IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, тайфата!

Рано сте се подкарали с ползотворни и богоугодни дейности
    Дано цялата седмица да е така!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Наздраве. Отворих си един джин. Офертата за готвенето по домовете е много готина. То ясно ч3 на края ще отвориш един ресторант ама чакам кога ще стане... Явно това ти е дарба.
      Ха, наздраве!

Пернах една малка ракойка със половин кило сладолед, останало от вчера.

П.П. Ъъ .. хич не си падам по кръчми - даже приятелчетата ми се сърдят, че им предричам фалити яко в бранша. Иначе на мен ми е кеф да ходя да си къркам и пафкам, ма за тях в тия времена не е добре сякаш.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Даже и жена не вдигам вече, че мутираха в некви бизони 80% от тях.

Бутилка ( пълна ) и чаша - толкоз - пак си е спорт

Ха, наздраве!

Наздраве. Отворих си един джин. Офертата за готвенето по домовете е много готина. То ясно ч3 на края ще отвориш един ресторант ама чакам кога ще стане... Явно това ти е дарба.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
            Това се лекува, Баце! При мен обаче, заради по-сериозната форма на болестта, остана лека форма на хипертония. Приписаха ми "Нолипрел" от 5 мг, които не трябва да спирам, но които заради моята небрежност към здравето си, пия максимум два-три месеца в годината.
            Пий си ги. То не трябва да се прекъсва. Ама от друга страна и без това няма да живеем 1 000 години. Леко си минал, щом нямаш трайни увреждания.

Коментар

А, бря - ако не си профи-спортист, както шпреха бат' Космо - другото си е комплексарщина за мИня.

На 35 години плешиФф, със скапан черен дроб и няма да се доживеят и 50 лазарника. Баф' ма'а и далавера

По-добре да пукна от алкохолец, пафкане и жени, отколкото от химия - хихи
              Недей се хили, бат Маранди, не е за смях! Когато се лекувах, болното ми сърце, сигурно изпращаше повече кръв към един орган, отколкото при някой активни "спортисти" взимащи най-долнопробна химия.

Спирам да пиша за мен, че нищо чудно в тая малка страна, да се случи да изляза с някоя инвеститорка, която е чела коментарите ми тук и да не съм и интересен. Защото основно това ми е репертоара, когато се запозная с някое момиче-болести и спорт!

Коментар

бат Маранди, мога ей така на око, като видя някой и да кажа взимал ли е химия! Без аз да съм взимал, толкова през годините съм ги виждал, че може да се каже, че имам око ренген Не винаги, но голям процент успеваемост ще имам. Странични ефекти, видоизменения по тялото, видял съм доста мишлета през годините
                А, бря - ако не си профи-спортист, както шпреха бат' Космо - другото си е комплексарщина за мИня.

На 35 години плешиФф, със скапан черен дроб и няма да се доживеят и 50 лазарника. Баф' ма'а и далавера

По-добре да пукна от алкохолец, пафкане и жени, отколкото от химия - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Ще го пробвам другата седмица, ама със Севънъп. Щот на Албена инклузива е на Пепси
                  Малко по на пущиняк ми се иска .....при по земни хора .....да може и огън за запаля ...малко равносметка да си дам,да няма никой покрай мен.Нещо съм уморен от цивилизацията
                  На Тополи мисля да е ....на последното плажче ....ако не се е пренаселило и то де,надявам се да не е ...все още
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                    Току-що изгледох "Кецове" .....не знам какво да кажа за филма ....остави ме със смесени чувства ,но ме изби на желание да ви поздравя за предстоящото лято

http://www.youtube.com/watch?v=aI3yNckfSvU

Ей много ми домъчня за морето ....един вечерен плажен запой ще си спретна май .....ей така ...сам .....с ментичка и спрайт
                    Ти пък!!!Сам?...Но аз няма да дойда...снощи се разделих с главаята си!
                    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Има ли топло на Голямата вода, че към края на седмицата и аз ще се замъкна?
                      Супер клинч! 16-18 не повече. такова не е било....щом цацата се върна....смятай!
                      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

Ей много ми домъчня за морето ....един вечерен плажен запой ще си спретна май .....ей така ...сам .....с ментичка и спрайт
                        Ще го пробвам другата седмица, ама със Севънъп. Щот на Албена инклузива е на Пепси

Коментар

• Току-що изгледох "Кецове" .....не знам какво да кажа за филма ....остави ме със смесени чувства ,но ме изби на желание да ви поздравя за предстоящото лято

http://www.youtube.com/watch?v=aI3yNckfSvU

Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Бе, химията спира усвояването на минералите, витамините и сие полезни вещества в храната. Видимия ефект е, че 'орицата почват да преяждат, защото не могат да си ги набавят при нормална порция. Добави и калпавото качество на храната и става чудо.

И зат'ва кат' трябваше да избирам от всички злини най-малката - викам я си къркай и си пафкай - без химия и повечко контрол върху храната и пиячката.

Талията ми е ОК - килата тоже - демек - рисков съм пак, ама поне ми е кеф

Ха, наздраве!
                            бат Маранди, мога ей така на око, като видя някой и да кажа взимал ли е химия! Без аз да съм взимал, толкова през годините съм ги виждал, че може да се каже, че имам око ренген Не винаги, но голям процент успеваемост ще имам. Странични ефекти, видоизменения по тялото, видял съм доста мишлета през годините

Коментар

Баце, доскоро пиех, да кажем през година-две, а някога и за по дълъг период, най-много по едно аналгинче и асперин. Аналгина обаче последно време го пия след напиване, установих, че ми помага

Иначе кръвно от тогава до днес се случва през три-четири месеци да вдигна(след як запой на другия ден, какъвто беше снощи или.....), като чувството не е въобще приятно. Иначе не съм лигльо, болестите(грипове) ги карам на крак.

А от инжекциите-антибиотици, които ми ги вливаха през абокат, когато лежах в болницата, имах чувството, че като пикая мога да отрежа ламарина
                              Бе, химията спира усвояването на минералите, витамините и сие полезни вещества в храната. Видимия ефект е, че 'орицата почват да преяждат, защото не могат да си ги набавят при нормална порция. Добави и калпавото качество на храната и става чудо.

И зат'ва кат' трябваше да избирам от всички злини най-малката - викам я си къркай и си пафкай - без химия и повечко контрол върху храната и пиячката.

Талията ми е ОК - килата тоже - демек - рисков съм пак, ама поне ми е кеф

Ха, наздраве!

Коментар

Е, те докторята са те вързали доживотно на изтърканата кукичка. Ако има как вече и бебетата ще ги закотвят медикаментозно доживотно - големи са свини станали

Мажи масло, мед на една филийка и половин чаена лъжичка канела кат' те прихване "хипертонията". Или ако пиеш червено вино го притопляй на микровълновата за 30 сек. с 1 лъжичка канела вътре и го бъркай

П.П. Русото си е избрало само алкохолец и толкоз. Щот' кат' има медикаменти става свинщина кат' се смесят двете.

Чат-пат бодвам 1-2 блистера аналгин в годината и 90% докат' го взема и съм в кенефа да го повръщам. Ма'а химия - не мо'а я трая. В болницата си изхвърлях лекарствата в кенефа и докторите си мислеха, че ме "лекуват"
                                Баце, доскоро пиех, да кажем през година-две, а някога и за по дълъг период, най-много по едно аналгинче и асперин. Аналгина обаче последно време го пия след напиване, установих, че ми помага

Иначе кръвно от тогава до днес се случва през три-четири месеци да вдигна(след як запой на другия ден, какъвто беше снощи или.....), като чувството не е въобще приятно. Иначе не съм лигльо, болестите(грипове) ги карам на крак.

А от инжекциите-антибиотици, които ми ги вливаха през абокат, когато лежах в болницата, имах чувството, че като пикая мога да отрежа ламарина

Коментар

Working...
                                X