вземе властта от олигарсите. През зимата се появи надежда.

Сега може след тези и предстоящите още по големи циркове в парламента, да се осъзнаят достатъчно хора и да станем Швейцария на Балканите. Дай боже.

Повечето от вас може би не разбират от геополитика, но ние не сме чисто западна зона, нито чисто руска. Спорна зона сме. При евентуално вземане на властта от улицата, никой няма да смее да се притече на помощ на крадливите ни олигарси, поради опасност от разгаряне на конфликт между великите сили. Така че ще бъдем оставени да си уредим държавата по наш си тертип.

Приказките, че щели да ни изолират са измама. За всеобщо добро ще счетат, че това са вътрешни работи на нас българите.

Освен това, нито имаме сериозна армия, нито достатъчна полиция, която евентуално да може да защити олигарсите при общонародно недоволство, което е напълно вероятно.

И при едно елеминиране на турски политик става геноцид. И се намесва Турция или ООН за да защитава малцинствата...
                    Правиш пряка демокрация и 50% не гласуват... Какво става, прегласуваш ли>>>
                    Има много по-лесен начин - задължително гласуване и глоби. Като се съберат глобите, става ясно дали има фантоми или не. После вече се избира с мнозинство, а не ни управляват 27% от 51% гласували

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Не е нужно да разбираш от съдебна система, за да ти просветне, че на 121К население е безумие да бъде спускан такъв огромен брой магистрати. Тези хора ще тръгнат да генерират казуси- юридически, неже ли да се разделят с креслата си и високите гарантирани работни заплати и превилегии.
                      Впрочем, държавната администрация се самозаявява с генерирането на ненужни казуси и бумащина.
                      Не разбирам чак колкото тебе. Приемам, че това, което казваш е истина. Давам и решение на проблема.
                      tnm

Коментар

• Не е нужно да разбираш от съдебна система, за да ти просветне, че на 121К население е безумие да бъде спускан такъв огромен брой магистрати. Тези хора ще тръгнат да генерират казуси- юридически, неже ли да се разделят с креслата си и високите гарантирани работни заплати и превилегии.
                        Впрочем, държавната администрация се самозаявява с генерирането на ненужни казуси и бумащина.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Мече, как ще съкратиш лица с тоги?
                          Много лесно става, само че не си наясно с демокрацията и мислиш, че се шегувам. Напълно съм сериозен и знам, че може да стане всичко, много по добре, отколкото при досегашния режим.

При демокрацията се викат специалисти. Примерно ако ти разбираш от съдебна система, те питаме теб и още колкото други специалиста като тебе имаме на разположение. Изслушваме ви и ако не сте всички на едно мнение, подлагаме мненията ви на гласуване, докато изберем едно. Така се спори за истината, с избори. Друг начин няма !!!

Че може да се управлява добре чрез пряка демокрация може. Проблема е да се вземе властта от олигарсите. През зимата се появи надежда.

Сега може след тези и предстоящите още по големи циркове в парламента, да се осъзнаят достатъчно хора и да станем Швейцария на Балканите. Дай боже.

Повечето от вас може би не разбират от геополитика, но ние не сме чисто западна зона, нито чисто руска. Спорна зона сме. При евентуално вземане на властта от улицата, никой няма да смее да се притече на помощ на крадливите ни олигарси, поради опасност от разгаряне на конфликт между великите сили. Така че ще бъдем оставени да си уредим държавата по наш си тертип.

Приказките, че щели да ни изолират са измама. За всеобщо добро ще счетат, че това са вътрешни работи на нас българите.

Освен това, нито имаме сериозна армия, нито достатъчна полиция, която евентуално да може да защити олигарсите при общонародно недоволство, което е напълно вероятно.
                          tnm

Коментар

• О-о-о,
                            Манчо!

Хубаво е че те срещам!

................................
                            Ся че требе сабалем гат се връна, да те попрочета.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Тайфата, днес бях решила да публикувам снимки с узрели горски ягоди. Няма само Зарко да показва как е снимал разни горски плодове, я Обаче срещнах трудно преодолими пречки ...
                              Пуснах си блутута на телефона и започнах за чакам връзката да се осъществи - да, ама не би Помислих малко и не си спомних през близките няколко години аз да съм била виновна за нещо. Затова в мен се породиха черни съмнения и тъмносиви подозрения - бях станала обект на саботаж. УжасТ!!!
                              Веднага се обадих на умният младеж с многото дипломи, който ми поддържа компютрите и мрежата. Разказах му за огромния си проблем и той веднага откликна.
                              Дойде и първо ми погледна телефона. Всичкото му беше наред. После погледна и програмата за теглене на снимки в компа - и там всичко си беше на мястото. Оказа се обаче, че липсва една малка джиджавка, която прилича на флашка, ама не било флашка. Пречеше ми и аз я махнах.
                              Та питаме младежа, за какво според мен служело това нещенце!? Ами аз от къде да знам. Може да го е сложил, щото е естет и с поставянето му е довършил целия интериор на офиса...
                              Не можете да си представите колко мъка прочетох в погледа му.
                              Мисля, че хранеше някакви, па макар и минимални надежди, че ще си спомня къде съм захвърлила въпросното устройство. Накрая се съгласи, че се налага да купи ново
                              Публикуването на снимките ще почака по-добри времена.

Тва щото компа ти е на 30+ и нанайси. В новите - дмучката е унетре, както при телесмарта и не пречи на стетическите ни въжделения. Демек не стръчѝ на ебѐм ти стра̀на.
                              Last edited by sergo; 23.05.2013, 19:17.

Коментар

• О-о-о,
                                Глутницата!

Нощя се сетих за вас и сега реших да се отбия и поздравя.

Аз да кажа - наздраве!

Коментар

Working...
                                X