IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Нали знаеш вица за Мечо Пух

– Отдолу се зададе Магарето Йори. Той беше много начетен. Зад ухото му стърчеше цял буквар

По-добре магаре с буквар, отколкото само магаре, като теб. (пардон - не като теб)

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Ти си начетен
      Нали знаеш вица за Мечо Пух

– Отдолу се зададе Магарето Йори. Той беше много начетен. Зад ухото му стърчеше цял буквар

Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Бе, уредили са дятитУ на по-'арна служба.

Нале беше смешно, че го питат как си плащаш ипотеката в УСА с министерската заплата и той вика, ами жена ми изкарва кинтите и тя я плаща.

Демек заплатата му е по-малко от вноската по ипотеката, ама бил дошъл да ни Управя, ръиш ли?

Какво работи жена ти, бря и той не знаел точно, ама ... покривала и т.н.

П.П. Много сте наивни
        Маранди, проблемът с малцинствата в САЩ набира скорост и скоро ще стане по-голям от нашия.
        За разлика от нас, САЩ имат работеща печатница и тя раздава щедро пари във вид на помощи на черни, хиспаник, китайци и цялата друга сволоч.

Това е един от проблемите на ФЕД - с тяхното печатане те поддържат не само финансовата, но и политическа и социална стабилност в държавата.
        Спрат ли да печатат и при липса на растеж - ще настане революция.

Разгледай изборната карта на САЩ. Демократите (социалистите) са на двете крайбрежия.
        После разгледай нарастването на популациите в тези зони. Експлозивно е.
        Ти си начетен и ще разбереш какво намеквам.

Коментар

За да се случи "пряка демокрация", демек - дървениците в главата ти, то трябва да се промени конституцията ни.
          Ясно е, че Велико народно събрание ще се свика чрез представителна демокрация. Т.е. то пак ще държи на този тип демокрация.

За да стигнем до пряка демокрация, такива като теб трябва да влязат в "мандрите", да изядете всичко, да опоскате държавата и после да поискате пряка демокрация.

П.П. Хайде да вземе да се вдига този индекс, да си намериш работа и да спреш да спамиш.
          Атаките срещу личността само показват безсилието ти.
          Освен обидите, също ми слагаш думи в устата.

Пряката демокрация ще се случи, не по волята на управляващите и театралната опозиция, а въпреки тяхната воля. Благодарение на натиска на гражданите, тъй като вашите подзащитни прекалено си разпуснаха коланите, което накара много българи да се осъзнаят.

Никой няма да влиза в мандрите. Напротив, мандрите а и всичко друго в момента, цялата държава в момента се опосква от управляващите и олигарсите. За това сега покупателната способност на българите е десет пъти по малка от тази за Европа.
          tnm

Коментар

Да бе..... Баш се възстановява.
            Бе, уредили са дятитУ на по-'арна служба.

Нале беше смешно, че го питат как си плащаш ипотеката в УСА с министерската заплата и той вика, ами жена ми изкарва кинтите и тя я плаща.

Демек заплатата му е по-малко от вноската по ипотеката, ама бил дошъл да ни Управя, ръиш ли?

Какво работи жена ти, бря и той не знаел точно, ама ... покривала и т.н.

П.П. Много сте наивни
            Last edited by marandi; 22.05.2013, 19:44.

Коментар

Вече почна и да ми слагаш думи в устата.
              Предлагам да си уредим държавата без участието на тези, които ни грабеха през последните 23 години. Всеки нормален човек ги вижда вашите подзащитни какви са циркаджии в парламента и му е ясно, че аз казвам истината, че друг шанс, различен от пряка демокрация, България няма. Това е нормално управление, с много по малко насилие и ограничаване на човешките права, отколкото при олигархичните режими, какъвто е настоящият режим в България.

А това, че олигарсите прекалиха с алчността и наглостта си всеки българин го усеща на гърба си.
              За да се случи "пряка демокрация", демек - дървениците в главата ти, то трябва да се промени конституцията ни.
              Ясно е, че Велико народно събрание ще се свика чрез представителна демокрация. Т.е. то пак ще държи на този тип демокрация.

За да стигнем до пряка демокрация, такива като теб трябва да влязат в "мандрите", да изядете всичко, да опоскате държавата и после да поискате пряка демокрация.

П.П. Хайде да вземе да се вдига този индекс, да си намериш работа и да спреш да спамиш.

Коментар

Ся УСА се възстановява и момчето възна веднага
                Да бе..... Баш се възстановява.

Коментар

Ти предлагаш да запалим дюшека, за да унищожим дървениците.
                  Това е моят проблем с теб.

"Умно село", ако случайно си забравил тази класика:

http://www.youtube.com/watch?v=lUekh6bMKJ8
                  Вече почна и да ми слагаш думи в устата.
                  Предлагам да си уредим държавата без участието на тези, които ни грабеха през последните 23 години. Всеки нормален човек ги вижда вашите подзащитни какви са циркаджии в парламента и му е ясно, че аз казвам истината, че друг шанс, различен от пряка демокрация, България няма. Това е нормално управление, с много по малко насилие и ограничаване на човешките права, отколкото при олигархичните режими, какъвто е настоящият режим в България.

А това, че олигарсите прекалиха с алчността и наглостта си всеки българин го усеща на гърба си.
                  tnm

Коментар

Ако визираш Дянков, аз съм по-скоро поддръжник на политиката му.
                    темата е дълга, но в кратце се изразява, че той спомогна за намаляване раждаемостта при циганите.
                    За съжаление, беше засегната и българската.
                    Но честно казано - предпочитам за 3-4 години да се родят 4-5 българчета по-малко, вместо 30-40 циганчета повече.
                    Охх .. недей, че ако почнем ще трябва да уточняваме тайминги и т.н. по една камара икономически показатели и отидее ...

Накратко 1-2 грешки са достатъчни кат' грешен ход да попилеят после 50 успешни ( демек няма да се случат и те ).

Не ми го хвали, аз го оплюх още 2009 като си го избрахте и в блог-чето ми е оплют 2010 ....

бачкерке дошло за визитна картичка в СВ-то, дет' кат' лашна кризата е останало без работа в УСА - та наехте едини безработник.

Ся УСА се възстановява и момчето възна веднага
                    Last edited by marandi; 22.05.2013, 19:32.

Коментар

Ти предлагаш да запалим дюшека, за да изгорим дървениците.

Не човек - Ще използвам твоя пример - той не иска да гори дюшека с дървениците, той иска да прекръстим дървениците на Мървеници и да не им обръщаме внимание!

Демек - пак по старому, но с нов алгоритъм и с Мървеници! ...и ще иска поне 20г да си мислите че щом не ви хапят дървеници (а те са вече Мървеници), значи дървеници няма!
                      Last edited by iivanoff; 22.05.2013, 19:32.
                      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Аноне, освен това ти сам признаваш, че БСП, ДПС и АТАКА са готови да грабят юнашки каквото е останало. Ами ако си искрен не би трябвало да ме нападаш, а да помагаш да ги свалим от власт.
                        Ти предлагаш да запалим дюшека, за да унищожим дървениците.

Коментар

Би ли ни дал "груб" анализ на база параметри: БВП на човек от населението като фактор спрямо Буда ( фритчите ) и пряка демокрация?

Имаш карта на света 200 държави и смятай там - после ни дай резултат да видим.

Щот' нямаш пряка демокрация нито в една страна с Буда. Оксиморон е.

Кат' Свубудата ти дет' щяла да дойде с аксиоми. Или чрез АксиомиТЕ към Свубуда?!?

П.П. Докажи ми - задачката е лесна - 200 държави, държавно устройство ( пряка демокрация, Буда ) - стандарт на живот.

Действай, щот' аз съм ги правил тия неща и ми е интересно дали резултата ще съвпадне

Най-добре ми прати картичка кат' откриеш такава страна по Света с твоите критерии, дет' задаваш. Ще ти бъда много благодарен и ще дойда веднага с куфарите.

Ама, учудващо няма да я намериш - та, к'во предлагаш? Шарлатанство ли? Т'ва е ясно отдавна
                          Анализ разбира се, няма да даде, щот там откъдето преписва няма.

Ама и ти не четеш - вече има примери за истинска пряка демокрация едно село в Индия, нуди плажа в шкорпловци, и още едно мèсто дето го забравих.
                          Но лицемерието му няка край - например махно ( абе как се произнася, мàхно или махнò ) неговия кумир, е била рядко безотговорна и лумпенизирана личност - била е заедно с комунистите, била е заедно и с белогвардейците. Даже си мисля че е било по едно и също време.
                          И друго - интересно е, че по едно време този същия е имал около 30 000 войска. Дали тези хора са били свободни като онбашията си или не - пречупвайки го през погледа на неориентирания мечо ви биков, остава пълна загадка. Много вероятно е да не са били свободни, а да са изпълнявали заповедите му. Изпърнението на заповеди обаче е много далеч от така прокламираната свобода.

Коментар

А, бе забелязва се голям мерак от "чужденци" ( демек той не бил 20 години в България ) да (о)правляват страната.

Стигна се до недоразумението БаМмкоФф ...
                            Ако визираш Дянков, аз съм по-скоро поддръжник на политиката му.
                            темата е дълга, но в кратце се изразява, че той спомогна за намаляване раждаемостта при циганите.
                            За съжаление, беше засегната и българската.
                            Но честно казано - предпочитам за 3-4 години да се родят 4-5 българчета по-малко, вместо 30-40 циганчета повече.

Коментар

Аноне, освен това ти сам признаваш, че БСП, ДПС и АТАКА са готови да грабят юнашки каквото е останало. Ами ако си искрен не би трябвало да ме нападаш, а да помагаш да ги свалим от власт. И чак след това ако любимия ти Бойко е наистина ангел с крилца и народа толкова много го обича, да му даде властта пак, ако ли не пряката демокрация не е никак лош вариант.
                              Това ПАК какво общо има с Baltic Dry Index ?

поврътливостта ти те издава напълно, но се възхищавам най-искренно на привържениците ти, честно

Явно човешката глупост наистина е "безкрайна величина"! ...
                              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Аноне, освен това ти сам признаваш, че БСП, ДПС и АТАКА са готови да грабят юнашки каквото е останало. Ами ако си искрен не би трябвало да ме нападаш, а да помагаш да ги свалим от власт. И чак след това ако любимия ти Бойко е наистина ангел с крилца и народа толкова много го обича, да му даде властта пак, ако ли не пряката демокрация не е никак лош вариант.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X