IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Хммм, ще се повторя, но държа да заявя:
    Дърво завършващо накрая с джелезо, не пипвам / мотика, лопата, търмък, брадва .../
    Интересен поглед върху инструментите имаш!
    Сетих се за един разговор с колега онзи ден, когато коментирахме колко стаж може да си купиш . Той каза, че ако може, ще купи 20 години

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Значи си падаш по вилите.
      Те, както и метлата имат друго, сакрално значение за родата
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Здравейте бандюги..!
        Два дни ме няма а вие и една кавга не сте заформили...
        Така и така е интелектуална скука, да ви опиша какви ги свърших на вилата......
        Спирам и не вярвам на очите си.... Английската ливада станала бразилска джунгла.....
        Стеблата на доматите, като боабаби....само , че паднали по земята...Работа безкрай...( веднага се сетих за Наивника, който правилно се чуди дали да се зароби или за ръководните действия на Тнм от верандата.....)

Започнах с машината и нещо ме ухапа ( не беше змия) , но по вената до глезена...- тръгнах да правя алергия - веднага половин Зодак ( всеки уважаващ се мъж има Зодак в чантата- Щото дамата може да е алергична.....) и така няколко часа...
        За борбата със слепока стигнах до крайности - купих един траф 220/110 и с две сонди през 5-6 м вадя червеите на слънце (на слепока не му пука )... Да де, но през това време не давам на една бира от 2л да се затопли....
        И както си връзвам доматите съм стигнал до опасна зона.....така ме раздруса, че си секнах кръста...... За капак продължих да дращя по почвата с един тризъбец и си го забих в петата през обувката..... До 11ч се катерих да оправям асмата и съм заспал
        по никое време - и кръст и глава ме цепят....Сутринта не мога да стана в 7.3 ч..
        Все пак поработих като младо магаре до 12 ч и сега пъшкам - кръст, глава....
        Запомнете от мене - глупаците умират първи...

пп На връщане по пътя се разминах с една кола до Драгоман....Това е нормално ....
        И тази отврат не се е спрял пред едно малко таралежче...още мърдаше, но кървеше....Не го взех....Като се замисли човек - два завоя време....Какъв малък отрязък от време а каква голяма загуба за Фръцла Ежкова......
        Готин подарен разказ,Чиче

Напомни ми за приятелче,далеч,в Канада.

Умееше ги и много смях имаше.

Коментар

Дърво завършващо накрая с джелезо, не пипвам / мотика, лопата, търмък, брадва .../
          ...а поне с електронен микроскоп, знаеш ли да работиш?
          If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Значи си падаш по вилите.

П.П. А пипваш ли "дървета", завършващи с обувки?
            Last edited by anon6706; 08.07.2013, 21:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Така е след избори.
              Мирише на озон.
              Мирише на безнадеждност и безсилие след избори, но не е за тази тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Държа да отбежа, че атмосферата тази вечер е ведра.

.
                Тя винаги е такава освен в случаите, когато форумеца отсреща се превърне в рязан тутчин , готов да коли, беси и такова ( по младите форумки...).... Или мръсен комунист с еднопосочен билет за Сибир, защото тука е взел последния залък на детето (ти).....

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Тнм ли викаш в момента!?
                  Мечо

Коментар

.
                    Така е след избори.
                    Мирише на озон.

Коментар

.
                      Ами може би защото времето е твърде пивко
                      Мечо

Коментар

Ех, Зарко...!
                        Аз веднъж да напиша повече от 3 реда и ти ще ме почнеш с пространствено- времевия ( ситуационен) континуум.....
                        На почти 2л бира и разтресен от ток около 200 мА с напрежение 110 V ......( като се опитах да сумирам съпротивленията и като се съобразих с влажността на почвата и състоянието на нервната ми система, а от там и собственото съпротивлени на организма ми )...
                        ТААА....
                        Тризъбеца е извит на полуокръжност .....Като разрохваш почвата заставаш на едно място за да не тъпчеш и се връткаш насам - натам...
                        Задача - връткай се на 2л бира и ударен от горепосочения ток и със сигурност ше си нараниш някоя част от тялото...
                        Съвет - не работи с брадва...

пп ЕЕЕЕ, днес се улях.....
                        Такива начални стойности, наистина могат да доведат до мозъчни увреждания, припадъци и гърчове..., а прагът на поносимост е доста под тия 200 мА..., ама няма сега да спорим за глупости...
                        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Държа да отбежа, че атмосферата тази вечер е ведра.

.

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                            Разбрах още в началото, че си пазил бирата и си предпочел за забиеш тризъбеца в петата си, но да опазиш бирата... Правилно решение! Подкрепям! Иначе, кое ще ти е стимяла за "връткането"? Ама и това "връткане" - някакви други асоциации ми навява...

За тебе специално използвах този термин...За да ти е по - разбираем ....Да отключи спомени и асоциации в съзнанието ти....

Коментар

Ех, Зарко...!
                              Аз веднъж да напиша повече от 3 реда и ти ще ме почнеш с пространствено- времевия ( ситуационен) континуум.....
                              На почти 2л бира и разтресен от ток около 200 мА с напрежение 110 V ......( като се опитах да сумирам съпротивленията и като се съобразих с влажността на почвата и състоянието на нервната ми система, а от там и собственото съпротивлени на организма ми )...
                              ТААА....
                              Тризъбеца е извит на полуокръжност .....Като разрохваш почвата заставаш на едно място за да не тъпчеш и се връткаш насам - натам...
                              Задача - връткай се на 2л бира и ударен от горепосочения ток и със сигурност ше си нараниш някоя част от тялото...
                              Съвет - не работи с брадва...

пп ЕЕЕЕ, днес се улях.....
                              Не е виновен тризъбеца. От шибаните разкклонители е.
                              При едно косене миналото лято ме хваща три пъти ток от росната трева
                              Last edited by LANDLORD 31; 08.07.2013, 21:41.

Коментар

Прекаляваш с милиамперите, но пък... знае ли човек.
                                Вал, не виждаш ли че мерната единица в случая е литри, кви мили(нещо си....)!?

Коментар

Working...
                                X