IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
    Я ми кажете кое е мезето за узо - всезнайковци?
    Диня ( резени без семки ), видове кашкавал, сирена и маслини на плато.

П.П. И не ме обаждай, плийз на никого

Айрян, гъст таратор е задължителен тоже, изнесен отстрани.

П.П.П. В момента събирам кинти за резачка да стана "дървен филофос" и затова си пасувай.
    Last edited by marandi; 14.05.2013, 00:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      ще се направя ,че не съм прочел,горното.не ми се случва често да премълчавам
      Оооо, сори, така е написано!
      Ще ти оправя мазилката без пари, без да викаш майстори, аз съм направил хиляди м2 шпакловка и замаска като собственик и рентиер. С жена ти нямам нищо общо

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        Недей да викаш майстори за глупости, ще ви оправя с жена ти, обади се....
        ще се направя ,че не съм прочел,горното.не ми се случва често да премълчавам
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
          Я ми кажете кое е мезето за узо - всезнайковци?
          Въпреки, че ми беше дълги години омразен, не може да те лиша от зелени фаршировани маслини с чушка и бадем & козе сирене от остров Крит.

Коментар

• Я ми кажете кое е мезето за узо - всезнайковци?
            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

наздраве,адаш
              Мечка,наздраве де.кво се скатаваш там...с тя боза да не ме нагрееш ,сега.весело ми е днес и като си представя,мечка с боза.тотално се нахилвам

жената си купи един апартамент и моята личност, Оди на професионален оглед
              след ,като си наврях гагата,навсякъде.реших да скъсам един фототапет,щото тя каза,ще го маха.скъсах тапета и с него скъсах два квадрата мазилка
              после се правих на мистър БИЙН,въртях ушите известно време, след което ,леко се изнизах на терасата да опъвам цигари(щото свърших много работа)...не ми се размина
              ся,понеже обещах да го оправя, сам утре, вдругиден ще го оакам със сатен.след оакването ще извикам майстор да го оправи
              Недей да викаш майстори за глупости, ще ви оправя с жена ти, обади се....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Трябва се кърка - Ригацоне ( мъжко и женско начало ).
                Русото изследва всичко кат' педант и т'ва няма се спомене нивгиж. Хубаво е да пребивате педантите кат' Русото с камъни - не 'убаво някой да е перфекционист.

Тук не се базикам
                РЕЦЕПТИТЕ НА ЛЕО / ПИЦИ И ПАСТА
                Пилешко филе с талиатели и три вида сирена
                22.04.2013 10:30
                Рейтинг: 0 0

Снимка: TV7

Тагове:

Продукти:

200 - 250 г пилешко филе
                250 г талиатели
                1 глава чесън
                50 г синьо сирене
                50 г моцарела
                100 г пармезан
                1 ч. ч. готварска сметана
                100 мл бяло вино
                пресен босилек
                пресен риган
                сол
                бял пипер

Начин на приготвяне:

В подсолена вода сваряваме талиателите. Нарязваме пилешкото месо на кубчета и чесън на ситно. Запържваме първо чесъна в зехтин, след това добавяме пилето и сипваме бяло вино. Към края, нарязваме и слагаме моцарела, синьо сирене и сметаната. Прецеждаме талиателите и ги сервираме в чиния, върху тях изсипваме соса. Гарнираме с пресен риган, босилек, сол, черен пипер и пармезан.

Подходящи вина: Поради меката си консистенция и слабо изразени ароматно-вкусови компоненти, Моцарела най-успешно се съчетава с леки, некомплексни бели вина. Най-често това са най-леките,бели, купажни вина или такива от сортовете Пино Гриджио и Пино Блан.
                Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

наздраве,адаш
                  Мечка,наздраве де.кво се скатаваш там...с тя боза да не ме нагрееш ,сега.весело ми е днес и като си представя,мечка с боза.тотално се нахилвам

след ,като си наврях гагата,навсякъде.реших да скъсам един фототапет,щото тя каза,ще го маха.скъсах тапета и с него скъсах два квадрата мазилка
                  после се правих на мистър БИЙН,въртях ушите известно време, след което ,леко се изнизах на терасата да опъвам цигари(щото свърших много работа)...не ми се размина
                  ся,понеже обещах да го оправя, сам утре, вдругиден ще го оакам със сатен.след оакването ще извикам майстор да го оправи
                  Глей ся, хора си има за всичко. Аз така като си купих хапартамента, целият вход ме разбра. Малко изкривен ми изглеждаше радиатора.... и понеже съм си якичък с лекота го повдигнах. Естествено с лекота го и изтървах, аз от де да знам колко тежи това чудо 3 етажа надоле наводних. Преди няколко дни пак се опитах да се правя на майстор, но се спрях навреме, а и си имам спирателен кран

Коментар

• наздраве,адаш

Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

добра вечер,добри хорица
                      адаша цъфнал.до тук добре
                      с тия партийни страсти ми свършил,тюламора.нямам с какво да кажа,наздраве.
                      Мечка, ако ходиш за боза или бира.един тюламор
                      абе, къде е Иванофф?
                      Трябва се кърка, пафка и .... ко беше там в италиано стайл - Ригацоне ( мъжко и женско начало ).

П.П. Адаш, хубаво е, че в тая тема пишете 5-6 здраво-мислещи най-малко.
                      ---------------------------------------------------------------------
                      Ако, 'орицата имат какво да хапват евридей кат' команчите, да коментират времето кат' ингелизите, да имат чест кат' дръпнатите самураи, да бъдат принципни кат' джърманите и да ръгат сиеста кат' бразил ....

Всичко т'ва е изкуство, но .... тук вече Смонафра и Серго ще шпрехат. Уникални са!

Господ здраве да им дава!

Един техен пост - лекува хиляди после. Умеят да ползват Словото на Исус - демек, че Словото е само: за да помага, благославя и лекува.

Малко са 'орицата, които го скиват тоз' чалъм, дет' го вкарват те небрежно
                      -----------------------------------------------------------------------
                      В БГ-стан срещу БГ-станци Словото се ползва да окаля, проклина и разрушава.

Чиърс-а, дан забрайкам!

П.П.П. Беглите ми изследвания по Фолклора ме докараха и до т.нар. "наричане", "мълчалива вода" и прочие фитки .....

Русото изследва всичко кат' педант и т'ва няма се спомене нивгиж. Хубаво е да пребивате педантите кат' Русото с камъни - не 'убаво някой да е перфекционист.

Тук не се базикам
                      Last edited by marandi; 13.05.2013, 23:34.

Коментар

• добра вечер,добри хорица
                        адаша цъфнал.до тук добре
                        с тия партийни страсти ми свършил,тюламора.нямам с какво да кажа,наздраве.
                        Мечка, ако ходиш за боза или бира.един тюламор
                        абе, къде е Иванофф?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Маранди, давай следващите части, стига стоя на стари лаври
                          За Фолклора статията напреднах доста тия дни, а я прайкам от 10 години.

Предполагам звучи тъпо - някой да изследва нещо с десетилетия, но тряя да има и луди

Чиърс!

П.П. Кофти е, че още по-голям хоризонт се разкри - но накратко се опитвам да изведа защо Фолклора ви е номер 1-но в света чисто математически и изведен емпирично.

Сложничко е, повярвай ми - а не работя само по тая статия - малко съм се разпилял и има дни дет' бия всичко в лево, демек не поглеждам хич. Към 20 статии цигъркам в момента успореднише - нищо като стори - само да бях 10 години по-млад да се плющя.

Ся нещо се зоря и се хиля със себе си к'ви времена дойдоха ...

Да спрягам глагола смотан съм ....
                          Last edited by marandi; 13.05.2013, 22:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            В оная статистика, дет' ви я ръгнах при навъшване на 60-сет години какво ще се случи с всеки в БГ-стан тепърва:

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/1...t-2-ra.1021947

... пропуснах 4-5% от всеки 100 души няма да доживеят 60 години - при сегашния ви "модел".

П.П. Усещаш ли кат' дръннах статията как т'ва стана предизборна кампания на стадо бездарници в БГ-стан - "Хората, че Хората ...."

Демек "партиите" ви подеха кампанията и ще се избият кой го е казал "пръв" ( копи/паста ).

Но ... не знаеха, че 5 души няма да доживеят 60 години на 100 по тая статистика, щот' не им го казах.

Мислиш ли, че папагали ( копи/паста пред прожекторите ) ще избавят БГ-стан невгиж? Мислиш ли, че блог-чето ми да прави 5000 посещения/дневно по време на избори е достатъчно да спаси БГ-стан от кризата

Джон Гришъм като романи се пуска в тираж 5000 копия за БГ-стан докат' се изчепят някога си след години, щот' има авторски права. Русото авторски права от БГ-станци нивгиж няма иска, но е смешно - понеже излиза, че всеки ден го четат в тираж, колкото роман Х на Джон Гришъм?

Смешно и жалко - ръка, целуват и нататък приказката може и да продължи. Дотогава 25 години ще сте последна дупка на кавала, щот' ме "откраднахте"
                            Маранди, давай следващите части, стига стоя на стари лаври

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                              Ако е качествен търтея , мисля , че само един стига . Ама аз съм лаик и не вярвай много на предположението ми

Ми - това, човек да си признае, че е лаик в много области - все още не е най-лошото...

Все пак - по разбираеми причини - природата залага по-често на полигамията /и тук/:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...82%D0%B5%D0%B9

неангажиращ коментар:

...какво ли те е накарало да се "отплеснеш" и да мислиш как точно се определя "качеството" на търтея - според теб, лельо?... тук изобщо не говорим за ужилването, характерно за пчелите-работнички......, а един търтей - едва ли 100% би бил сигурен в оплождането, но не - поради по-лоши атмосферни условия във вихъра на любовния танц, а по-скоро - ако майката е маааалко по-претенциозна "засукана" /макиажЧЕ, роклиЧКИ, тУЙ-онУЙ.../...
                              If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Революции, пчели, чичовци и следизборни радости и съмнения.
                                пчичовци, за по-кратко....

Валче, животът продължава и след изборите......
                                Лошо, че няма истинска десница в парламента, даже и за парлама....
                                Добре е, че тези двамката - Костов и Надето, повече няма да ги видим в политиката ....

За политика в темата за политиката.....
                                Тук нещо по-човешко. За трите хубавини в живота - ядене, пиене и още нещо......

Коментар

Working...
                                X