IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Много сте се умълчали. Такава тишина не е настъпвала скоро във форумното пространство.
    Успешна седмица на девойките и младежите!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Въобще не се шегувам, Вал. Това е стар обичай за предпазване от градушка.
      Пък в моята рода както знаеш, обичаите и традициите са на почит.
      Острието на брадвата предполагам е прото версията на това :

http://www.dunarit.com/bg/industrial...il-rocket.html

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        Маранди, имаш черпане от мен.Вчера 2ч на обяд идват една тумба голфъри при мен в пъба искат да гледат някакъв ръгби мач по Скай.Тогава се присетих за линка който беше постнал на Лемъна и хоп излезе мача добра картина ,не засича и до тази сутрин 4ч. здраво пиене,,,,,!
        Радвам се, че си бил креативен и доставил наслада на 'орицата.

Да сме живи и здрави - ако Господ е решил някой ден пътищата ни могат се кръстосат и ще пийнем. Ко па толкоз

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
          Дано не те обидя с въпроса си, но това-болднатото, сериозно ли го казваш?
          Въобще не се шегувам, Вал. Това е стар обичай за предпазване от градушка.
          Пък в моята рода както знаеш, обичаите и традициите са на почит.
          Last edited by tnm; 02.06.2013, 21:05.
          Мечо

Коментар

Уфф, мама ми се жалва, че през час излизала да вади брадвата и да я слага с острието към небето. Ама нито градушката, нито дъжда ни пропусна.
            Дано не те обидя с въпроса си, но това-болднатото, сериозно ли го казваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Последно ви досаждам с доматите.....
              Преди седмица станах с една мъдра мисъл......

Мъжете вече не се хвалят каква им е работата, колко много са им парите, умни децата и млади любовниците, а най се хвалят колко са им големи ДОМАТИТЕ....

пп Малий, колко съм умен, рано сутрин....
              А краставиците?

Коментар

• Последно ви досаждам с доматите.....
                Преди седмица станах с една мъдра мисъл......

Мъжете вече не се хвалят каква им е работата, колко много са им парите, умни децата и млади любовниците, а най се хвалят колко са им големи ДОМАТИТЕ....

пп Малий, колко съм умен, рано сутрин....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Рано е за Пърпл. Доро - мое. Не знам, приятелите са там, аз пропускам. Ъксепт ги гледах тази година, Пърпл исках... ама.... Освен ако не се замъкна до Пловдив. Много работа ме налегна. Утре имам и разни проверки от одитори на клиенти. Напрегнато ми е около синковеца и т.н.
                  Сестра ми е свирила едната от вечерите по време на турнира. Оплаква се, че цигулката на колежката е паднала заради влагата
                  Ако сестра ти е класически музикант,подхвърли и че ирландска сватба търси класическо трио.Да ти каже цената за два часа на 14.06
                  Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Три са Трейшън клифс,Блаксий рама,Лайт хауз ,още едно има проектирано над Албена ,а Лайт хауз май няма да го бъде.Голямо парти изтърва вчера,трябваше да дойдеш както го планираше,а в момента праска дъжд ,а пърпъляците дънят
                    Рано е за Пърпл. Доро - мое. Не знам, приятелите са там, аз пропускам. Ъксепт ги гледах тази година, Пърпл исках... ама.... Освен ако не се замъкна до Пловдив. Много работа ме налегна. Утре имам и разни проверки от одитори на клиенти. Напрегнато ми е около синковеца и т.н.
                    Сестра ми е свирила едната от вечерите по време на турнира. Оплаква се, че цигулката на колежката е паднала заради влагата

Коментар

Де гУ туй коте....?
                      Два дни трещя, тъмня и две капки паднаха.....Само колкото да ми развали косенето.....
                      Егати сушата......
                      Потвърждава се притчата - "Прекаленият светец и господ не го обича..."
                      Уфф, мама ми се жалва, че през час излизала да вади брадвата и да я слага с острието към небето. Ама нито градушката, нито дъжда ни пропусна.
                      Днес пресяваха доматите и татко реши, че трябва да сложи мрежа над тях.
                      Направи някаква конструкция като оранжерия и окачи някакви мрежи ...
                      Разправях му, че ич няма смисъл ... обаче петелът отказа да чуе яйцето
                      Мечо

Коментар

У лемъна си има сичко Абе, аз не можах да разбера колко голф-игрища има последно около вас? 3 ли станаха?
                        Тва последното верно много яко стана. Дано и да има полза за местните
                        Три са Трейшън клифс,Блаксий рама,Лайт хауз ,още едно има проектирано над Албена ,а Лайт хауз май няма да го бъде.Голямо парти изтърва вчера,трябваше да дойдеш както го планираше,а в момента праска дъжд ,а пърпъляците дънят
                        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Ай ся... Намери си оправдание
                          Търся оправдание за душата....Ако поканя едно младо 40 годишно да прекопае нивата, дали Господ ще ми се разгневи и наводни селото....
                          А и жената ще ме разбере....щом е за общото благо, що да не се жертвам...

Коментар

Де гУ туй коте....?
                            Два дни трещя, тъмня и две капки паднаха.....Само колкото да ми развали косенето.....
                            Егати сушата......
                            Ай ся... Намери си оправдание

Коментар

Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!

Явно нещо сме настъпили котето, тайфата. То не бяха дъждове, то не бяха градушки... Разгневили сме Майката Природа, сякаш!?
                              Де гУ туй коте....?
                              Егати сушата......

Коментар

Маранди, имаш черпане от мен.Вчера 2ч на обяд идват една тумба голфъри при мен в пъба искат да гледат някакъв ръгби мач по Скай.Тогава се присетих за линка който беше постнал на Лемъна и хоп излезе мача добра картина ,не засича и до тази сутрин 4ч. здраво пиене,,,,,!
                                У лемъна си има сичко Абе, аз не можах да разбера колко голф-игрища има последно около вас? 3 ли станаха?
                                Тва последното верно много яко стана. Дано и да има полза за местните

Коментар

Working...
                                X