IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Мечо, времето не е ли малко дъждовно за пране на килими и пътеки!?
    Преди години това мероприятие беше свързано с пийване на бира и похапване на кебапчета сред природата, на чист въздух. Фърляш всичко в тепавицата и си гледаш кефа

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• "Не може да не уважаваш някой, който може да напише Вторник, дори и да е с правописни грешки. Но правописът не е всичко. Има дни, когато да напишеш Вторник — просто не е нужно."
      Мечо Пух
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Ся мисля да фърля килимите и пътечките през терасата и после да ги натоваря на джипката и на ПРАНЕ. Споко не съм рисувал бащицата на капакот. И на номеро не му пише името. За картечница не казвам. Като почне бунта срещу ЗЛОТО тогава ще се разбере имам ли, немам ли !!!
        tnm

Коментар

• Е, те са си еба куче макята!

Ало-о-оу,
          Смонафт!

Сипвам си четвръто и почвам да те слушкам. Ма с подробности!
          И нема да прескачаш!

Коментар

• Чейте са!
            /От вратата се връщам!/

- Некой да си не помисли нещо!
            Онова съкратеното си е моето - "И с бога напред!"
            Ма понеже со същио сме и баджанаци, затуй го слагам двойно.
            А е с главни букви, щото като нищо Всевишния ще ми тропоса некоя ядлива лелка, дето не мое да улучи чашата, как да я ръгне в прилежащата ѝ поставка за кафе на компа.
            И като нищо па съм утрепал три часа в НОИ.

Коментар

• Ха наздраве банда... Тая сутрин мисля да се подкарам от рано че деня един такъв....

Снощи излизах с една мацка с огромни цици.. Много яка... И млада.. Ама нещо не ме грабна... Изключително приказлива.. И всичко знае.. Виждали сте го тоя тип жени.. Направо по едно време ми идваше да и плесна един шамар да млъкне... И нещо освен огромните (ама наистина огромни) гърди, нещо другите основни част за секс хич не ми харесаха, като се вгледах.. Една малко косматичка, нещо и на пот ми позамириса (ебати бизнес дамата)... Очакваше да я поканя в нас, ама аз си я закарах до тях (па бях взел от автокъщата един джип Ровер, като космически кораб, почти нов (2011та година произведен) и поне му се изкефих из нощна София на връщане). Живее чак в Сухата река мацката... Пусто и мъжете сме смотани, ама и жените не се научиха да подчертват хубавите си страни и да прикриват недостатъците си...

Коментар

• Деба тая крива нива........ и кал по гърба!
                Като как ма ядоса кърдавото!!!
                Цела нощ капка не съм куснал/сигур щото съм спал/ и сега рано рано сабахлем - цели три чаши ънблок!

..........................
                Ако некой от вас зърне днеска как некой лази по мантинелата на "Тодор Александров", като маче върху горещ ламаринен покрив, да се не дзвери биля.
                Аре, тръгвам!
                С Б-Б - и напред!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Ае чао. Отивам да си отмазнявам ДЖИГЕРЯ !!!
                  Дааа, свободата иска жертви Аз като покорен роб, ще си остана мазен в леглото.

Коментар

Няма абсолютна истина и не може да има. Ето например адаша .................................................. .................................................. ........................................, олекнало му на душата и си пуснал да слуша омайно жужене на пчели, търтеи и царици.

Ще ти се!
                    Адаша, като се замислил, сетил се че мое да врътне заедно с Прасчо едно ООД за износ на свинско...................

Коментар

• Аз половината детство съм прекарал в болници, заради некакви бъбречни дюни.
                      После, през целата младост - бъбречни кризи. Лазиш по земята и скимтиш да си те прибере.
                      Оттогаз насетне в болница не съм влизал/с едно изклучение/. Освен да се натаралянкам с некой от шаманите.
                      Е, и за ония работи....... дето ги умеят медсестрите.

И така сметам да си остане.
                      Пък щом некоя болест ми се стрполи връз главата - земам тубата и некого за дружинка и потъвам в тъмата.

Коментар

• Ае чао. Отивам да си отмазнявам ДЖИГЕРЯ !!!
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                          Да бе, да!
                          Да, ама не!

Свободата на дохторите, не требе да ошашашвва пациентите. От ги праи зависими.
                          Не им верувай!
                          По рождение ти е само ЕГН-то.
                          И това не е абсолютна истина. Когато се ражда, никой не поглежда календара, щото е зает да се гърчи и да РЕВЕ. А после всеки може да го излъже.
                          tnm

Коментар

• Няма абсолютна истина и не може да има. Ето например адаша логически необосновано е допуснал, че няма нищо по хубаво от едно гърненце с мед. От тази истина той обосновал логически цялото мироздание. Това обаче се оказало едно логически необосновано мироздание, тъй като първоначалното допускане било логически необосновано. Адаша обаче не се отчаял. Той допуснал логически необосновано, че няма нищо по хубаво от 2 (две) гърненца с мед. От тази истина той обосновал логически цялото мироздание. Това обаче се оказало едно логически необосновано мироздание, тъй като първоначалното допускане било логически необосновано. Седнал адаша, замислил се. После се сетил, че първоначалното допускане е винаги логически необосновано, олекнало му на душата и си пуснал да слуша омайно жужене на пчели, търтеи и царици.
                            tnm

Коментар

Здравей, мисля да отида да бягам след малко. Имал съм бил черен дроб и злъчка. Ама злъчката ми била по рождение. Черния ми дроб бил омазнен. Аз секи ден бягам бре, и пак е омазнен. Докторите са ПРОСТИ !!! Пък може и да не са. Пък дори и да са прости, за себе си са умни. Имат право да са прости. Свободата е над всичко. И да са умни имат право.

Да бе, да!
                              Да, ама не!

Свободата на дохторите, не требе да ошашашвва пациентите. От ги праи зависими.
                              Не им верувай!
                              По рождение ти е само ЕГН-то.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                                Добро да е Мечо!
                                Здравей, мисля да отида да бягам след малко. Имал съм бил черен дроб и злъчка. Ама злъчката ми била по рождение. Черния ми дроб бил омазнен. Аз секи ден бягам бре, и пак е омазнен. Докторите са ПРОСТИ !!! Пък може и да не са. Пък дори и да са прости, за себе си са умни. Имат право да са прости. Свободата е над всичко. И да са умни имат право.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X