IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Ми добре е че заминава все пак, поздравления!
    ПП
    Абе някой знае ло к'во да го правя тоз артишок?
    Ъмм ... то името му го подсказва.

Демек купи си една картина на Пикасо и се шокирвай

Ако е френски ей ти линк да си сричаш:

http://www.mycookingbookblog.com/%D0...8%D0%BE%D0%BA/

П.П. Ку е китайски, требе го бланшираш задължително.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
      А на мен без да ми е нервно, си похапвам едни черешки с червейчета, но аз търпеливо си разтварям всяка една, вадя членестоногото, щото не си падам по жива мръвка.
      Що бе, протеинчето от червейче си го бива. Питай некой китаец от Илиянци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Ха да им е честито на Франсетата, заминава им напълно инспектирана продукция от треторазрядната държава България
        Ми добре е че заминава все пак, поздравления!
        ПП
        Абе някой знае ло к'во да го правя тоз артишок?

Коментар

• Ха да им е честито на Франсетата, заминава им напълно инспектирана продукция от треторазрядната държава България

Коментар

Ей, какъв ден ми е днес, върви ми на ядене на минирани плодове.
            Познати производители на домати, не смеят да изнесат първата си продукция на пазара, защото повечето са минирани с някакъв молец.
            http://nivabg.com/rastitelnata-zasht...ta-absoluta-2/
            Аз естествено изрязах пораженията, но остава малко от самия домат.
            Викаш станала си като командос от корпуса за бързо реагиране

При всички случаи, да ти е сладко!

Коментар

• Ей, какъв ден ми е днес, върви ми на ядене на минирани плодове.
              Познати производители на домати, не смеят да изнесат първата си продукция на пазара, защото повечето са минирани с някакъв молец.
              http://nivabg.com/rastitelnata-zasht...ta-absoluta-2/
              Аз естествено изрязах пораженията, но остава малко от самия домат.
              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Членестоногите са произлезли от червеите. И двата разреда са трипластови. Имат просто устроена нервна система, тип ганглии /мисля/. Тези царства, типове и подтипове не ми бяха от любимците.
                Значи са царство "еволюционни дъртофелници". 500+ ..... милиона години.
                Баш като за тази тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

Между другото, червеите не са членестоноги, защото нямат "нога/нозе" - крака.
                  Имат някаква роднинска връзка с членестоногите, но малка.

тнм, може да каже какъв вид животни са, но май са си отделен - само червеи.
                  Членестоногите са произлезли от червеите. И двата разреда са трипластови. Имат просто устроена нервна система, тип ганглии /мисля/. Тези царства, типове и подтипове не ми бяха от любимците.
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Ето пак научих нещо ново, ами така е, всички викат червеи в черешите, а то било ларва. Друго си е да разговаряш с профита.

Между другото, червеите не са членестоноги, защото нямат "нога/нозе" - крака.
                    Имат някаква роднинска връзка с членестоногите, но малка.

тнм, може да каже какъв вид животни са, но май са си отделен - само червеи.
                    Last edited by anon6706; 03.06.2013, 12:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Екологично чисти череши със засилено присъствие на ларвата на черешовата муха
                      Ето пак научих нещо ново, ами така е, всички викат червеи в черешите, а то било ларва. Друго си е да разговаряш с профита.
                      Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Абе кое му е доброто. 5 години вече работя за тях. Нито една рекламация. Ако стоката струва 1000 единица, с проверката на клиента му излиза 1200 единици. Вместо да си стиснем ръка на 1100 единици си прайм въртели
                        Оплачи се на БСП евродепутатите. Те ни създават такъв имидж в чужбина.
                        Всяка тяхна втора дума е, че в БГ има корупция и измами.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                          Еееее, то ще е за добро!
                          Абе кое му е доброто. 5 години вече работя за тях. Нито една рекламация. Ако стоката струва 1000 единица, с проверката на клиента му излиза 1200 единици. Вместо да си стиснем ръка на 1100 единици си прайм въртели

Коментар

Тц, не ме проверяват държавни търтеи. Международен одитор по искане на клиент
                            Еееее, то ще е за добро!
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                              Абе то едва се крепи бизнеса ,те трътнали по проверки да тровят.Накрая ще предизвикат гражданска война с туй бюрократско безочие.Искат да разпределят средства....ами оставете ни да ги съберем.Ще гърмят пушки на есен ,дано да съм лош пророк то вече не се издържа ....на реален разход на ел енергия за май 600лв ми закачили 70% авансово плащане и сумата за плащане е1013.
                              Тц, не ме проверяват държавни търтеи. Международен одитор по искане на клиент

Коментар

На мен пък ми е нещо нервно. Тече ми една проверка и току ходя да пуша на двора и ръгам едни зелени джанки, та нещо се вкиснах яко
                                Абе то едва се крепи бизнеса ,те трътнали по проверки да тровят.Накрая ще предизвикат гражданска война с туй бюрократско безочие.Искат да разпределят средства....ами оставете ни да ги съберем.Ще гърмят пушки на есен ,дано да съм лош пророк то вече не се издържа ....на реален разход на ел енергия за май 600лв ми закачили 70% авансово плащане и сумата за плащане е1013.
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X