IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Графиката показва, че нямаш аргументи и пробваш да се измъкнеш с лични нападки

Има ли нужда да ти показвам приятелски снимки на подзащитния ти политик с некои олигарси, или пък как се целува и танцува с така набедените от теб политически негови противници
    От това по-директен аргумент - здраве му кажи

- но гледам, че докато го плюеш , вече си му извадил "ножа" - нападаш го именно лично ти него: Какво общо имат "приятелски снимки" със Baltic Dry Index, за който те помолиха да му обърнеш внимания като аргумент, не в твоя полза разбира се !!
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Аргументум ад хоминем.

Не знаех, че Baltic Dry Index ти е личен приятел.
      Извинявам се.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Да взема да обясня на наивните приятели на Мечобиков, като тнм, защо той е толкова освирепял.
        Нагледно ще го представя с долната графика. Тя показва движението на Baltic Dry Index.
        При по-голямо желание и достойнство от Мечобиков, той би ви обяснил какво изразява тя.

П.П. дето се вика - къде е 9000, къде е 900.
        А, бе забелязва се голям мерак от "чужденци" ( демек той не бил 20 години в България ) да (о)правляват страната.

Стигна се до недоразумението БаМмкоФф ...

П.П. Понякога се чудя аз ли съм толкоз тъп - как ще ме (о)правлява някой кат' не е бил тук?

Ее ... освен някой пълен лузър за попълване на визитната картичка кат' БаМмкоФфф ... - ся па и тая Мечка се засила и ще си счупи краката, ама БаМмкоФф поне си даде СВ-то уж, а Мечката не ще. Ще ставал публичен като личност, ама "скришом" ...? - хихи

Слюнката тече и езикът се настъпва даже вече, щот' си мисли, че целта е близо. Да не вземе да се спъне сама в езика си само кат' го настъпи.

Викат му лакомия на т'ва по разни фритчи ....

П.П.П. Възниква и друг въпрос от 200 държави в света, баш БГ-стан ли избрахте, бря? Нали най-малка и най-бедна по лафчетата ....
        Last edited by marandi; 22.05.2013, 19:17.

Коментар

Аргументум ад хоминем.

Има ли нужда да ти показвам приятелски снимки на подзащитния ти политик с некои олигарси, или пък как се целува и танцува с така набедените от теб политически негови противници
          Aйде мечо биков, покажи снимките, че отдавна те сърбят ръцете.

Коментар

• Аргументум ад хоминем.

Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Да взема да обясня на наивните приятели на Мечобиков, като тнм, защо той е толкова освирепял.
              Нагледно ще го представя с долната графика. Тя показва движението на Baltic Dry Index.
              При по-голямо желание и достойнство от Мечобиков, той би ви обяснил какво изразява тя.

П.П. дето се вика - къде е 9000, къде е 900.

Last edited by anon6706; 22.05.2013, 19:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                На този етап пробвам с "диагнози".
                Обидите предстоят.
                Първо му метни линк-че за лоботомия, щот' няма да те разбере какво му казваш

Коментар

И не пробвай с обиди, Аноне. Няма да ти се вържа. Само цапаш темата.
                  На този етап пробвам с "диагнози".
                  Обидите предстоят.

Коментар

• И Цецка Цачева като не сричаше, народа не я ли изгони с камъни. Изгони я. И Мая Манолова ще изгони.

Свърши вече комфорта от 100 дни. Хората слава богу напредват много бързо с осъзнаването, че всички парламентарно представени политически сили са рожби на старото политбюро.

И не пробвай с обиди, Аноне. Няма да ти се вържа. Само цапаш темата.
                    tnm

Коментар

Ми 23 години крадене ако мислите, че са малко, пробвайте да го лъжете народа, че ако продължи да прави едно и също, може да очаква различен резултат. Само че бате Мечо няма намерение да си мълчи и да ви е съучастник.

Няма ли пряка демокрация - няма демокрация

Вие не виждате ли цирка в парламента ???
                      Би ли ни дал "груб" анализ на база параметри: БВП на човек от населението като фактор спрямо Буда ( фритчите ) и пряка демокрация?

Имаш карта на света 200 държави и смятай там - после ни дай резултат да видим.

Щот' нямаш пряка демокрация нито в една страна с Буда. Оксиморон е.

Кат' Свубудата ти дет' щяла да дойде с аксиоми. Или чрез АксиомиТЕ към Свубуда?!?

П.П. Докажи ми - задачката е лесна - 200 държави, държавно устройство ( пряка демокрация, Буда ) - стандарт на живот.

Действай, щот' аз съм ги правил тия неща и ми е интересно дали резултата ще съвпадне

Най-добре ми прати картичка кат' откриеш такава страна по Света с твоите критерии, дет' задаваш. Ще ти бъда много благодарен и ще дойда веднага с куфарите.

Ама, учудващо няма да я намериш - та, к'во предлагаш? Шарлатанство ли? Т'ва е ясно отдавна
                      Last edited by marandi; 22.05.2013, 18:51.

Коментар

Ми 23 години крадене ако мислите, че са малко, пробвайте да го лъжете народа, че ако продължи да прави едно и също, може да очаква различен резултат. Само че бате Мечо няма намерение да си мълчи и да ви е съучастник.

Ти не виждаш ли "поразяващата уста" на БСП - Мая Манолова, как срича от председателското място?!
                        Такива ли аматьори предлагаш да ни управляват?

И какво точно са ти откраднали последните 23 години?

П.П. Изключвам лекарската грешка с твоята лоботомия.
                        Можеш да предявиш граждански иск.

Коментар

• Ми 23 години крадене ако мислите, че са малко, пробвайте да го лъжете народа, че ако продължи да прави едно и също, може да очаква различен резултат. Само че бате Мечо няма намерение да си мълчи и да ви е съучастник.

tnm

Коментар

Няма значение колко са. В Швейцария нали не са по малко от нас. Щом в Швейцария може, какво пречи и тука да може.

Абе много харно си може и тука, ама не се обсъжда. Заговориш ли за пряка демокрация и веднага една купчина "съвестни граждани" го възприемат за свой дълг да те оплюят.
                            Мечка,

ти само за 15 мин. ни препрати от Исландия, в България, Швейцария и обратно.

П.П. Ти имаш ли представа, че кат' си правя анализите не изнудвам никого да стои с комплект куфари и да го мятам напред-назад.

Някой ден ще разбереш ли, че чужди модели се наслагват с нарадо-психология първо и с копи/паста не става.

Не може да мяташ 'орицата напред-назад. Правил съм ви подобни анализи и подчертах, че това долу-горе е приемливо като модел, спрямо народо-психологията в БГ-стан.

П.П.П. Имате достатъчно ресурс да откриете собствен път и каквото зависи от мен ще ви помогна.

Нито климата на Исландия е БГ-стан, нито Швейцарските крави в планините, дет' серат лайна и правят шоколад Милка.

Вашите предимства са съвсем други и се спрете малко!!! Копи/паста не работи бе, момче? Нагледал съм се на идиоти дет' правят селски вечеринки, какво да направим за младите в България.

От 15 години виждаш какво става с младите в България. Гледай си корабите и остави финансите и икономиката, на който е в час.

Ще си прокудите и последните читави хора, останали в БГ-стан и след 20 години вече ще те няма, щот' ще сте населени с примати и ще ти вземат бащините ниви и всичко и нищо няма да остане след тИбя.

Спри се малко ти казах, работя ви бясно по въпроса в момента да го спра и да не се случи, ама млъкни малко и не мести 'орицата кат' пешки по континентите, щот' пешките не искат някой да им казва къде да ходят. Капиш?
                            Last edited by marandi; 22.05.2013, 18:33.

Коментар

• Защо не обсъждаш?

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Абе много харно си може и тука, ама не се обсъжда. Заговориш ли за пряка демокрация (1) и веднага една купчина "съвестни граждани" го възприемат за свой дълг да те оплюят.
                              Ако приемем, че свободата е грешка, то живота ни ще бъде подчинен, на безкраен брой възможни итерации от опити за откриване на "правилната" грешка - свободата! Вярата в това, ще съдейства, да отдадем всичките си сили в името на "пробата", а именно, изтърпяване на няколко итерации от безкрайна редица възможни, в рамките на ограничения ни по продължителност живот!

Това което ни предлагаш ТИ по-горе е поредната итерация - пряка демокрация (1)

- та при пробата и, "хорицата" ще загубят допълнително едни 20-30 годинки

Следствие: Ако даден човек е доказано прост, не е вероятно да е по-интелигентен, ако е и грозен!

Та, че гореописаното е манипулационен механизъм, се надявам да е станало ясно дори и на децата! На мен ми остана за намиране, отговора на следния въпрос: ти за пари ли го правиш (2) или от "Естествена тъпота" (3)?

- само неимоверното ти драпане ме отклонява от моменталното намиране на логичния отговор (3)

Коментар

Вие наистина ме нападате
                                Обяснявайте на колегите защо
                                монотонно растящата положителна разлика м/у желанията и възможностите като функции от времето, при непроменимо умствено ниво се лекува!

- решение за избягване на принудителната хоспитализация е, да не се мъчиш на всяка цена и веднага да правиш това, което не можеш!

Коментар

Working...
                                X