IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Арти, мястото на фтичето е у гората.
    зна,, знам ама ти знаеш ли аз от кога искам таралеж, совичка или някой друг "дзвер" да си имам
    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

тнН, ти не се притеснявай, АртитУ ги знае тия неща! /т.е. - от стара коза яре си е, откъдето и да я погледнеш..., виртуално/... Тя ще си го осинови САМО символично, така да се каже, което означава следното: ще го занесат с Чичо в гората и ще ходят да си го виждат /птичето/ периодично... Там толкова неща има за осиновяване - буболечки, сърнички, дори и калинки ще видят!..., как расте тревата - отдолу-нагоре - също е важно да се знае!..., та - така...
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Много уважавам тия "пилета", които имат афинитет към гризачите -най-вероятно, защото са апетитна мръвка за тях...

Историята е на няколко дни... Централна улица в София, тук-там - дървета и един страхотно възбуден гарван - пикира край колите: леко се издига и веднага каца на асфалта.... В първия момент помислих, че е наранен, ама не било това, защото...

Виждам, че нашичкият гони плъх! А плъхът - обезумял, се чуди къде да се покрие, но нищо не може да избяга от зоркият поглед на "птиЧЕНЦЕТО"... Преследване - на живот и смърт. Хрътка не би могла да го направи по-добре от гарвана... А, като му зярнах здравият клюн - нямаше начин плъхът да може да издържи и един удар в гадната си тиква...

Гарванът беше в крайно неизгодната позиция - хем да лолува, хем да е стресиран - инстинктивно да се пази от малкото хора, които не проявяваха интерес към него..., все пак - вниманието му беше крайно раздвоено, а аз се правех на безучастен, за да не го плаша повече...

Гарванът наистина беше с благородна осанка, което вероятно да е било причината, за да не може да се навре - дори под джиповете..., пък и вероятно това би било голямо унижение за него /пълзенето/...

Гадният гризач усещаше тия настройки на благородника - и сновеше по диагонал под един джип, а гарванът подскачаше, обикаляйки джипа, за да не изпусне "пържолата" си... тогава гризачът се намърда между джантата и диска на спирачката, стърчаха едни мустаци - и гарванът се същиса, защото го изгуби за момент, но зоркият поглед бързо хвана опитът за измама /след една обиколка с подскоци около джипа/ - и мустакът пак хукна между колите...

Гарванът - след него - с подскоци и прехвърчания...Изгубих ги от погледа си...

Та, така: обичам ги тия "пилета" - именно по причината, че ни помагат в неравната борба с гризачите...
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
          Ако не го искате малкия дзвер аз ще го осиновя
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Ако не го искате малкия дзвер аз ще го осиновя
            Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• [QUOTE=4i40;1059471662]
              Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение

Влюбен съм в пиленцето....
              Намерих му бял дроб и го храних....За благодарност ме осра....за късмет....
              Сега чакам да ми го вземат природозащитниците......
              4i40, направи снимки на Топката и ги пусни у форума! Дай да го видим този борбен дзвер
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Благодаря...!
                Сега съм му пуснал Радио РОК 1 и танци от крак на крак.....
                Пак заповядай

Т'ва е част от нещата, които не виждате в статиите. Русото изследва много подробно всичко и т'ва беше част от България - Вечните богатства - Природата.

Понеже после кат' почна да кастря статиите и ела - та гледай ко ста'а ... за да остане само т'ва дет' се вижда.

Няма по-голям смях да триеш сам себе си и то с голямата резачка - хаха

П.П. Ще го вземет добика, налЕ?

Коментар

• [QUOTE=kev;1059471645]
                  Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Може в случая по-важния въпрос да е: К'во става с 4i40!?
                  Влюбен съм в пиленцето....
                  Намерих му бял дроб и го храних....За благодарност ме осра....за късмет....
                  Сега чакам да ми го вземат природозащитниците......

Коментар

• [QUOTE=Lelq;1059471633]
                    Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Какво стана с пилето ?
                    Може в случая по-важния въпрос да е: К'во става с 4i40!?

Коментар

• [QUOTE=4i40;1059471552]
                      Какво стана с пилето ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Прочети това дето пуснах!!!! Опасно било със спринцовка вода
                        ОК, прочетох до края. Мерси...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          .....................
                          Благодаря...!
                          Сега съм му пуснал Радио РОК 1 и танци от крак на крак.....
                          Last edited by 4i40; 05.07.2013, 11:09.

Коментар

Изпаднах в паника... Режа червей и му давам парчета....не ги ще...Сега търся малка спринцовка за вода и голяма за храна.....Ще дъвча червеите и ще му ги давам смлени...

Щото съм му татко....
                            Отстъпи 5-6 метра засили се и му скочи отгоре с колене, после с лакти, шутове, вади колана и го почвай и с него. Може и да се оправи

-------------------------------------------------------

Иначе малко по-сериозно:

СПАСИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ЗА ДИВИ ЖИВОТНИ

(Центърът се намира във вътрешността на двора на Професионална гимназия по ветеринарна медицина "И.П.Павлав" - Ст. Загора срещу квартал “АПК”)

Стара Загора 6006
                            П.К. 27

тел. и факс: (042) 60 77 41

GSM Mtel:

0886 57 00 53 - Христина Клисурова - Ветеринарен лекар ,Връзки с обществеността, Отговорник Посетителска част и Документооборот
                            0885 22 84 86 - Ваня Личева - Отговорник Прием пациенти, Реанимация
                            0884 87 75 44 - Руско Петров - Ветеринарен лекар. Оперативен управител на Спасителния център за диви животни, Отговорник Доставки, Сътрудник Прием пациенти и Реанимация
                            0884 00 50 36 - Николай Арабаджиев - Отговорник Стационарни пациенти и Посетителска част
                            0884 60 86 46 - инж. Иван Иванов - Отговорник Технически и строителни дейности и Инкубаторно
                            0884 18 66 54 - Павлина Николова - Отговорник хигиена, дезинфекция и озеленяване и Сътрудник Бебешка стая
                            0885 51 88 11 - Пеньо Милев - сътрудник звено Поддръжка и обслужване в Спасителен центъра за диви животни в посетителска, рехабилитационна и размножителна част.
                            0882 70 70 35 - Йорданка Василева - Сътрудник белошипи ветрушки

GSM (Globul): 0896 66 27 26 /д-р Руско Петров - Ветеринарен лекар. Оперативен управител на Спасителния център за диви животни, Отговорник Доставки, Сътрудник Прием пациенти и Реанимация

e-mail: wrbc@greenbalkans.org

----------------------------------------------------------------------

Ъъ ... стачката на Русото продължава - ако не беше птичето нямаше да пиша, но и Русото омеква понякога, когат' трябва се спасяват животи.

Успех!

П.П. Обади се на някой от телефоните и питай хората какво да правиш - не се прави на "умник".

Те ще ти кажат профи .. на първо време това - после на второ време това и т.н.

Мисля, че има процедура как да им го предадеш и те ще поемат отговорността и грижите за него.
                            Last edited by marandi; 05.07.2013, 09:39.

Коментар

• ако знаете как пиша в момента - бебето горска ушата сова ( на пръста ми е и я долепих до екрана 0 ....сега ме гледа от 20 см и отваря човка..гадничкото сладурче.....

Коментар

Изпаднах в паника... Режа червей и му давам парчета....не ги ще...Сега търся малка спринцовка за вода и голяма за храна.....Ще дъвча червеите и ще му ги давам смлени...

Щото съм му татко....
                                Прочети това дето пуснах!!!! Опасно било със спринцовка вода

Коментар

Working...
                                X