If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
тнН, ти не се притеснявай, АртитУ ги знае тия неща! /т.е. - от стара коза яре си е, откъдето и да я погледнеш..., виртуално/... Тя ще си го осинови САМО символично, така да се каже, което означава следното: ще го занесат с Чичо в гората и ще ходят да си го виждат /птичето/ периодично... Там толкова неща има за осиновяване - буболечки, сърнички, дори и калинки ще видят!..., как расте тревата - отдолу-нагоре - също е важно да се знае!..., та - така...
Много уважавам тия "пилета", които имат афинитет към гризачите -най-вероятно, защото са апетитна мръвка за тях...
Историята е на няколко дни... Централна улица в София, тук-там - дървета и един страхотно възбуден гарван - пикира край колите: леко се издига и веднага каца на асфалта.... В първия момент помислих, че е наранен, ама не било това, защото...
Виждам, че нашичкият гони плъх! А плъхът - обезумял, се чуди къде да се покрие, но нищо не може да избяга от зоркият поглед на "птиЧЕНЦЕТО"... Преследване - на живот и смърт. Хрътка не би могла да го направи по-добре от гарвана... А, като му зярнах здравият клюн - нямаше начин плъхът да може да издържи и един удар в гадната си тиква...
Гарванът беше в крайно неизгодната позиция - хем да лолува, хем да е стресиран - инстинктивно да се пази от малкото хора, които не проявяваха интерес към него..., все пак - вниманието му беше крайно раздвоено, а аз се правех на безучастен, за да не го плаша повече...
Гарванът наистина беше с благородна осанка, което вероятно да е било причината, за да не може да се навре - дори под джиповете..., пък и вероятно това би било голямо унижение за него /пълзенето/...
Гадният гризач усещаше тия настройки на благородника - и сновеше по диагонал под един джип, а гарванът подскачаше, обикаляйки джипа, за да не изпусне "пържолата" си... тогава гризачът се намърда между джантата и диска на спирачката, стърчаха едни мустаци - и гарванът се същиса, защото го изгуби за момент, но зоркият поглед бързо хвана опитът за измама /след една обиколка с подскоци около джипа/ - и мустакът пак хукна между колите...
Гарванът - след него - с подскоци и прехвърчания...Изгубих ги от погледа си...
Та, така: обичам ги тия "пилета" - именно по причината, че ни помагат в неравната борба с гризачите...
Влюбен съм в пиленцето....
Намерих му бял дроб и го храних....За благодарност ме осра....за късмет....
Сега чакам да ми го вземат природозащитниците......
4i40, направи снимки на Топката и ги пусни у форума! Дай да го видим този борбен дзвер
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Благодаря...!
Сега съм му пуснал Радио РОК 1 и танци от крак на крак.....
Пак заповядай
Т'ва е част от нещата, които не виждате в статиите. Русото изследва много подробно всичко и т'ва беше част от България - Вечните богатства - Природата.
Понеже после кат' почна да кастря статиите и ела - та гледай ко ста'а ... за да остане само т'ва дет' се вижда.
Няма по-голям смях да триеш сам себе си и то с голямата резачка - хаха
Може в случая по-важния въпрос да е: К'во става с 4i40!?
Влюбен съм в пиленцето....
Намерих му бял дроб и го храних....За благодарност ме осра....за късмет....
Сега чакам да ми го вземат природозащитниците......
Изпаднах в паника... Режа червей и му давам парчета....не ги ще...Сега търся малка спринцовка за вода и голяма за храна.....Ще дъвча червеите и ще му ги давам смлени...
Щото съм му татко....
Отстъпи 5-6 метра засили се и му скочи отгоре с колене, после с лакти, шутове, вади колана и го почвай и с него. Може и да се оправи
ако знаете как пиша в момента - бебето горска ушата сова ( на пръста ми е и я долепих до екрана 0 ....сега ме гледа от 20 см и отваря човка..гадничкото сладурче.....
Изпаднах в паника... Режа червей и му давам парчета....не ги ще...Сега търся малка спринцовка за вода и голяма за храна.....Ще дъвча червеите и ще му ги давам смлени...
Щото съм му татко....
Прочети това дето пуснах!!!! Опасно било със спринцовка вода
Коментар