If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Keв съжалявам, ама вашето 'просветление' за мен е сектантство. Прочитането на няколко китайски приказки и използването на източни термини според мен не ви прави да изглеждате 'просветлени', а зарибени.
Още повече абсолютизирането на 'просветлението' че вие сте просветлени, а другите са некви същества живеещи в тъмнина. Да ама не. Зависи от коя страна гледаш. Относително е така да се каже.
А примерите които твоя приятел пробутва, са смешно-жалки. Мотиките не са мотики. Да, ама мотиките са си мотики. Примера е изключително тъп, защото освен няколко човека с извратено съзнание, никой не може да го разбере. То не че и те ще го разберат, но може и да се усещат за идеята. Айде ти опитай с по-подходящ пример, и току виж са ти задали нормални въпроси без ирония. Подсказвам - пробай с демокрацията в България и досегашните и резултати.
Само с тъпи лозунги и две-три заучени фрази не става.
...
Ха, добър Денс, добри 'орица!
Благодаря за интереса към моята скромна особа!
------------------------------------------------------------------------------
Накратко не се занимавам с партии/политика и затова не съм гласувал - понеже нашите политици и 12 кинта не струват за мИня, за да им ги дам - ще нахраня 10 души с 10 хляба за тия стинки, които наистина имат нужда от тях.
Ламята е с жълт картон от 2-3 дни, но взе да свиква.
П.П. Не съм свикнал някой да ме трие, щот' му дошъл мензиса и т'ва било критерий. В цял свят имате свобода на Словото - т'ва ви е завещал Исус нявгиж, когото смятат за пророк.
"Небе и земя ще преминат, ала думите Ми няма да преминат."
Исус Христос
Дал съм шанс - да ви забавляват по-можещите от Русото, а също и моди-тата, които съдят кой какъв бил. Пази Боже от такива "съдници"
Да са живи и здрави!
П.П. Когато ви давам примери за ереси ( секти като Християнството ) и как след 400 години от учението на Пророка се приема на Събор ( днешната ви администрация ) да има само 4 евангелия, а 100 други да се обяват за ерес и да се изгорят - изобщо не съм сигурен, че чета оригинала ( т.е. всички очевидци да са избити на кладите, включително и Галилей, който казва: И все пак тя ( Земята ) се върти ).
Щом нямам достъп до оригинала ( манипулиран за 400 години от създаването му ) - то да се борави с копи/паста на "хиляди" години - е меко казано нелепо! Забелязвам, че се толерира спамерския ( папагалски ) стил на копи/паста.
Копи/паста никога няма да извади БГ-стан от кризата и тя ще ескалира още повече, но щом това се толерира - ОК.
Т'ва си е ваш ( на модита-та ) проблем, а не мой
-------------------------------------------------------------------------------------
П.П.П. На "изборите" вчера спестих 12 кинта = 12 хляба от гласа си, за да се нахранят нуждаещите се с тях, а не да ги подаря на поредния "месия".
Както шпрехат хамериканците - Кат' сте толкоз умни - къде са ви стинките тогава?
Та, нека ме трият, ама кат' не пиша - как ще ме "изтрият"? Ърмм ...? Новите писачи на "Евангелия" кое било вярно и кое било ерес ( смигам )
Факи, просветлението се получава индивидуално и спонтанно! Това което искаш от Мечо няма да те доведе до истинско осъзнаване, още повече до сатори...
Keв съжалявам, ама вашето 'просветление' за мен е сектантство. Прочитането на няколко китайски приказки и използването на източни термини според мен не ви прави да изглеждате 'просветлени', а зарибени.
Още повече абсолютизирането на 'просветлението' че вие сте просветлени, а другите са некви същества живеещи в тъмнина. Да ама не. Зависи от коя страна гледаш. Относително е така да се каже.
А примерите които твоя приятел пробутва, са смешно-жалки. Мотиките не са мотики. Да, ама мотиките са си мотики. Примера е изключително тъп, защото освен няколко човека с извратено съзнание, никой не може да го разбере. То не че и те ще го разберат, но може и да се усещат за идеята. Айде ти опитай с по-подходящ пример, и току виж са ти задали нормални въпроси без ирония. Подсказвам - пробай с демокрацията в България и досегашните и резултати.
Само с тъпи лозунги и две-три заучени фрази не става.
...
Харесвам хората с чувство за хумор, даже и на мой гръб.....
Другите ги съжалявам.....
Да се уточня...
Въпросът ми бе към Тнм и тя ми отговори....
Като бях на вилата събота и неделя, видях че съседа е разположил към 30 кошера и приготвил място за още толкова.......
Вярно, че е на 100 м от къщата, но си е притеснително да съжителстваш с толкова жилещи насекоми.......
Харесвам хората с чувство за хумор, даже и на мой гръб.....
Другите ги съжалявам.....
Да се уточня...
Въпросът ми бе към Тнм и тя ми отговори....
Като бях на вилата събота и неделя, видях че съседа е разположил към 30 кошера и приготвил място за още толкова.......
Вярно, че е на 100 м от къщата, но си е притеснително да съжителстваш с толкова жилещи насекоми.......
Пък аз си помислих, че ти от любов към животните. Но какво е любовта, ако не съществува омраза от която да я различим
Коментар