IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Между другото, тая телевизия IPTV е голяма работа. Повечето канали можеш да превърташ два часа назад. За други канали пък можеш да гледаш предаванията до една седмица назад. Изобщо - можеш нищо да не пропуснеш, само рекламите.
    Почваш да си гледаш филма с 20-на минути закъснение и като дойдат реклами - превърташ. Голям кеф.
    Благодаря, посоката е ще е тази, ама не гледам ТВ да не се изпусне нещо, а просто като маркетингов продукт как е сглобено.

За всичко друго си има и-нет и дори нещо да "изпусна" после винаги мога да си го намеря, ако ми затрябва за нещо като информация.

Демек, селективно бухам на висока скорост, а не да пуснем касетата на видеото за 50 път с тоя филм и т.н.

Съвсем други неща изследвам и си търся данни. ФРУФЕСУРА, дет' си мисли, че има понятие от гугъл да мята копи/пасти ще му се завие свят

Затова не го питайте каква е процедурата от 2 зам. към 3 ти зам и т.н. че не ги пише из уики-то.

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

П.П. Аз кат' сглогка ги гледам преглеждам продуктите, как са направени, таргет, изпълнители, екип и т.н. от чисто профи-интерес.
      Между другото, тая телевизия IPTV е голяма работа. Повечето канали можеш да превърташ два часа назад. За други канали пък можеш да гледаш предаванията до една седмица назад. Изобщо - можеш нищо да не пропуснеш, само рекламите.
      Почваш да си гледаш филма с 20-на минути закъснение и като дойдат реклами - превърташ. Голям кеф.

Коментар

Сложни са нещата.
        Понякога трябва да имаш обща тема за разговор.
        Има хубави същества, но не винаги са такива, с които мога да си говоря на мои теми.
        Трябва да се нагаждам в разговора и поне да знам главните герои в историята.

Космонавта му е намерил цаката с кинтите, но аз не съм привърженик на подобен подход.
        Ооо ... прощавай, че то въпросът се трансформи в личен така - хихи

Какво нещо е любовта

П.П. Аз кат' сглогка ги гледам преглеждам продуктите, как са направени, таргет, изпълнители, екип и т.н. от чисто профи-интерес.

Ма, т'ва предаване точно не мое' ме вържеш и 5 мин. да го гледам. Уникално тъп продукст, ма как да е' - няма коментирам профи, щот' не съм на работа.

Ха, наздраве!

Коментар

Ма, верно мо'е ли го гледаш т'ва?
          Сложни са нещата.
          Понякога трябва да имаш обща тема за разговор.
          Има хубави същества, но не винаги са такива, с които мога да си говоря на мои теми.
          Трябва да се нагаждам в разговора и поне да знам главните герои в историята.

Космонавта му е намерил цаката с кинтите, но аз не съм привърженик на подобен подход.

Коментар

• Не съм гледала ни едно риалити. Много публични личности заработват хляба от участия в игри/ диспути/риалити формати . В тази криза нямат възможност да печелят от професията си. Няма да изброявам имена, че ми е тъжно.
            Усещането за абс. бутафория е доста подтискащо.

Коментар

Може пък и да съм прост.

Опитвам се да гледам доста неща. Като под гледам имам предвид - ТВ ми работи фоново зад гърба, а аз съм на компютъра. И пак не се издържа тази Къртица.

Някакви въпроси: "В последната игра Къртицата от ляво или отдясно си го беше преместил."

Егати глупостите.
              Бе, и други са така - с ТВ за фон, докат' грухат.

Ма, верно мо'е ли го гледаш т'ва?

Аз само го лепнах кат' стана скандала с Жениту и дет' се напи кат' мотика и почна: Селянии ... меляниии ся слушайте меее , щот' камбаните са ниски мискиииии .....

П.П. Сефте да ми хареса - макар, че ся ще поосъдят предполагам, но явно то си сбира при всеки и кат' текне няма спирка - хаха

Коментар

Може пък и да съм прост.

Опитвам се да гледам доста неща. Като под гледам имам предвид - ТВ ми работи фоново зад гърба, а аз съм на компютъра. И пак не се издържа тази Къртица.

Някакви въпроси: "В последната игра Къртицата от ляво или отдясно си го беше преместил."

Егати глупостите.
                Не си прост. Прости са само тези които не виждат бъдещето.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Аз с Фидосова имам известни романтични преживявания, ама не са много за разказване...... Вече съм леко охладнял
                  Да не сте се запознали в гепи ме точка цом?

Тя сигурно ти е метнала някоя снимка кат' абитуриентка мината през фотошоп 212 пъти?

Ърмм ..?

Коментар

Пич, струваше ми се в пъти по -интелигентен! Това не съм го гледал и секунда!
                    Може пък и да съм прост.

Егати глупостите.

Коментар

Абе просто не се търпи.
                      Как може да има простотия като предаването Къртицата?!?!?!
                      Вече 3 пъти се опитвам да изгледам изцяло някой лайф и не издържам.
                      Пич, струваше ми се в пъти по -интелигентен! Това не съм го гледал и секунда!

Коментар

• Абе просто не се търпи.
                        Как може да има простотия като предаването Къртицата?!?!?!
                        Вече 3 пъти се опитвам да изгледам изцяло някой лайф и не издържам.

Коментар

А бе, както и да е ... - бат' Космо няма ли да вкара някой секси-екшън, че ми липсва.
                          Аз с Фидосова имам известни романтични преживявания, ама не са много за разказване...... Вече съм леко охладнял

Коментар

• Писал съм из блог-чето, че да има шанс БГ-стан да оцелее в агресивна среда - не е начина - фитките да ви правят по 18 корекции в методологията за пресмятане на БВП на станата за 23 години.

И откровена национална катастрофа "преход" да се изкарва, че имала ръстове на моменти, а сега била на фитка ( 0 ).

Сами се лъжете така, щот' кой *управящ ще ви каже, че се насрал не по-зле от предния.

П.П. На мен ми е досадно кат' съм разблъскам из "официалната" ви статистика, щот' па после веднага се забивам на методологията как се смята, да знам т'ва число дет' го изцепили дали е вярно и доколко.

Някой ден ще се окаже, че през "прехода" всички са били съучастници да лъжете сами себе си.

П.П.П. Ся БГ-стан се превърна в заложник на некви жълти стинки ( Еврофондове ) и ония само ви чакат да проснете 5 хил трупа, за да се намеси ОН и сие и ще ви допипилеят тогава, под формата на санкции.

Па, вие още не сте си платили репарациите от Втората световна - тия ся ще ви вкарат още една сметка. Пълни шматки имате - хаха

А бе, както и да е ... - бат' Космо няма ли да вкара някой секси-екшън, че ми липсва.
                            Last edited by marandi; 23.05.2013, 22:44.

Коментар

За мен най-шокиращо беше, че не си постна дипломата тук без лични данни както го призовахме целия форум!
                              Аз го направих с едната ми диплома само след като се усъмни един човек!
                              Ъм,

тя тенденцията ви ескалира и вече на около 80% от цялата администрация е на принципа пленницата на унуката на вуйчето на баба Стрина.

Първите сигнали бяха още Станишката как се става премиер на страната без нито един ден трудов стаж.

После се оказа, че пожарникари и физкултурници могат да управляват и скоро очаквайте ФРУФЕСУР-а също.

П.П. Т'ва е гьон сурат и липса на морал - ами да иде в още 200 страни по света и да пробва с тоя начин.

Аз ще ви усвубудя, ма инкогнито.

П.П.П. Между другото, сромния ми опит със западняри е, че водите си кореспондецията и ако решат да си партнират с теб - оня пали самолета и иде директно при теб.

Просто иска да те види на живо, а че не си некво виртуално менте. Та, има много път да се изстрада и извърви още, докат' се научат някоу уроци като световна практика.

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Кой, Музовир ли
                                Не. Не споменавай мъченици! Музовир са го наказали чак до 2015г. заради разни комплексарчета. Ще му ходя на свиждане в каторгата, белким ми даде добри идеи

Коментар

Working...
                                X