IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Ех, Зарко...!
    Аз веднъж да напиша повече от 3 реда и ти ще ме почнеш с пространствено- времевия ( ситуационен) континуум.....
    На почти 2л бира и разтресен от ток около 200 мА с напрежение 110 V ......( като се опитах да сумирам съпротивленията и като се съобразих с влажността на почвата и състоянието на нервната ми система, а от там и собственото съпротивлени на организма ми )...
    ТААА....
    Тризъбеца е извит на полуокръжност .....Като разрохваш почвата заставаш на едно място за да не тъпчеш и се връткаш насам - натам...
    Задача - връткай се на 2л бира и ударен от горепосочения ток и със сигурност ше си нараниш някоя част от тялото...
    Съвет - не работи с брадва...

пп ЕЕЕЕ, днес се улях.....
    Разбрах още в началото, че си пазил бирата и си предпочел за забиеш тризъбеца в петата си, но да опазиш бирата... Правилно решение! Подкрепям! Иначе, кое ще ти е стимула за "връткането"? Ама и това "връткане" - някакви други асоциации ми навява...
    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
      Все пак, Чичо е почти виртуоз при работа със селскостопански инструменти, щом не се е оплакал от "неочакван" удар с дръжката /сапа/ по челото......
      Тнм ли викаш в момента!?

Коментар

• Прекаляваш с милиамперите, но пък... знае ли човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Аноне, аз без да претендирам за абсолютна правота, ще се опитам да внеса малко яснота в ситуацията:

таралежче = малко бухалче (совичка)

тризъбец = търмък (по русенски)

Но все пак Чичо има последната дума

Все пак, Чичо е почти виртуоз при работа със селскостопански инструменти, щом не се е оплакал от "неочакван" удар с дръжката /сапа/ по челото......

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
            ... и мен ме напуши един смях, особено - подчертаното...

...тризъбец, нали беше вилата на Нептун?..., та се опитах - от една страна - да си представя, как Нептун би "драскал" почвата......, а от друга страна - да нацели най-трудно възможното за нараняване място от нашето тяло - петата......, откъдето опитах да разбера - в каква ли позиция е работил труженикът..., май това е било - някак - с полускръстени крака - "по турски", а обработване е извършвано на близки до кръгови площи - сектори ..., или пък - при ставането, за да заеме нова необработена площ - някак да е изгубил равновесие, при което се е опитал да се подпре на тризъбеца - те тогава може и да се е наранил - точно каТ Ахилес - в петата...

/с извинения, не претендирам да съм създал прякор на работника.../
            Ех, Зарко...!
            Аз веднъж да напиша повече от 3 реда и ти ще ме почнеш с пространствено- времевия ( ситуационен) континуум.....
            На почти 2л бира и разтресен от ток около 200 мА с напрежение 110 V ......( като се опитах да сумирам съпротивленията и като се съобразих с влажността на почвата и състоянието на нервната ми система, а от там и собственото съпротивлени на организма ми )...
            ТААА....
            Тризъбеца е извит на полуокръжност .....Като разрохваш почвата заставаш на едно място за да не тъпчеш и се връткаш насам - натам...
            Задача - връткай се на 2л бира и ударен от горепосочения ток и със сигурност ше си нараниш някоя част от тялото...
            Съвет - не работи с брадва...

пп ЕЕЕЕ, днес се улях.....
            Last edited by 4i40; 08.07.2013, 21:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              Ако още е живо и при теб:
              Сурова телешка кайма, малко млеко, яйце (сварено или сурово) - това е универсалната смес на Джералд Даръл за малки/млади хищници.

Даваш го с малка лъжичка, пипетка (сока) или от пръста си.

Дано да е още живо добичето.

П.П. Да - и на топло, на топло!
              Най-добре в пазвата ти.

Ако не яде, поне трябва да пие - вода!
              Вманков ти утепа рибата,!
              В момента яда бъркани яйца с кървавица, лук и много
              подправки. Браво на чичка, че има вила,! Оплакваш се, но не пишеш за добрите усещания

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Тази вечер си забавен. Представих си как плюе таралежче.

А и да забиеш тризъбец в петата си..... или имаш дефектни стъпала (обърнати на 180 градуса) или работиш с тризъбеца по много нестандартен начин.... Като кирка ли го ползваш?
                Аноне, аз без да претендирам за абсолютна правота, ще се опитам да внеса малко яснота в ситуацията:

таралежче = малко бухалче (совичка)

тризъбец = търмък (по русенски)

Но все пак Чичо има последната дума

Коментар

Споко, замина си по направлението, животинчето...
                  Преди да го предам в ръцете на знаещити, можещия му намери малко бял дроб и го нахрани....Първо на по - ситно , но гадината плюеше.....
                  Затова на едри парцала - както майката би го хранила - с цели мишки....Гълташе и не плюеше мръсника....Голям сладур.....скъса ми се душата като го предадох.....ю

пп Бе, аз доста съм удъртял ...много съм се разнежил.....

пп Търси подходяща пазва...но 110 и нагоре не намерих....

Очевидно, пазвата е била за теб - за да отмориш, след толкова стрес тия дни..., тогава и силиконка ти върши работа - няма да кърми, я...

Коментар

Първо на по - ситно , но гадината плюеше.....
                    Тази вечер си забавен. Представих си как плюе таралежче.

А и да забиеш тризъбец в петата си..... или имаш дефектни стъпала (обърнати на 180 градуса) или работиш с тризъбеца по много нестандартен начин.... Като кирка ли го ползваш?

Коментар

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Коментар

• Можеше и да му сдъвкваш месце и да му го даваш. Една позната така храни едно малко совче.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Сурова кайма, малко млеко, яйце (сварено или сурово) - това е универсалната смес на Джералд Даръл за малки/млади хищници.

Най-добре в пазвата ти.

Преди да го предам в ръцете на знаещити, можещия му намери малко бял дроб и го нахрани....Първо на по - ситно , но гадината плюеше.....
                          Затова на едри парцала - както майката би го хранила - с цели мишки....Гълташе и не плюеше мръсника....Голям сладур.....скъса ми се душата като го предадох.....ю

пп Бе, аз доста съм удъртял ...много съм се разнежил.....

Коментар

Здравейте бандюги..!
                            Два дни ме няма а вие и една кавга не сте заформили...
                            Така и така е интелектуална скука, да ви опиша какви ги свърших на вилата......
                            Спирам и не вярвам на очите си.... Английската ливада станала бразилска джунгла.....
                            Стеблата на доматите, като боабаби....само , че паднали по земята...Работа безкрай...( веднага се сетих за Наивника, който правилно се чуди дали да се зароби или за ръководните действия на Тнм от верандата.....)

Започнах с машината и нещо ме ухапа ( не беше змия) , но по вената до глезена...- тръгнах да правя алергия - веднага половин Зодак ( всеки уважаващ се мъж има Зодак в чантата- Щото дамата може да е алергична.....) и така няколко часа...
                            За борбата със слепока стигнах до крайности - купих един траф 220/110 и с две сонди през 5-6 м вадя червеите на слънце (на слепока не му пука )... Да де, но през това време не давам на една бира от 2л да се затопли....
                            И както си връзвам доматите съм стигнал до опасна зона.....така ме раздруса, че си секнах кръста...... За капак продължих да дращя по почвата с един тризъбец и си го забих в петата през обувката..... До 11ч се катерих да оправям асмата и съм заспал
                            по никое време - и кръст и глава ме цепят....Сутринта не мога да стана в 7.3 ч..
                            Все пак поработих като младо магаре до 12 ч и сега пъшкам - кръст, глава....
                            Запомнете от мене - глупаците умират първи...

пп На връщане по пътя се разминах с една кола до Драгоман....Това е нормално ....
                            И тази отврат не се е спрял пред едно малко таралежче...още мърдаше, но кървеше....Не го взех....Като се замисли човек - два завоя време....Какъв малък отрязък от време а каква голяма загуба за Фръцла Ежкова......

... и мен ме напуши един смях, особено - подчертаното...

...тризъбец, нали беше вилата на Нептун?..., та се опитах - от една страна - да си представя, как Нептун би "драскал" почвата......, а от друга страна - да нацели най-трудно възможното за нараняване място от нашето тяло - петата......, откъдето опитах да разбера - в каква ли позиция е работил труженикът..., май това е било - някак - с полускръстени крака - "по турски", а обработване е извършвано на близки до кръгови площи - сектори ..., или пък - при ставането, за да заеме нова необработена площ - някак да е изгубил равновесие, при което се е опитал да се подпре на тризъбеца - те тогава може и да се е наранил - точно каТ Ахилес - в петата...

/с извинения, не претендирам да съм създал прякор на работника.../

Коментар

Добро утро на всички !
                              Рано сутринта минавам през един парк и гледам два гарвана кълват една бореща се топка....
                              Малко бухалче или совичка ....Сладурче.
                              Сега ме гледа от един кашон и аз се чудя каква манджа да и забъркам......
                              Успешен ден !
                              Аз си свърших работата за днес...спасих едно бебче да бъде изядено живо....
                              Сурова телешка кайма, малко млеко, яйце (сварено или сурово) - това е универсалната смес на Джералд Даръл за малки/млади хищници.

Най-добре в пазвата ти.

Last edited by vmankov; 08.07.2013, 21:10.

Коментар

Здравейте бандюги..!
                                Два дни ме няма а вие и една кавга не сте заформили...
                                Така и така е интелектуална скука, да ви опиша какви ги свърших на вилата......
                                Спирам и не вярвам на очите си.... Английската ливада станала бразилска джунгла.....
                                Стеблата на доматите, като боабаби....само , че паднали по земята...Работа безкрай...( веднага се сетих за Наивника, който правилно се чуди дали да се зароби или за ръководните действия на Тнм от верандата.....)

Започнах с машината и нещо ме ухапа ( не беше змия) , но по вената до глезена...- тръгнах да правя алергия - веднага половин Зодак ( всеки уважаващ се мъж има Зодак в чантата- Щото дамата може да е алергична.....) и така няколко часа...
                                За борбата със слепока стигнах до крайности - купих един траф 220/110 и с две сонди през 5-6 м вадя червеите на слънце (на слепока не му пука )... Да де, но през това време не давам на една бира от 2л да се затопли....
                                И както си връзвам доматите съм стигнал до опасна зона.....така ме раздруса, че си секнах кръста...... За капак продължих да дращя по почвата с един тризъбец и си го забих в петата през обувката..... До 11ч се катерих да оправям асмата и съм заспал
                                по никое време - и кръст и глава ме цепят....Сутринта не мога да стана в 7.3 ч..
                                Все пак поработих като младо магаре до 12 ч и сега пъшкам - кръст, глава....
                                Запомнете от мене - глупаците умират първи...

пп На връщане по пътя се разминах с една кола до Драгоман....Това е нормално ....
                                И тази отврат не се е спрял пред едно малко таралежче...още мърдаше, но кървеше....Не го взех....Като се замисли човек - два завоя време....Какъв малък отрязък от време а каква голяма загуба за Фръцла Ежкова......
                                Отдавна не бях се смяла така с глас. Тази вечер е весело в повечето теми
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X