IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    .................................................. ......

Чиърс-а дан' забрайкам!

П.П. Оная шевица си скъса ларигса да бучи, па сега се покрила на 10000м дълбочина в Марианската падина на шише шльокавица за 199 кинта парчето и си прайка пасс ....?

Ма, евала на таквиз философи - той и Маркс е бил такъв, докат' е писал "Капиталът" докат е ръгал вино за 30к талери

Е, ся ми го връща и нЕма ми каже едно "Чиърс, бе бляд такая!"

Глейте го па тоа!
    Хептен е изкукуригал!

Ти като както сам си си го нахендрил - сичкото паре, дет изтекоа у канала покрай изборите да ми ги дадат - па не моа те накепурча с тъкъф съксес!

..........................
    Щял съм да му връщам!
    Ей, как се изкелиферчи това неговото поколение напоследък.........
    Немате си на престава!

Човек не мое да положи морни кости за една месечина време и ъ го на.................веднъг застрахователите го вкарват в крими!
    Ма живот е мамка му прасе. Требе да се доживитурка.

Коментар

• Добро да е Мечо!

Коментар

• Добро утро tnm
        Добро утро чета

Свободата е над всичко !!!
        http://vbox7.com/play:acab315a65
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• До-о-обро утро-о-о-о,
          Кения!

Днеска времето в Найроби...... у-упс, пардон в София ще бъде хладно, което е добре! Щото може да се поработи със замах.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            това за 15 метровия полет, не ми е идвало наум ама, като нищо мой ме запаткат после.не ми е идвало наум.мерсаж за съвета.наздраве
            Имаш ЗБУТ ( Закон за безопасни условия на труд - по-точно наредбата му по ЗБУТ ) от доста време - та, той се намесва при такива битовизми и става чудо после кат' казус. Там имаш професии, които задължително работодателят ги застрахова, а строителните фирми масово пестят кат' разход.

Русото е перфектен медиатор и всички после хлипат от възторг по веригата, че е дал решение дет' печелят всички

Чиърс-а дан' забрайкам!

П.П. Оная шевица си скъса ларигса да бучи, па сега се покрила на 10000м дълбочина в Марианската падина на шише шльокавица за 199 кинта парчето и си прайка пасс ....?

Ма, евала на таквиз философи - той и Маркс е бил такъв, докат' е писал "Капиталът" докат е ръгал вино за 30к талери

Е, ся ми го връща и нЕма ми каже едно "Чиърс, бе бляд такая!"
            Last edited by marandi; 14.05.2013, 02:14.

Коментар

• лека
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Адаш,

пазарлъкът е изкуство - тия от блокУ са ми лепнали правата за все и всьо.

Русото па им каза да ми се сърдят, че няма Зделка?

П.П. Като правила при покриви, ще дириш фирми с договор. Идеята е, че ако някой се разпльоска от 15 метра надолЕ - после близките му да не ви осъдят за 1 милка и ремонта ще ви излезе "златен", щот' ще ви изкарат пред Съда, че вие нарочно сте го убили.

За нерискови истории кат' вътрешни фитки - мо'е викаш сиви икономчици и да си гониш качество.

Чиърс не каза, ама аз па шти гу кажа, щот' съм проклетия!
                това за 15 метровия полет, не ми е идвало наум ама, като нищо мой ме запаткат после.не ми е идвало наум.мерсаж за съвета.наздраве
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Мога да ти хортувам сториес до утре с мои клиенти, но една от най-сосните е на брат ми.

Има каско на тенекията и понеже офисът му е на 200 м от Фестивалния в къща не може си намери място за паркинг до 00ч по нощите.

Та, веднъж паркира някак си до съседна къща ( гръцката махала ) и отгоре му се изсипва на капака 1 брой бачкер на капака на колата.

Т'ва го е спасило, понеже му прилошава на бачкера на съседната къща и вместо на плочките - кацнал на тавана на колата.

П.П. Хилихме се и нямаше грам съдебен иск към човечеца, но смешното беше, че издънихме застрахователна измама, че т'ва се е случило на паркинг пред МОЛ.

Иначе трябваше да влизаме в Съда и да "доказваме", че тоя чиляк е бил падаш космически обект върху колата му, което се покрива кат' риск или да минаваме през регрес към тия, които са качили човечецът там горе.

Демек, че тия ( 2-ра къща на Михаил Колони откъм Морската градина ) са качили чиляка незаконно там и са искали да го убият.

Застрахователят излезе и той печен и не се задълба в детайли, ама тъпо е да се бачка така.

Поне спасихме живота на чилякът, отишъл да изкара някой лев и Слънцето го напекло, прилошава му и се изсипва върху колата ти от 8 метра и я попилява с избити 2 стъкла + намачкан покрив и огънати колонки към вратите.

Даже го закарахме до болница веднага, ма той беше в кома и не разбра кой го е спасил
                  Last edited by marandi; 14.05.2013, 01:49.

Коментар

адаш,тия строителните работи хич не ги разбирам и много си патя от това.
                    последно правих ремонти преди 4 години.нали си падам доста националист за всичко търся,българи
                    еНи майстори,умни за две стаи да боядисат ми взеха 300 лева
                    друг майстор преди това,през ден идваше,само вечер(много заети хорица) няма казвам колко ме сапуниса за една шпакловка.аз тогава не броях парите и пазари не правих
                    обаче тия 300 лева много ми се видяха,но нищо не казах.платих и всеки по пътя
                    преди година звъня на баджото и питам за някой да шпаклова една стая и да боядиса.
                    дойде ми нашия с едно смешно манго кинта и трийсет, 40 кила с мокри гащи
                    огледа се бибито и ми казва,БАТЯ за три дни съм готов.шпакловане и боядисване,всичко 50 лв ако не ти хареса , няма да ми плащаш
                    и беше готов е той е човека при ремонти.да го духат ГОЛЕМИТЕ майстори
                    Адаш,

пазарлъкът е изкуство - тия от блокУ са ми лепнали правата за все и всьо.

Русото па им каза да ми се сърдят, че няма Зделка?

П.П. Като правила при покриви, ще дириш фирми с договор. Идеята е, че ако някой се разпльоска от 15 метра надолЕ - после близките му да не ви осъдят за 1 милка и ремонта ще ви излезе "златен", щот' ще ви изкарат пред Съда, че вие нарочно сте го убили.

За нерискови истории кат' вътрешни фитки - мо'е викаш сиви икономчици и да си гониш качество.

Чиърс не каза, ама аз па шти гу кажа, щот' съм проклетия!

Коментар

• адаш,тия строителните работи хич не ги разбирам и много си патя от това.
                      последно правих ремонти преди 4 години.нали си падам доста националист за всичко търся,българи
                      еНи майстори,умни за две стаи да боядисат ми взеха 300 лева
                      друг майстор преди това,през ден идваше,само вечер(много заети хорица) няма казвам колко ме сапуниса за една шпакловка.аз тогава не броях парите и пазари не правих
                      обаче тия 300 лева много ми се видяха,но нищо не казах.платих и всеки по пътя
                      преди година звъня на баджото и питам за някой да шпаклова една стая и да боядиса.
                      дойде ми нашия с едно смешно манго кинта и трийсет, 40 кила с мокри гащи
                      огледа се бибито и ми казва,БАТЯ за три дни съм готов.шпакловане и боядисване,всичко 50 лв ако не ти хареса , няма да ми плащаш
                      и беше готов е той е човека при ремонти.да го духат ГОЛЕМИТЕ майстори

Коментар

• Тая Мечка де се покри?

Тъкмо щях да го питам за разликите между кубизма и импресионизма като символ на Свободата при 2 анти-школи в изобразителното изкуство?

П.П. Ноу ми е лизгав нещо кат' се появя? Ърмм ...?

Утре ще ходи на интервю по медиите и гледам да го подготвя, па той се сви на калъч веднага ...

Хмм ... ( вече и от изкуство да не се вдява )

П.П.П. Понеже е толкоз подготвен по "свУбудата" - няма идея, че 2 анти-школи са били символ на свУбУдатъ - и ся струват милки всяка тяхна картина.

ЗагЪдЪчнО, налЕ? Как се е случилО да го е'Ва?
                        Last edited by marandi; 14.05.2013, 01:11.

Коментар

• Цена на линеен метър не касае хоризонтал/вертикал.

Включва при подмяна хоризонтал - разпокриването на 1-2 реда керемиди ( демонтаж ), полагането на скобите и после на улуците. След т'ва монтаж на 1-2 ред керемиди.

При отвесните улици цената е същата и се смята на линеен метър. Добавя се една розетка ( кръгла/правоъгълна ) кат' цена на парче при отвестните тръби.

П.П. 2 дена ми мислят цена - дет' се смята наум веднага за 3 мин.

Демек, да ги изхраним и зимата, щот' нямат работа тогиз - просто се изсмях на комшията ми с неговите 5к за покрив, па той тръгна да ми спори нещо.

Тия специалности кат' неговата бяха най-кофти котираните в Техн. университет - Технология на машините и механизмите.

Моя милост е корпусник и смята наум с поглед всичко. Та, проблема е в мангалите, дет' се правят на "сметкаджии" - с 2 телефона издирих най-добрите фирми за областта и утре ще идат на оглед - с уговорката, че искам цена на линеен метър за улуци.

Ако, чуя печелившото число - може и да бачкат

На комшията ми се изсмях яко по телл. - щот' събирали 5 години кат' пчелички месечно и накрая им ги взели за 1-на седмица 5 мангала.

Той ми вика - толкоз била цената - викам - добрем .... - другия път пак събирайте кат' шушумиги 5 години 8 домакинства да ви ги вземат 5 мангала - Евала на мангалите.
                          Last edited by marandi; 14.05.2013, 00:42.

Коментар

знам,но обещах
                            иначе с ВИК съм на ти с НЕК на вие
                            Предната седмица ходих да се правя на умник, понеже съседният вход сменя керемиди, измазва комини, сменя улуци ( чашките там как им думаха ) + тръбите надолЕ и измазват и свалят сачака отдолЕ и го боядисват с после в бЕло.

Та, дотътрих се до идиотите ( разни мангалчета ) на обекта и викам дайте ми телл-а на шеф-а ви.

Ония ме метнаха през ужаса на "техн. лице" и не знам си к'во. Били "заети" 2 седмици напред по дефолт - демек не били на зор.

А, машинката дет' ги вдига с чашката се плаща на час.

П.П. Врътнах 1 телл. на комшията колко им излиза тоя ремонт ( щот' сме от детската градина с него ) и той ми надрънка некви небивалици 5к лева.

Ухилих се яко ( щот' при нас покрива - керемидите са ОК, комините са подмазани и поцинковани ) и оня хамстер - Шефчето им + техн. лице 2 часа не могат да ми изготвят оферта колко вземат за хоризонтал улуци + вертикал ( 5 броя, но 2 са сменени наскоро ) + замаска и боядисване на сачака ( бетонна плоча, ама така я наричат да ги еВа ) ....

......... колко кат' оферта?!

Щели да смятат, а в момента го правят на симетричен блок до нас?

П.П. Ухилих се и удържах наш'те кифли - през т'ва време проучих набързо казуса до 15 лв/линеен метър с включен труд, застраховки и т.н.

И ся гледам сеир

Тия от блока, не трябваше да ме избират за Одит на целия блок - демек над домоуправителя и над касиера.

Ей, ся им се еВа мамата ... - 5 мангала бригада не могат да ми дадат оферта 1 ден при симетричен блок.

Па, аз мислех да ги ползвам докат са тук и да съборя цената още надоле - те ми скачат с номера, че били заети?

Ем, аз кораби смятам наум - представям си за 30 кв.метри сачак ( бетонов ) + 53 линейни метра улуци хоризонтал + 5 отвесни по 12 м линейни метри, от които 2 сменени колко трудна сметка е.

Викам ще ви се "обадя"

Коментар

• [QUOTE=зарата;1059446608]Ми - това, човек да си признае, че е лаик в много области - все още не е най-лошото...

Все пак - по разбираеми причини - природата залага по-често на полигамията /и тук/:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...82%D0%B5%D0%B9

Благодаря
                              Чувствам се една идея по - образован

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Глей ся, хора си има за всичко. Аз така като си купих хапартамента, целият вход ме разбра. Малко изкривен ми изглеждаше радиатора.... и понеже съм си якичък с лекота го повдигнах. Естествено с лекота го и изтървах, аз от де да знам колко тежи това чудо 3 етажа надоле наводних. Преди няколко дни пак се опитах да се правя на майстор, но се спрях навреме, а и си имам спирателен кран
                                знам,но обещах
                                иначе с ВИК съм на ти с НЕК на вие

Коментар

Working...
                                X