IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Валче, аз съм превърженик на максимата " Демокрация в мисленето и тоталитаризъм в работата ..."
    Защо Мечо да не е малко по-краен, като замести демокрацията със свободата...?
    Ако е в мисленето само, няма лошо, но той иска куцо и сакато да е "свободно" и в действията си. То и сега си имаме едни свободни 20-30% и свободата им ни струва милиарди годишно.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Капитаните са готини мъже в бяло....
      Вземат самостоятелно, смели и важни решения за съдбите и свободите на екипажа.....
      На всяко пристанище ги чака по една мулатка....или метиска....

По едно си приличат с тях - могат да плуват, но за малко - разпадат се от водата и стават на тор за водораслите....
      Ей педигрийпале! Недей да излагаш "капитана" пред онази дето го чака с точилката да се върне от кръчмата с интернета!!!
      Last edited by Лорда; 22.05.2013, 20:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Вал, аз някак си отказвам да приема, че ти си мислиш, че тези, които ме нападат включително и с удари под кръста, наистина си мислят, че аз не съм капитан. Особено пък капитана на седемте морета

И ако не съм сбъркал, какво мислиш ги кара така истерично да ме плюят ???
        Капитаните са готини мъже в бяло....
        Вземат самостоятелно, смели и важни решения за съдбите и свободите на екипажа.....
        На всяко пристанище ги чака по една мулатка....или метиска....

По едно си приличат с тях - могат да плуват, но за малко - разпадат се от водата и стават на тор за водораслите....

Коментар

Вал, аз някак си отказвам да приема, че ти си мислиш, че тези, които ме нападат включително и с удари под кръста, наистина си мислят, че аз не съм капитан. Особено пък капитана на седемте морета

А, бе докат дочакаме от Марс и спътниците на Юпитер да почнат да плюят истерично до няколко дни по Мечока, а по-другата седмица ще го нападне направо съседната Галактика и тн..

П.П. Тия удари под кръста се сетих за Евгени Минчев, ама кажи по-точно, че той ми мяза на пасивен?
          Last edited by marandi; 22.05.2013, 20:29.

Коментар

Уфффф, успокоих се. Имаш кръст. Значи отпада "магаре" по твой адрес.

П.П. Остава да уточним имаш ли буквар и къде се намира.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Бъди здрав! ( ама недей така - писал съм отдавна )
              Благодаря! Бъди и ти жив и здрав!

Когато започнат да те цитират Блумбърг или WSJ, тогава няма да ти представям претоплени твои новини и анализи.
              Нямал съм време и не съм чел блога ти.

Коментар

Това, че си "слободен" мене най-ме дразни

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Мечо, някак отказвм да приема, че капитан на кораб иска наистина пряка демокрация на тези географски дължини и ширини, и при този състав и структура на населението.
                  п.п. Аз не се съмнявам, че си капитан .

Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Мечо, някак отказвм да приема, че капитан на кораб иска наистина пряка демокрация на тези географски дължини и ширини, и при този състав и структура на населението.
                    Аз приемам напълно идеята му, щото знам, че не е капитан
                    Е, може да е взел някаква тапийка за яхтичка де до около 20 бруто регистър тона, ама и вуйчо ми я има същата в долни Раковец.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Маранди, проблемът с малцинствата в САЩ набира скорост и скоро ще стане по-голям от нашия.
                      За разлика от нас, САЩ имат работеща печатница и тя раздава щедро пари във вид на помощи на черни, хиспаник, китайци и цялата друга сволоч.

Това е един от проблемите на ФЕД - с тяхното печатане те поддържат не само финансовата, но и политическа и социална стабилност в държавата.
                      Спрат ли да печатат и при липса на растеж - ще настане революция.

Разгледай изборната карта на САЩ. Демократите (социалистите) са на двете крайбрежия.
                      После разгледай нарастването на популациите в тези зони. Експлозивно е.
                      Ти си начетен и ще разбереш какво намеквам.
                      Анончи, благодаря братле!

В блог-чето имам статия, че УСА ще се разпадне само до 50 години подобно на Югославия по икономически причини.

Даже съм търсил да им издиря и петициите за отцепване Щат по Щат - за разлика от БГ-ста, там само 25к подписа до Президетството и чиновниците им се юрват - та в частта разпад си го намери по Щати - ти си умно момче.

П.П. Едно момче даже в блог-а ме питало и за Калирофния точно и съм отговорил отговорил.

Бъди здрав! ( ама недей така - писал съм отдавна )

Коментар

Валче, аз съм превърженик на максимата " Демокрация в мисленето и тоталитаризъм в работата ..."
                        Защо Мечо да не е малко по-краен, като замести демокрацията със свободата...?
                        Last edited by 4i40; 22.05.2013, 20:26.

Коментар

• Мечо, някак отказвм да приема, че капитан на кораб иска наистина пряка демокрация на тези географски дължини и ширини, и при този състав и структура на населението.

Коментар

Атаките срещу личността само показват безсилието ти.
                            Освен обидите, също ми слагаш думи в устата.

Пряката демокрация ще се случи, не по волята на управляващите и театралната опозиция, а въпреки тяхната воля. Благодарение на натиска на гражданите, тъй като вашите подзащитни прекалено си разпуснаха коланите, което накара много българи да се осъзнаят.

Никой няма да влиза в мандрите. Напротив, мандрите а и всичко друго в момента, цялата държава в момента се опосква от управляващите и олигарсите. За това сега покупателната способност на българите е десет пъти по малка от тази за Европа.
                            Стига си врякъл кат' Упи Голбърг за бял *уй, бря.

Мъчим се да шпрехаме човешки, а не истеришки. Т'ва ми отне към 4-5 месеца да ви го направя ( не само чисто технически, ами да умувам какво да наслагам едно връз друго първо )

Тоя анализ виждал ли си го дет' съм ви го правил? Кат' форма на управление на Страната?
                            ---------------------------------------------------------
                            Препоръки към България - част 3-та

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...st-3-ta.897704
                            ----------------------------------------------------------

П.П. Виж целият анализ по-добре, щот' е една страничка само, но на база форма на управление.

Демек "твоите" 'орица" нещо пак са доле по-класацията.
                            Attached Files
                            Last edited by marandi; 22.05.2013, 20:05.

Коментар

Ай бегай за бира
                              Ако това е обида, то за твоите призиви за пряка демокрация, Парламентът трябваше да ти даде под аренда барчето си.
                              Но пък тогава щеше да спреш писанията си тук.

П.П. Пълно коремче, по-малко пряка демокрация. Нали, Мечобиков?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                По-добре магаре с буквар, отколкото само магаре, като теб.
                                Ай бегай за бира
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X