If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Здравейте бандюги..!
Два дни ме няма а вие и една кавга не сте заформили...
Така и така е интелектуална скука, да ви опиша какви ги свърших на вилата......
Спирам и не вярвам на очите си.... Английската ливада станала бразилска джунгла.....
Стеблата на доматите, като боабаби....само , че паднали по земята...Работа безкрай...( веднага се сетих за Наивника, който правилно се чуди дали да се зароби или за ръководните действия на Тнм от верандата.....)
Започнах с машината и нещо ме ухапа ( не беше змия) , но по вената до глезена...- тръгнах да правя алергия - веднага половин Зодак ( всеки уважаващ се мъж има Зодак в чантата- Щото дамата може да е алергична.....) и така няколко часа...
За борбата със слепока стигнах до крайности - купих един траф 220/110 и с две сонди през 5-6 м вадя червеите на слънце (на слепока не му пука )... Да де, но през това време не давам на една бира от 2л да се затопли....
И както си връзвам доматите съм стигнал до опасна зона.....така ме раздруса, че си секнах кръста...... За капак продължих да дращя по почвата с един тризъбец и си го забих в петата през обувката..... До 11ч се катерих да оправям асмата и съм заспал
по никое време - и кръст и глава ме цепят....Сутринта не мога да стана в 7.3 ч..
Все пак поработих като младо магаре до 12 ч и сега пъшкам - кръст, глава....
Запомнете от мене - глупаците умират първи...
пп На връщане по пътя се разминах с една кола до Драгоман....Това е нормално ....
И тази отврат не се е спрял пред едно малко таралежче...още мърдаше, но кървеше....Не го взех....Като се замисли човек - два завоя време....Какъв малък отрязък от време а каква голяма загуба за Фръцла Ежкова......
В Младост 1 на пазара има един Зоо магазин. Там е пълно с всякакви екзотики.
Че, то и в баш центъра си имаме такъв.
Срещу как се казваше оня паметник, дето плочника е жлът помежду им?
Но напоследък много опашки има и доста се чака.
Некаква пандемия ли се заражда към фауната?
Знам ли!
тнН, ти не се притеснявай, АртитУ ги знае тия неща! /т.е. - от стара коза яре си е, откъдето и да я погледнеш..., виртуално/... Тя ще си го осинови САМО символично, така да се каже, което означава следното: ще го занесат с Чичо в гората и ще ходят да си го виждат /птичето/ периодично... Там толкова неща има за осиновяване - буболечки, сърнички, дори и калинки ще видят!..., как расте тревата - отдолу-нагоре - също е важно да се знае!..., та - така...
Мдъъ, цветенца и гъбки ще наберат, вода от поточето ще пийнат ...
Как ли пък не! Гората е пълна с всякакви гадини.
Ето на - Чичо е постъпил правилно. Направил е снимки и сега с Артиту се сядат пред компа периодически, ще надничат в галерията и ще се чудят колко ли голям е станал дзвера
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Бааа маа му, ти ако видиш млада мацка у собата.... Ще я ядеш ли бря?
4i40 елегантно намеква, че Артиту /както и по-голяма част от дамите, списващи у темата/ ни възприема като рептилии А таралежите, както знаем, похапват зъмове
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Ежко Бежко - без майтап - е страхотен ухажор... Не зная какво би се случило, ако периметърът е ограничен до пространството на една делвичка..., вероятнооооо..., голяма експозия ще се заформи....
В Дискавъри, преди много време гледах едно филмче - мъжкият ежко обикаляше около една дама..., а тя - уж кротка, ама МАЙ въртеше очичките, а оня - все не смееше да се хвърли във вихъра на "битката"..., абе - разбираемо е - толкова гладко избръснати ежки - не съм виждал - епилаторът не е така позната играчка между тях..., очевАдно...
...доста време обикаляше Ежко - на около метър около нея..., а оная МАЙ почна да губи търпение..., а може да й се е завил свят... Кой знае - може това да е бил трика на Ежковеца... И после нещата вече се получиха..., абе - стана заварката..., ама що "дължина" има тоя Ежко - несъразмерна с ръста му - очевидно - сексапилната Ежка здраво го привлича... /абе - нещо - над 1-3 от общата му дължина..., МАЙ нещо такова се заформи в обясненията на ДискавъритУ.../
Що не писа по-рано за такава примамка...
Язък, пак си пропуснах късмета....Дадох го на природозащитниците....
Изредиха се бая народ да се снима с пилето....По едно време се замислих за такса ...
Имало го в сурат-тефтера вече.....
Искаха и мен да ме снимат.....Казах им, че такъв дебел, стар и грозен ще срути цената на акциите .....
пп Зарко, номера с тревата дали минава и с печено пиле.....?
...абе, не съм сигурен за пилето - нЪл ги знаеш днешните мацки..., някои пиле не поглеждат......, виж сЯ - пробвай вместо пилето - с омарите - там ми се струва, че може би ще се класираш....
Уффф, това с двугодишните гадинки е лоша работа. Аз имах хамстери. Да ама почнаха да се еВат. После като почна да ражда с голям труд успях да спася две да не ги изяде. След това ги разделих в отделни клетки и тихо и спокойно ги изчаках да си изживеят живота. Умряха, малко преди интереса на котето ми към тях да стане голям
тези хамстери са ми малко грозни, никога не съм имала такова жУотно а и като знам, че си ядат малките иии ще ги "изям" преди това
Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар