IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
    А на мен без да ми е нервно, си похапвам едни черешки с червейчета, но аз търпеливо си разтварям всяка една, вадя членестоногото, щото не си падам по жива мръвка.
    Това са ларви, а не червеи. И не са членестоноги, а насекоми.
    И най-вече - пълни са с протеини.
    Хапвай си черешките с тях и няма да сгрешиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
      А на мен без да ми е нервно, си похапвам едни черешки с червейчета, но аз търпеливо си разтварям всяка една, вадя членестоногото, щото не си падам по жива мръвка.
      Екологично чисти череши със засилено присъствие на ларвата на черешовата муха
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• А на мен без да ми е нервно, си похапвам едни черешки с червейчета, но аз търпеливо си разтварям всяка една, вадя членестоногото, щото не си падам по жива мръвка.
        Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          На мен пък ми е нещо нервно. Тече ми една проверка и току ходя да пуша на двора и ръгам едни зелени джанки, та нещо се вкиснах яко
          Не се прави така. Вместо да ръгаш джанки си купуваш възможно най-големия като грамаж шоколад и си похапваш, докато около теб всичко е "под пара".
          Last edited by tnm; 03.06.2013, 12:06.
          Мечо

Коментар

На мен пък ми е нещо нервно. Тече ми една проверка и току ходя да пуша на двора и ръгам едни зелени джанки, та нещо се вкиснах яко
            На мен ми пили нервите, че все още не пада 100 при долар/йена, но нямам джанки наоколо.

Коментар

Абе Мечо да не отплИва?
              А дано, ама надали.

Коментар

тегли им една майна и им кажи,че си свободен да си ги псуваш,колкото ти душа иска
                друг вариант,пуши още една цигара и гледай умно и любезно
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Бау-бау, добри 'орица!

Лелей, к'ва кекси манджичка спретвам на Ламята и е почти готова.

Грабвате 1 глава стар лук, 2 моркова и 2 шепи накълцани пиперки ( пресни ). Ръгате малко мазнина в тенджерата и кат' зацвърчи люсвате всичко вътре под капак да се задуши за 3-4 мин.

После добавяте половин кило бекон и обърквате за 1 мин. - след това ръгате 3 пресни картофа на кубчета и пак обърквате да се омаже всичко и опознае. Доливате вода да покрие 2 пръста и чакате да се сватят картофелите.

Подправки червен пипер, мащерка и чубрица по малко, без сол, че беконя е солен. Преди малко добавих и 5-6 глави от пресен чесън докато се сварят картофките. Ся умувам да ръгам ли накрая и малко домат за финал или направо да свалям и да ръся щедро магданоза - хихи

Ха, наздраве!
                  Шта гръмна с оптиката, ве!!! Спри да пишеш за манджи у тоз форум!
                  Мечо

Коментар

• На мен пък ми е нещо нервно. Тече ми една проверка и току ходя да пуша на двора и ръгам едни зелени джанки, та нещо се вкиснах яко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      еййй,ама си огладнявам по никое време,заради теб
                      Бързо, лесно ... гнусно, Адаш ( както шпреха моя френд Ути ) - хихи

П.П. Питай Русото как готви с поглед само. 15 мин. е цялата хамалогия. Ламята вече нападна тенджерата. Сто пъти му казвам да не яде толкоз горещо, щот' ще остане без зъби, ама кат' си пея ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Бау-бау, добри 'орица!

Грабвате 1 глава стар лук, 2 моркова и 2 шепи накълцани пиперки ( пресни ). Ръгате малко мазнина в тенджерата и кат' зацвърчи люсвате всичко вътре под капак да се задуши за 3-4 мин.

После добавяте половин кило бекон и обърквате за 1 мин. - след това ръгате 3 пресни картофа на кубчета и пак обърквате да се омаже всичко и опознае. Доливате вода да покрие 2 пръста и чакате да се сватят картофелите.

Подправки червен пипер, мащерка и чубрица по малко, без сол, че беконя е солен. Преди малко добавих и 5-6 глави от пресен чесън докато се сварят картофките. Ся умувам да ръгам ли накрая и малко домат за финал или направо да свалям и да ръся щедро магданоза - хихи

Ха, наздраве!
                        еййй,ама си огладнявам по никое време,заради теб
                        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

Ха, наздраве!

Коментар

Добрутро ви!!! Абе Мечо да не отплИва? Няма борци за свобода
                            Скрил се е, заради страх от политическа репресия!!!!!

Коментар

Добрутро ви!!! Абе Мечо да не отплИва? Няма борци за свобода
                              Според мен, Мечо е последвал зовът на дивата природа и тръгнал по Мецани.
                              В България точно те в тоя момент е брачният им период. Сигурно е претоварен и няма време за вдигане на въстания
                              Мечо

Коментар

• Добрутро ви!!! Абе Мечо да не отплИва? Няма борци за свобода

Коментар

Working...
                                X