IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ае да подгряваме

http://www.youtube.com/watch?v=MfmYCM4CS8o
    Любима и силно се надявам да я изпълнят утре
    +1, Наивник!

"Млади стрелци 2" е страхотен филм, нещо от сорта на мечовия Махно, но с главен герой Били Дъ Кид, и с дестинация Дивия запад

Иначе аз бих те подкрепил с нещо по-лирично, всъщност за мен най-нежното и истинско на групата, на което имам страхотни спомени от студентските години в Свищов :

http://www.youtube.com/watch?v=mh8MIp2FOhc

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
      +++++++++++++
      http://www.youtube.com/watch?v=1g8trfSXth4
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Ае да подгряваме

http://www.youtube.com/watch?v=MfmYCM4CS8o
        Любима и силно се надявам да я изпълнят утре

Коментар

• marandi

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Без да искаш ( предполагам ) стигна до разковничето на проблема (1)
          ...
          Затова все ме мъчи дилемата - да се обадя ли? Или да не се не обадя? (2)

Не съм мазохист да ме плюят разни хейтърчета, дет' научили Тибетството с 2 прочиния от уики-то на два линк-а и станали по-големи занзибарци от занзибарците. Иде ми малко в повечко някак си ....
          Първото предположение (1) е грешно!

- ама сега да обяснявам ли че то само по себе си е невъзможно!

За (2) - Ами аз както виждаш си мълча!!

Last edited by iivanoff; 13.05.2013, 20:55.
          Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение

- евентуално да е щастлив да си плаща сметките - демек да бачка за да е на 0 /нула/!

... щото иначе е сметнато и оптимизирано, ... да е на отрицателно!
            Без да искаш ( предполагам ) стигна до разковничето на проблема

Фиск-а ( държавата ) на база монетаризма иска сметката да винаги на НУЛА ( 0 ), което е добре кат' жонглиране по макро-то.

Мрежата от системи па, смята, че да се изнесе минус в т'ва уравнение е добре. Защото, ако подсистема Х на цялата система У не нацепи първа с минус цялата система (У), то няма да има да лапа бонуси после.

При 20 подсистеми и всяка, бореща се да нацепи първа на минус ( с цел бонуси ) останалите, се сещаш какво се случва ......

П.П. Или всяка система ( подсистема ) е въпрос на време да се самозарази ( самоинфектира ) без значение как зовут. Въпрос на време е администрацията да превземе мрежата и да унищожи всичко.

Русото е тъп експерт по проблема и т'ва дет' съм го обещал, че ще ви стопирам процесите - ще се случи ( без влизане в политиката и без революции ).

Тъпички са ви кадрите в БГ-стан за съжаление, но с големи усти за плюене.

Затова все ме мъчи дилемата - да се обадя ли? Или да не се не обадя?

Не съм мазохист да ме плюят разни хейтърчета, дет' научили Тибетството с 2 прочиния от уики-то на два линк-а и станали по-големи занзибарци от занзибарците. Иде ми малко в повечко някак си ....

Къса ми се сърцето кат' гледам отстрани джавкането да вземеш кокъла от другарчето си ... ( няма креативност, няма иновации, няма диктуване на световната мода ) - а всичко опира да лапнем кокълчето кой бил казал "пръв" нещо си.

Демек, кой копи/паста първи нещо си ....
            Last edited by marandi; 13.05.2013, 20:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Ха, бате Космо като пише, всичко не само оживява в образи, ами и с миризми и аромати се насища. Не е бягал май от часовете по литература !!!
              +++++++++++++

Коментар

• Революции, пчели, чичовци и следизборни радости и съмнения.

Коментар

• Ха, бате Космо като пише, всичко не само оживява в образи, ами и с миризми и аромати се насища. Не е бягал май от часовете по литература !!!
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Бате Космо какво става с цицорестата бизнесдама- имаше ли сделка
                    Бате Космо, може и по накратко. Баш за сделката не ни интересува. За онази работа покрай сделката ако може по подробно, цветно и ШИРОКОЕКРАННО !!!
                    tnm

Коментар

• Лъва и да гледа и да не гледа - все тая !!

Цирка с целувките и прегръдките е да го успива, дразни, задоволява и забавлява...

=> колкото повече гледа, следи и "осмисля", толкова по-добре е изпълнена задачата!

а през това време да му минава живота... в нищото, насред научно -техническия прогрес и да не може да се възползува от...
                      ...НИЩО!

- евентуално да е щастлив да си плаща сметките - демек да бачка за да е на 0 /нула/!

... щото иначе е сметнато и оптимизирано, ... да е на отрицателно!

- па от отивания и връщания ==> резултат няма!
                      Last edited by iivanoff; 13.05.2013, 19:49.
                      Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Поздравление а Артемидчето, че се върна- липсваше ни
                        Така е,липсваше ни. Ако даде господ и Рина да се върне.
                        Last edited by mechobikov; 13.05.2013, 19:39.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Чиче, не са занимавай с глупости.
                          Качи се на покрива, и без да поглеждаш надоле, се фърли.
                          След две-три секунди мъките ти ще са свършили.
                          Това е най-добрия съвет, който може да се даде точно на този човек. Респект!

Коментар

Мечо лъвът скъса ли вече синджиря.Бате Космо какво става с цицорестата бизнесдама- имаше ли сделка
                            Лъвът сега дьобне. Гледа кой с кого ще се цалува. Кой на кого ще пусне язик. Кой кого ще оноди. Кой с кого ще се прегърне.

И като го каздисат:

http://www.youtube.com/watch?v=Grr1DdoriZw
                            tnm

Коментар

• Поздравление а Артемидчето, че се върна- липсваше ни

Коментар

• Мечо лъвът скъса ли вече синджиря.Бате Космо какво става с цицорестата бизнесдама- имаше ли сделка

Коментар

Working...
                                X