IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
    Това се лекува, Баце! При мен обаче, заради по-сериозната форма на болестта, остана лека форма на хипертония. Приписаха ми "Нолипрел" от 5 мг, които не трябва да спирам, но които заради моята небрежност към здравето си, пия максимум два-три месеца в годината.
    Е, те докторята са те вързали доживотно на изтърканата кукичка. Ако има как вече и бебетата ще ги закотвят медикаментозно доживотно - големи са свини станали

Мажи масло, мед на една филийка и половин чаена лъжичка канела кат' те прихване "хипертонията". Или ако пиеш червено вино го притопляй на микровълновата за 30 сек. с 1 лъжичка канела вътре и го бъркай

П.П. Русото си е избрало само алкохолец и толкоз. Щот' кат' има медикаменти става свинщина кат' се смесят двете.

Чат-пат бодвам 1-2 блистера аналгин в годината и 90% докат' го взема и съм в кенефа да го повръщам. Ма'а химия - не мо'а я трая. В болницата си изхвърлях лекарствата в кенефа и докторите си мислеха, че ме "лекуват"

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Ей бат Маранди как ми се дояде и на мен.. Аз цял ден пия бира с разни полуразвалени мезета...
      Бат' Космо,

кат' се замогна някой ден, шъ ви обикалям да ви готвя за по 1-на седмица на всички от форумо. Мноу ме кефи да си измислям рецепти

Ма, требе съм спрял да бачкам за целта - хихи

Коментар

Бате това е съдба. Тея проблеми с миокарда не са шега. По добре от мен знеш рисковете.... При проблеми със сърцето по добре се ограбничи и по тежко от жена не вдигай... И с пиенето требе да внимаваш... Абе ти си знаеш, че почнах и аз като пенсионер да говоря...

Иначе за добавките си прав - зависи си от спорта, с каква цел го тренираш, до колко си лоуд и отдаден итн...
        Това се лекува, Баце! При мен обаче, заради по-сериозната форма на болестта, остана лека форма на хипертония. Приписаха ми "Нолипрел" от 5 мг, които не трябва да спирам, но които заради моята небрежност към здравето си, пия максимум два-три месеца в годината.

Коментар

Бате това е съдба. Тея проблеми с миокарда не са шега. По добре от мен знеш рисковете.... При проблеми със сърцето по добре се ограбничи и по тежко от жена не вдигай... И с пиенето требе да внимаваш... Абе ти си знаеш, че почнах и аз като пенсионер да говоря...

Иначе за добавките си прав - зависи си от спорта, с каква цел го тренираш, до колко си лоуд и отдаден итн...
          Даже и жена не вдигам вече, че мутираха в некви бизони 80% от тях.

Бутилка ( пълна ) и чаша - толкоз - пак си е спорт

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Бау-бау ...

Обаче к'ва кекси гозба спретнах на Ламята не е истина.

Свинско с картофи от свински врат на кубчета, картофели на кубчета + лобуда. Накратко се ползва техниката на унгарския гулаш, а не на БГ-телешкото варено.

Демек: Лобудата се бланшира за кратко и после се оцежда, сваряват се небелените картофи, белят се и после на кубчета.

Месото без марината, директно на кубчета и то. Грабва се вече осн. тенджера и глава лук, морков + ситно нарязан замразен пресен пипер се задушават за 3-4 мин. - добавят се 20-на скилидки чесън за 1 мин. - ръга се вече и месото да стане светло бежаво. Хакат се подправките чубрица, мащерка, сол.

Долива се вода да покъкри 20 мин. - ръга се сварената лобуда + 2 струка тлъста целина за още 10 мин. и се добавят сварените картофи за още 15 мин.
            --------------------
            Демек: БГ-телешко варено се прави на едно всичко, а унгарски гулаш се прави разделно приготвени продуктите и накрая смесени да се опознаят за 10-15 мин.
            --------------------
            Ма, 'ноу съм задобрял да се плющя - хихии

П.П. Ай, наздраве и дано наш'те лъвчета пак набият франсетата на волей

Ей бат Маранди как ми се дояде и на мен.. Аз цял ден пия бира с разни полуразвалени мезета...

Коментар

Чувствах се достатъчно здрав и издръжлив, за да не взимам химия. Обаче се оказа, че само съм се чувствал. До толкова бях изтощил организма в един период на сериозни тренировки, в който взимах само витамини, за да вдигам естествено издръжливостта, че в един момент защитните сили подадоха от една обикновена настинка. Безобидния при по-здрав организъм вирус ме удари в сърцето, довел ми-вирусен миокардит. Тази болест трудно се диагностицирала, но според лекарите по симптомите съм имал най-тежкият вид на болестта. В началото на деня правих чудеса , а след само няколко часа почти не можех да се движа-задух, страната на тялото ми от към сърцето беше почти обездвижена, а жилите на врата ми, така изпъкнали, всеки момент готови да се спукат. От там като се започна-системи, хапчета с шепи, постоянни изследвания от всякакви лекари, които не били виждали толкова тежък случай на тази вид болест. Плащам си здравните и лечението, което по ценоразпис беше доста скъпо, за мен като осигурен не струваше нищо, но плащах и спях в стая, която се водеше лукс(вип) и в която имаше още трима сърдечно болни. В такава обстановка, в която всеки да се оплаква, охка и пъшка-издържах точно две вечери. За следващите близо двадесет дни, които бях на лечение подписвах всяка вечер декларации, че напускам болницата доброволно, за да нощувам вкъщи и тя(болницата) не носи отговорност. Имал съм още един такъв тежък момент, в който докато бях болен мислих наистина мъдро-че обръщам внимание и мисля за неща, които като цяло са незначителни; че трябва да направя това, да свърша онова......оздравях и пак влязох в стария и монотонен ритъм на градския живот, и така до днес, т.е. нищо не се промени.

Та поуката е: Добавки да, но с мярка, т.е. да взимаш, ако спортуваш, но да не прекаляваш!!!!

Четири снощи и днес още две бутилки, които изпихме (във вътрешността на страната и си разделихме с шофьора на автомобила, с който автомобил се предвижвахме Боричкането беше съвсем безобидно, при положение, че си изпил толкова алкохол е трудно да се държиш сериозно, но никога агресивно-закон!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Тъп ли си или не са ти обяснили за какво става въпрос ...????

Имам един лаф, който се отнася първо за мене....:

Глупаците умират първи...
                Какъв е проблема?

Коментар

Чувствах се достатъчно здрав и издръжлив, за да не взимам химия. Обаче се оказа, че само съм се чувствал. До толкова бях изтощил организма в един период на сериозни тренировки, в който взимах само витамини, за да вдигам естествено издръжливостта, че в един момент защитните сили подадоха от една обикновена настинка. Безобидния при по-здрав организъм вирус ме удари в сърцето, довел ми-вирусен миокардит. Тази болест трудно се диагностицирала, но според лекарите по симптомите съм имал най-тежкият вид на болестта. В началото на деня правих чудеса , а след само няколко часа почти не можех да се движа-задух, страната на тялото ми от към сърцето беше почти обездвижена, а жилите на врата ми, така изпъкнали, всеки момент готови да се спукат. От там като се започна-системи, хапчета с шепи, постоянни изследвания от всякакви лекари, които не били виждали толкова тежък случай на тази вид болест. Плащам си здравните и лечението, което по ценоразпис беше доста скъпо, за мен като осигурен не струваше нищо, но плащах и спях в стая, която се водеше лукс(вип) и в която имаше още трима сърдечно болни. В такава обстановка, в която всеки да се оплаква, охка и пъшка-издържах точно две вечери. За следващите близо двадесет дни, които бях на лечение подписвах всяка вечер декларации, че напускам болницата доброволно, за да нощувам вкъщи и тя(болницата) не носи отговорност. Имал съм още един такъв тежък момент, в който докато бях болен мислих наистина мъдро-че обръщам внимание и мисля за неща, които като цяло са незначителни; че трябва да направя това, да свърша онова......оздравях и пак влязох в стария и монотонен ритъм на градския живот, и така до днес, т.е. нищо не се промени.

Та поуката е: Добавки да, но с мярка, т.е. да взимаш, ако спортуваш, но да не прекаляваш!!!!

Четири снощи и днес още две бутилки, които изпихме (във вътрешността на страната и си разделихме с шофьора на автомобила, с който автомобил се предвижвахме Боричкането беше съвсем безобидно, при положение, че си изпил толкова алкохол е трудно да се държиш сериозно, но никога агресивно-закон!!!

Тъп ли си или не са ти обяснили за какво става въпрос ...????

Имам един лаф, който се отнася първо за мене....:

Глупаците умират първи...

Коментар

Без химия е трудна работа. Малко труда ти отива на вятъра, защото много бързо достигаш максимума на тялото си. От друга страна, ако тренираш за удоволствие, и нямаш намерение да тренираш години наред, няма смисъл да си тровиш тялото и после да заприличаш на чудовище... Личен избор.

Четири бутилки винце е добре. Недейте да се борите, когато сте пили алкохол. Аз така преди години си извадих ръката с едни пияници на стадион Локомотив, като решихме една нощ след дидкотека да се пробваме кой е по здрав...

Коментар

П.П. ВидЕ ли как отнесохме петленцата
                      Тц, га има Формула - не ме търси за друго

Коментар

• То и аз си боднах 2 чинии - ма, ся си къркам ракойка със сладолед, че нямам водка.

Вчера съм я изпил, иначе е класика водка със сладолед - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          За всички софиянци.... Маранди има предвид люти чушлета. Не това, което вие наричате чушки
                          Поне варненци ме разбират, щот' не шпрехам: "Отивам да пазаря пиперки."

В превод: Отивам да пазарувам пипер ( ъъ ... смигам )

П.П. ВидЕ ли как отнесохме петленцата

Манджата е станала перфе - Ламята 3 пъти си сипва досега, а лютите стерилизирани чушки се слагат да вкарат леко пикантно ( почти не се усеща ).

Коментар

Накрая 2 люти стерилизирани, надупчени с вилица чушки -

Ха, наздраве, че съм още на ракойка
                            За всички софиянци.... Маранди има предвид люти чушлета. Не това, което вие наричате чушки

Коментар

• А Формулата?

Коментар

• Само така
                                Attached Files
                                платформа за инвалиди

Коментар

Working...
                                X