If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Тюххх, да изпуша една цигара. Нас задачите са ни блъснали отдавна. А и нямам намерение да злобея. Той да си избира наистина. Казал съм му да мисли за АК като за безплатно училище. Въпреки всичко иска СМГ.
п.п. Абе тези хора що депозии и лихви от депозити все за доход го смятат
И що нийде няма графа за на тати издуханите кредитни карти
Графа за парите в дюшека има ли?
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Моят го записах да учи там, където той пожела. Аз исках да учи в друга гимназия, защото му се отдават езиците, но се съобразих с желанието му.
Обаче при първият хленч от негова страна при сблъсъка със задачите у МГ-то веднага му го рекнах
Тюххх, да изпуша една цигара. Нас задачите са ни блъснали отдавна. А и нямам намерение да злобея. Той да си избира наистина. Казал съм му да мисли за АК като за безплатно училище. Въпреки всичко иска СМГ.
п.п. Абе тези хора що депозии и лихви от депозити все за доход го смятат
И що нийде няма графа за на тати издуханите кредитни карти
Тц, днес няма да работя. Имам час в АК с молбите ми за намаляване на такси. Макар че с резултатите на синковеца съдбата на АК е почти предрешена, аз съм длъжен да подготвя сичко. Ся сядам да описвам артиите за базата данни на ЦРУ и ФБР
Отделно фърлям по едно очо в БГмама за нагласите в София
Моят го записах да учи там, където той пожела. Аз исках да учи в друга гимназия, защото му се отдават езиците, но се съобразих с желанието му.
Обаче при първият хленч от негова страна при сблъсъка със задачите у МГ-то веднага му го рекнах
Добро утро на всички !
Мечо се покри и аз трябва да събуждам тайфата...
Ще работим ли днес или ще хортуваме за живота...
пп Сори, че Валчето няма да се облекчи , но....няма пълно щастие.....
Тц, днес няма да работя. Имам час в АК с молбите ми за намаляване на такси. Макар че с резултатите на синковеца съдбата на АК е почти предрешена, аз съм длъжен да подготвя сичко. Ся сядам да описвам артиите за базата данни на ЦРУ и ФБР
Отделно фърлям по едно очо в БГмама за нагласите в София
Твоята е лесна ТНМ-чева - мяткаш с един пръст и бучиш - "Ти там, ти натам .. - я, ела ти тука, бря? Що ни мъ уважаш ти мИня? Ърмм ...?
Па, Русото има 3 саксии с астри ( от семена засяти ) по 6-7 парчета в саксия и теглих една майна и викам на Ламята няма да ги разсаждаме. К'от стане. То нема толкоз саксии, бря - требе ходя купувам още 20-сет парчета. Ай, мерси
П.П. Обаче мусаката е божествена, жалко че още ми е свит стомаха - иначе щях да се наплющя кат' за световно - хихи
Обаче к'ва кекси мусака спрятам на Ламята не е истина.
Русото я дъни по собствена технолоджи да ста'а по-б'рже - хихи
Предварително сварявате картофотите в подсолена вода почти до готовност ( една идея преди да са напълно сварени ).
Грабвате един тиган и задушавате 2-3 моркова, 2 глави лук, шепа пресен пипер накълцан на ситно и 2 пакета кайма. Ръчкате с шпатулата каймата да стане на топчета и вадите полу-сурова пак + няколко скилидки чесън. Черно пиперче малко.
Намаслявате едната дълбока тава - люсвате полу-сварените картофели и каймата със зеленчуците в нея. Хакате 1 буркан пасиран със стерилизирано домати + малко риган в него и обърквате бъркоча. Доливате с вода да покрие всичко.
Ръгате у фурната и през т'ва време грабвате 2 яйца с 1-на кофичка кисело мляко. Бъркате + 2 с.л. брашно + малко вода - 2 връзки магданоз да чакат.
Като е готова мусаката заливате с т'ва и след 10 мин. вадите кат' стане коричката и ръсите веднага с магданозчето щедро.
Може да се поднесе с кисело мляко.
П.П. За предпочитане е да има една щъкаща Ламя наоколо, която само да подвиква: "Не стана ли вече?" и да драпа с предните лапи да проверява
П.П.П. Тая техника на почти готови предварително продукти, които само да се смесят направо преди фурната я разработих от мързел, поради липса на време да кибича кат' ахмак да чакам само фурната да си свърши своето, а и отделно, че кат' се шибне доматите предварително, после много бавно се запичат нещата, понеже киселината еВава майката на процеса.
Що бе, протеинчето от червейче си го бива. Питай некой китаец от Илиянци.
Там веднъж с майка ми пазарувахме за фирмата преди години в І.-ва база , където са дълите тухлени халета. Отбихме се в една гостилница където си поръчах някаква китайска супа. Вътре плуваше един дълъг изтъняващ се гладък конус от месо. Какво ли можеше да е? Досетете се.
Коментар