IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
    тнН, ти не се притеснявай, АртитУ ги знае тия неща! /т.е. - от стара коза яре си е, откъдето и да я погледнеш..., виртуално/... Тя ще си го осинови САМО символично, така да се каже, което означава следното: ще го занесат с Чичо в гората и ще ходят да си го виждат /птичето/ периодично... Там толкова неща има за осиновяване - буболечки, сърнички, дори и калинки ще видят!..., как расте тревата - отдолу-нагоре - също е важно да се знае!..., та - така...
    Що не писа по-рано за такава примамка...
    Язък, пак си пропуснах късмета....Дадох го на природозащитниците....
    Изредиха се бая народ да се снима с пилето....По едно време се замислих за такса ...
    Имало го в сурат-тефтера вече.....
    Искаха и мен да ме снимат.....Казах им, че такъв дебел, стар и грозен ще срути цената на акциите .....

пп Зарко, номера с тревата дали минава и с печено пиле.....?

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
      ха ха ха

така, значиии...ежко трябва да е малък, тъй щото гоУемшките са в пределна старческа възраст, чувала съм че живота им е около три-четири години, изкуствено създадените, които се продават в зоомагазините не изкарват и две затова искам "мойот батман" да е малък, малък, че да има да си "играем" по-дълго време Тъкмо ще ми хареса и после...

https://www.youtube.com/watch?v=gvmjaD6M1b0
      Уффф, това с двугодишните гадинки е лоша работа. Аз имах хамстери. Да ама почнаха да се еВат. После като почна да ражда с голям труд успях да спася две да не ги изяде. След това ги разделих в отделни клетки и тихо и спокойно ги изчаках да си изживеят живота. Умряха, малко преди интереса на котето ми към тях да стане голям

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Само да вметна...Най-много да те изяде - таралежите се хранят със змии...

Преди 2-3 седмици като бях на вилата и съм се унесъл по залеза над сръбско, чувам едно сумтене в далечината...На 20 м се движи нещо бая- големичко зверче....
        Стрелнах профилактично една съчма, но с пияната глава ( 60 гр) не уцелих..
        Тръгнах към нещото и на 2-3 м виждам един таралеж-гигант....поне 50 см и 3кг мръвка
        .Боцнах го с пушката - звера се събра ( фръцна) на топка и сумти като носорог...
        Пипнах му бодлите за проба ( Да видя ежко дали дава чатлак за игра...тцъ..не ще )
        Метнах му една кофа да го видя на светло.....Седнах си на верандата и гледам... Обърна си кофата, мина покрай мене и се загуби в тъмното.....
        Един ловец каза, че имало змии....Аз харесвам змиите и ги ловя...Разнасях един смок и една водна змия при съседите и те изпаднаха в ужас......
        Само ловеца каза - щом хващаш змии, значи харесваш жените....
        Каква е връзката не разбрах....

пп Фръци, до колко кила приемаш да е таралежа..? Щото този звер, не можеш да го изхраниш....
        ха ха ха

така, значиии...ежко трябва да е малък, тъй щото гоУемшките са в пределна старческа възраст, чувала съм че живота им е около три-четири години, изкуствено създадените, които се продават в зоомагазините не изкарват и две затова искам "мойот батман" да е малък, малък, че да има да си "играем" по-дълго време Тъкмо ще ми хареса и после...

https://www.youtube.com/watch?v=gvmjaD6M1b0
        Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Само да вметна...Най-много да те изяде .
          Хихих, ами ако е мъжки?

Бааа маа му, ти ако видиш млада мацка у собата.... Ще я ядеш ли бря?

Коментар

другия път когато видиш може да ми го вземеш, ще го спазарим около 100 лв са в магазините има и малко по-скъпи ако са бели, на половин цена го взимам ще му купя делвичка и ще се гоним нощес
            Само да вметна...Най-много да те изяде - таралежите се хранят със змии...

Преди 2-3 седмици като бях на вилата и съм се унесъл по залеза над сръбско, чувам едно сумтене в далечината...На 20 м се движи нещо бая- големичко зверче....
            Стрелнах профилактично една съчма, но с пияната глава ( 60 гр) не уцелих..
            Тръгнах към нещото и на 2-3 м виждам един таралеж-гигант....поне 50 см и 3кг мръвка
            .Боцнах го с пушката - звера се събра ( фръцна) на топка и сумти като носорог...
            Пипнах му бодлите за проба ( Да видя ежко дали дава чатлак за игра...тцъ..не ще )
            Метнах му една кофа да го видя на светло.....Седнах си на верандата и гледам... Обърна си кофата, мина покрай мене и се загуби в тъмното.....
            Един ловец каза, че имало змии....Аз харесвам змиите и ги ловя...Разнасях един смок и една водна змия при съседите и те изпаднаха в ужас......
            Само ловеца каза - щом хващаш змии, значи харесваш жените....
            Каква е връзката не разбрах....

пп Фръци, до колко кила приемаш да е таралежа..? Щото този звер, не можеш да го изхраниш....

Коментар

Зарко като 6-7-годишно хлапе реших да спасявам 5 риби кая, които стояха в една кофа и изкараха цяла вечер живи - до сутринта. Щом изгря слънцето с кофата под ръка ходих до плажа, ама там където е митницата във Варна да ги хвърлям обратно във водата - спасявах си! а митничарите...неее само като се сетя колко се смяха, но ме пуснаха с кофата пълна с малко вода, а после вкъщиииии "къде е обяда"?! Имай предвид, че когато рибата е приготвена нямах нищо против да си хапвам, но щом я видех жива и а сега като видя живи омари в някоя от големите вериги, продаващи морски дарове, ах какво им мисля
              Зная точно какво им мислиш на омарите - и тях искаш да "спасяваш" - с изкуственото дишане, което не си направила на рибетата..., но вероятно знаеш, че изкуствено дишане на омарите се прави откъм опашката..., особеност не се духа /както нормално при изкуственото дишане- обдишване/, а се изсмуква съдържанието......
              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

другия път когато видиш може да ми го вземеш, ще го спазарим около 100 лв са в магазините има и малко по-скъпи ако са бели, на половин цена го взимам ще му купя делвичка и ще се гоним нощес

Определено, развинтеното въображение - НЕ Е само мой приоритет...

...аз, въпреки и с развинтено..., някак все не мога да си представя, как точно ще влезеш в делвичката......, а и "гоненето" вътре ще е до едно времЯ..., все някой ще стигне другия..., ама - ако някой седне върху нечии игли - то нима ще знае всякой - где, кога, веднъж - някого преследвал/а/ някоЯ - в делвичка - надлъж.../без това да е непременно цъфналата ръж/...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Оня ден връщайки се от Варна видях един Ежко Бежко в отсрешното платно, тръгнал да пресича. За съжаление се задаваше много дълга верига от автомобили и камиони
                  Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

...и едни мощни рибета има - пъстървичка ще да е - тук-там, в по-големите вирЧЕТА на Бистришка река..., "осиновяваш" си, а като ти мине мерака - поставяш ги да се стоплят на скарата...
                    Зарко като 6-7-годишно хлапе реших да спасявам 5 риби кая, които стояха в една кофа и изкараха цяла вечер живи - до сутринта. Щом изгря слънцето с кофата под ръка ходих до плажа, ама там където е митницата във Варна да ги хвърлям обратно във водата - спасявах си! а митничарите...неее само като се сетя колко се смяха, но ме пуснаха с кофата пълна с малко вода, а после вкъщиииии "къде е обяда"?! Имай предвид, че когато рибата е приготвена нямах нищо против да си хапвам, но щом я видех жива и а сега като видя живи омари в някоя от големите вериги, продаващи морски дарове, ах какво им мисля

Коментар

• Мушнах едни макаронки песто’с два прленбахера за обяд
                      но ме домързя

Коментар

...а някакъв тъпунгер, в Китен - не е изчакал Таралежко - и го смачкал почти насред центъра... Ега ти гадовете - направо ми стана едно чоглаво... по разбираеми причини - няма да пускам тук снимката. Гадост. С колко трябва да кара човек, за да не може да изчака таралежа да пресече?
                        Понякога няма как. Аз го забелязах, но насреща идваха много коли. Няма как да се спре. От тях, първият може да го види, но останалите - невъзможно.
                        Внимавайте все пак с ежковците. Много са готини, но доста зарази носят

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Оня ден връщайки се от Варна видях един Ежко Бежко в отсрешното платно, тръгнал да пресича. За съжаление се задаваше много дълга верига от автомобили и камиони

...а някакъв тъпунгер, в Китен - не е изчакал Таралежко - и го смачкал почти насред центъра... Ега ти гадовете - направо ми стана едно чоглаво... по разбираеми причини - няма да пускам тук снимката. Гадост. С колко трябва да кара човек, за да не може да изчака таралежа да пресече?

Коментар

...и едни мощни рибета има - пъстървичка ще да е - тук-там, в по-големите вирЧЕТА на Бистришка река..., "осиновяваш" си, а като ти мине мерака - поставяш ги да се стоплят на скарата...
                            Над Добринище има едно кръчме, "без осиновяване" работи Дават ти въдичка, хващаш си, каквото хванеш и след 20 минути вече си го хапваш

Коментар

зна,, знам ама ти знаеш ли аз от кога искам таралеж, совичка или някой друг "дзвер" да си имам

Коментар

зна,, знам ама ти знаеш ли аз от кога искам таралеж, совичка или някой друг "дзвер" да си имам

Коментар

Working...
                                X