If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Разбрах те и затова ти отговорих
Послеписът беше по един твой стар коментар. Беше свързан с клатенето на борда.
П.П. Начинът на поставянето на метлата зад врата в една къща има своето значение.
Ако метлата е сложена с дръжката надолу - това означава, че искаш да запазиш благополучието в дома. Ако е сложена обратно - измиташ късмета от семейството.
Подобно е положението на вилата, но в обора при животните.
Ако я сложиш с дръжката надолу - животните ще са здрави и плодовите.
Сложиш ли я на обратно - болести и загуби.
отивам да си поправя метлата
жиуотни нямам за късмет.
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Може и да не си ме разбрала.
При определено ориентиране на метлата и дължина на дръжката й, някои хора политат.
Постът ми беше закачка и леко "връщане" на твой коментар в друга тема.
Разбрах те и затова ти отговорих
Послеписът беше по един твой стар коментар. Беше свързан с клатенето на борда.
П.П. Начинът на поставянето на метлата зад врата в една къща има своето значение.
Ако метлата е сложена с дръжката надолу - това означава, че искаш да запазиш благополучието в дома. Ако е сложена обратно - измиташ късмета от семейството.
Подобно е положението на вилата, но в обора при животните.
Ако я сложиш с дръжката надолу - животните ще са здрави и плодовите.
Сложиш ли я на обратно - болести и загуби.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
П.П. Анон, всяко излизане от равновесно състояние води до някаква неопределеност.
Може и да не си ме разбрала.
При определено ориентиране на метлата и дължина на дръжката й, някои хора политат.
Постът ми беше закачка и леко "връщане" на твой коментар в друга тема.
Тъй като имам да си връщам на ТНМ от една друга тема , то трябва да се обърне специално внимание каква е ориентацията на метлата спрямо женското тяло.... както и на дължината на дръжката й
Благодаря за съвета.
Това с ориентацията и дължината не се дължи на някакъв комплекс от твоя страна/ само предположение/!?
П.П. Анон, всяко излизане от равновесно състояние води до някаква неопределеност.
Мечо
Тнм, то ако махнеш желязото те всички стават едно и също От тук може да се направи извода че точилката (сопата) ти е любим инструмент, друг е въпросът за какво я използваш...
Ей, тоя разговор за инструментите ми напомни за Мечо и неговия любим лаф, да е жив и здрав!
Нищо, което е свързано с труд не ми е любимо
П.П. Да е жив и здрав и да се появява вече. Ще започвам да му пиша неизвинени.
Мечо
Тнм, то ако махнеш желязото те всички стават едно и също От тук може да се направи извода че точилката (сопата) ти е любим инструмент, друг е въпросът за какво я използваш...
Ей, тоя разговор за инструментите ми напомни за Мечо и неговия любим лаф, да е жив и здрав!
Тъй като имам да си връщам на ТНМ от една друга тема , то трябва да се обърне специално внимание каква е ориентацията на метлата спрямо женското тяло.... както и на дължината на дръжката й
Такива начални стойности, наистина могат да доведат до мозъчни увреждания, припадъци и гърчове..., а прагът на поносимост е доста под тия 200 мА..., ама няма сега да спорим за глупости...
Прав си, но има и други фактори - продължителност на контакта с почвата и нейната разнородност, издръжливост на организма - има разлика във възприятието при една балерина един техничар....
пп Написах 100мА, но после в интерес на художествената измислица и динамиката на действието го промених...Откъде да предположа , че не сме на изпит по електротехника и техника на безопастност.....
Хммм, ще се повторя, но държа да заявя:
Дърво завършващо накрая с джелезо, не пипвам / мотика, лопата, търмък, брадва .../
Коментар