If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
... пропуснах 4-5% от всеки 100 души няма да доживеят 60 години - при сегашния ви "модел".
П.П. Усещаш ли кат' дръннах статията как т'ва стана предизборна кампания на стадо бездарници в БГ-стан - "Хората, че Хората ...."
Демек "партиите" ви подеха кампанията и ще се избият кой го е казал "пръв" ( копи/паста ).
Но ... не знаеха, че 5 души няма да доживеят 60 години на 100 по тая статистика, щот' не им го казах.
Мислиш ли, че папагали ( копи/паста пред прожекторите ) ще избавят БГ-стан невгиж? Мислиш ли, че блог-чето ми да прави 5000 посещения/дневно по време на избори е достатъчно да спаси БГ-стан от кризата
Джон Гришъм като романи се пуска в тираж 5000 копия за БГ-стан докат' се изчепят някога си след години, щот' има авторски права. Русото авторски права от БГ-станци нивгиж няма иска, но е смешно - понеже излиза, че всеки ден го четат в тираж, колкото роман Х на Джон Гришъм?
Смешно и жалко - ръка, целуват и нататък приказката може и да продължи. Дотогава 25 години ще сте последна дупка на кавала, щот' ме "откраднахте"
Вероятно не си забелязал каишката на врата ( символ на робството ) на Бон Джоуви в клип-а.
Там, той страстно "изповядва" философията за свободата, кат' някои семпли особи у тоя форум. Мога да ти посоча и още 10-20 елемента от клипче-то, защо трябва да си роб.
П.П. Срещу корпоративна идентичност ще ти е трудно да се сбориш
Жалко е, когато такива кат' Русото се обърнат срещу нея, а Мечките са поредните шутове, които не разбират какво се случва и лаят с лафче-та на 2000 години.
Чиърс!
П.П.П. Дефинирай ми "Блясъкът на Славата" с каишка на врата в клип-а? ( свободен стил - есе )
Вероятно не си забелязал каишката на врата ( символ на робството ) на Бон Джоуви в клип-а.
Там, той страстно "изповядва" философията за свободата, кат' някои семпли особи у тоя форум. Мога да ти посоча и още 10-20 елемента от клипче-то, защо трябва да си роб по дефолт и да викаш "Алелуя", белким "скъсаш" някой ден каишката, с която се раждаш сначале.
П.П. Срещу корпоративна идентичност ще ти е трудно да се сбориш. Чаткаш ли кой е подготвил Русото за идващата Корпоративна идентичност в БГ-стан?
Жалко е, когато такива кат' Русото се обърнат срещу нея, а Мечките са поредните шутове, които не разбират какво се случва и лаят с лафче-та на 2000 години.
Чиърс!
П.П.П. Дефинирай ми "Блясъкът на Славата" с каишка на врата в клип-а? ( свободен стил - есе )
Аз да попитам някой, който се занимава с пчеларство....
Има ли ограничение на брой кошери в населено място.?
Ако може само с "НЕ" или "ДА" ....
Чл. 11. (1) (Изм. - ДВ, бр. 19 от 2011 г., в сила от 09.04.2011 г.) Пчелните семейства могат да се настаняват върху земеделски земи, горски територии, собственост на държавата, общините, физически и юридически лица, както и в урегулирани поземлени имоти.
Съгласно разпоредбите на чл. 15. от Закона за пчеларството Постоянни и временни пчелини не се устройват на:
1. разстояние, по-малко от 100 м от административни сгради, училища, детски градини и болнични заведения;
2. разстояние, по-малко от 10 км в райони с регистрирани племенни пчелини за производство на елитни пчелни майки и резерватни пчелини;
3. разстояние, по-малко от 5 км в райони с регистрирани репродуктивни пчелини за производство на племенни пчелни майки;
4. територията на обекти, свързани с отбраната и сигурността на страната;
5. разстояние, по-малко от 500 м от химически заводи, които замърсяват въздуха с вредни вещества, термоелектроцентрали, екарисажи, предприятия за кръвен албумин, туткал, кожарски фабрики, складове за кожи и угоителни стопанства.
Еееех, много взеха да идват. Почнах да пропускам....., то човек ако иска да посети всичко хубаво му трябват по 2 бона годишно
Но вчера си погледнах билетите за Bon Jovi, купил съм ги на 2 ноември
Иначе и аз не бих отказал Пърпл и Ъксепт във вашия вилает, но може би няма да ме огрее
Миналата година в Букурещ не я свириха?!
Не останах особено очарован от концерта.Дали от невероятната жега,или защото слушам малко "по-твърда" музика?!Губеше му се гласа някак си.Абе може и да е щото бяхме малко встрани.
Супеееер си беше концерта. На 40 градуса жега, не си помня бирите
Еееех, много взеха да идват. Почнах да пропускам....., то човек ако иска да посети всичко хубаво му трябват по 2 бона годишно
Но вчера си погледнах билетите за Bon Jovi, купил съм ги на 2 ноември
Иначе и аз не бих отказал Пърпл и Ъксепт във вашия вилает, но може би няма да ме огрее
Миналата година в Букурещ не я свириха?!
Не останах особено очарован от концерта.Дали от невероятната жега,или защото слушам малко "по-твърда" музика?!Губеше му се гласа някак си.Абе може и да е щото бяхме малко встрани.
Коментар